Pomoc při nastavení
+6
jenik608
Perth
shaaady
Pe3k
Ondra
Martin Halama
10 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Pomoc při nastavení
Na to, že ta LG stala před 3lety 26 000, tak je to teda šunka . Ještě bych se chtěl zeptat na jednu otázku. Když jsem zapojil kameru do pc a dal to jako webkameru, nestačil jsem se divit. Ondro, posilam ti email s fotkou Mohl bys mi poradit, co s tím ?
bacis- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 04. 01. 16
Ono ani nejde o šunku TV, ale o vestavěný přehrávač a jeho kodeky a ty v TV aktualizované nebudou navíc jsou to jen kontejnery, tedy když ti jedno mp4 přehraje, tak ti druhé nepřehraje...
Zdravim Vas. Mam kamerku SJ 5000X elite asi tyzden a otazka zńie . Ako nastavit to otacanie nahravania ??? vdaka
bambino27- Nováček
Datum 1. registrace : 26. 04. 16
pri pretoceni kamery o 180° aby vysledny obraz byl jak v normalnej polohe kamery.
Priklad: nahravanie s kamerov pod vodou s plovakem, ale tak ze kamera je volne polozena na hladine. To znamena ze plovak je hore a kamera dole cili vzhuru nohami.chapeme sa ???
Priklad: nahravanie s kamerov pod vodou s plovakem, ale tak ze kamera je volne polozena na hladine. To znamena ze plovak je hore a kamera dole cili vzhuru nohami.chapeme sa ???
bambino27- Nováček
To v tuto chvíli neni mozne. Mela by to umet nova aktualizace, ale ta prozatim neni oficialne dostupna
ok, dik za bleskovou odpoved.
bambino27- Nováček
Neni zac doporucim sledovat nas facebook, info o aktualizaci tam určitě bude
Edit: Tak sotva jsem to dopsal, FW je dostupný viz https://sjcam.forumczech.com/t186-firmware-sj5000x-elite-4k-video
Edit: Tak sotva jsem to dopsal, FW je dostupný viz https://sjcam.forumczech.com/t186-firmware-sj5000x-elite-4k-video
No, mám SJ5000X Elite a doufám, že se to opraví a budu moct natáčet "vzhůru nohama" ...to by se mělo snadno vyřešit jen aktualizací FW
Ondra91- Nováček
- Počet příspěvků : 7
Datum 1. registrace : 27. 04. 16
Aktualizace uz je dostupná, viz vyse. Nejedna se ale o opravu, ale novou funkci...
Webkamera
Zdravim, chtěl jsem zkusit 5000X Elite jako webkameru, ale bohužel PC (Win 7 64bit) mi nerozpoznal zařízení, takže žádnej program či web. stránka nenajde připojenou kameru. FW 1.4, třeba s tím měl taky někdo nějaký problém.
Díky za jakoukoliv radu
Díky za jakoukoliv radu
Ondra91- Nováček
Vyzkoušel jsem všechny porty, ovladače USB jsou aktuální,....Windows nerozpozná zařízení, skype nenalezne žádnou webku.
Ondra91- Nováček
Zkus tam na zkousku dat fw 1.3, jestli ani tak kameru nenajde, tak bych to odhadoval spis na problem v pc
Tak jsem zkusil dle návodu z webu stáhnout aktualizaci do winu a funguje..jenže.... s V1.3 je vše v poho a webka běží jak z praku ale pokuď tam dám V1.4, tak obraz je deformovaný, že není nic vidět...zkusím se podívat do nastavení kamery, ale nevím, kde by něco takového mohlo být.... a je to deformované u každé kvality 720,1080 a 30 a 60 FPS
Ondra91- Nováček
Jo, jinak je vše OK, fotky,videa...
Ondra91- Nováček
Zkus tu 1.4 nahrat jeste jednou, ale bez baterie v kamere. Klidne prehrat 1.4 na 1.4
Bohužel, pořád to samé....škoda no, snad při příštím FW to bude ok ...
Ondra91- Nováček
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Nastavení kamery
» Niceboy Vega, Vega+ a Vega 4K
» Prosím o pomoc s výběrem - 5000X/5000+/4000+/????
» Nastavení kamery
» M20 nastavení v šeru
» Niceboy Vega, Vega+ a Vega 4K
» Prosím o pomoc s výběrem - 5000X/5000+/4000+/????
» Nastavení kamery
» M20 nastavení v šeru
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: