Pomoc při nastavení
+6
jenik608
Perth
shaaady
Pe3k
Ondra
Martin Halama
10 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Pomoc při nastavení
Zdravím. V "pokročilém věku" jsem si pořídil kameru SJ5000 WiFi. Dočetl jsem se, že lze použít i do vozidla. Musím ji však mít vzhůru nohama. Bohužel nemohu najít v nastavení jak to udělat, aby při přetažení nahrávek do PC byl obraz normální a ne taky obrácený. Prosím o radu a pomoc zároveň. Děkuji MH
Martin Halama- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 10. 06. 15
Re: Pomoc při nastavení
Díky za rychlou odpověď. Budu si muset poradit jinak. Pravděpodobně nástavcem. Zdravím. MH
Martin Halama- Nováček
Datum 1. registrace : 10. 06. 15
Ondra napsal:Dobry den, kamery SJ5000 a SJ5000 WiFi volbu rotace v menu bohuzel nemaji.
Dovolím si oponovat. Já rotaci mám a používal jsem..
EDIT: teď se divám že jde "jen" o 5000
Pe3k- Uživatel
- Počet příspěvků : 22
Datum 1. registrace : 04. 04. 15
Typ kamery : SJ5000+ 1.50" (FW V2.8.4)
Presne tak, rec je jen o SJ5000 a SJ5000 WiFi, ostatni kamery SJCAM tuto volbu maji
To mi přijde tedy trochu prazvláštní rozdělení funkcí jednotlivých modelů :/
shaaady- Nováček
Datum 1. registrace : 18. 06. 15
Typ kamery : SJ5000+ - FW2.5
Tak řekněme si to upřímně, SJ5000 a SJ5000 WiFi jsou dva modely spíše do počtu. O proti SJ4000 a SJ4000 WiFi nepřinášejí vůbec nic navíc (a jak je vidno, tak právě naopak)...
Ahoj,
před pár hodinama jsem vybalil svého nového mazlíka s označením SJ5000 wifi , ten má v manuálu připsánu schopnost natáčení během nabíjení (přesněji řečeno cituji: "SJ5000 WIFI dokáže natáčet video i při nabíjení (přepněte se v „Menu“ do módu „Vehicle-mounted“)".
Dosud se mi ale nepodařilo zjistit jak toho docílit, po připojení datového kablíku k notebooku mi automaticky vyskočí nabídka výběru Mass Storage / PC Cam ... tak nechápu jak se dostat k rozhraní nahrávání.
Zkoušel jsem v settings i zapínat car mode (což mi přišlo nejblíže té větě s "vehicle mountem") ale stále žádná změna.
Věděl by někdo jak na to?
před pár hodinama jsem vybalil svého nového mazlíka s označením SJ5000 wifi , ten má v manuálu připsánu schopnost natáčení během nabíjení (přesněji řečeno cituji: "SJ5000 WIFI dokáže natáčet video i při nabíjení (přepněte se v „Menu“ do módu „Vehicle-mounted“)".
Dosud se mi ale nepodařilo zjistit jak toho docílit, po připojení datového kablíku k notebooku mi automaticky vyskočí nabídka výběru Mass Storage / PC Cam ... tak nechápu jak se dostat k rozhraní nahrávání.
Zkoušel jsem v settings i zapínat car mode (což mi přišlo nejblíže té větě s "vehicle mountem") ale stále žádná změna.
Věděl by někdo jak na to?
Perth- Nováček
- Počet příspěvků : 4
Datum 1. registrace : 22. 07. 15
Ahoj, SJ5000 WiFi jsem neměl v ruce, nicméně měla by tam být možnost po připojení k notebooku krom Mass storage, také něco jako DV, Video, Camera či podobně. To ti nenabídne?
Edit: ještě je tady možnost, že i tato věc byla v menu osekaná oproti SJ4000. Stejně jako není možné u SJ5000 a SJ5000 WiFi otáčet natáčený obraz vzhůru nohama
Edit: ještě je tady možnost, že i tato věc byla v menu osekaná oproti SJ4000. Stejně jako není možné u SJ5000 a SJ5000 WiFi otáčet natáčený obraz vzhůru nohama
Naposledy upravil Ondra dne 22.07.15 17:31, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : doplněn text viz "Edit:")
Nenabídne... přepokládám, že se k tomu dá dostat nějakou oklikou ale nevím přesně kudy.Ondra napsal:měla by tam být možnost po připojení k notebooku krom Mass storage, také něco jako DV, Video, Camera či podobně. To ti nenabídne?
Zase mě neplaš, v manuálech to je, tak to tam přece musí jít.Ondra napsal:
Edit: ještě je tady možnost, že i tato věc byla v menu osekaná oproti SJ4000.
Perth- Nováček
No nahravat jde, kdyz je pripojena kamera ke klasicke nabijecce, at uz v zasuvce nebo nebo v aute... Po pripojeni k PC by to melo vyhodit nabidku jako co to chces pripojit. Muzes zkusit nahrat jiny firmware...
Aha, doma teda vyzkouším jak to reaguje na nabíječku z mobilu a dám vědět díky.Ondra napsal:No nahravat jde, kdyz je pripojena kamera ke klasicke nabijecce, at uz v zasuvce nebo nebo v aute... Po pripojeni k PC by to melo vyhodit nabidku jako co to chces pripojit. Muzes zkusit nahrat jiny firmware...
Do FW se mi nechce vrtat dokud je tu jiná možnost.
Perth- Nováček
Tam jde právě jen o to PC, protože tam se to připojuje buď jako úložiště a nebo jako kamera. Je ale divné, že tam tu možnost nemáš (bohužel ale tuhle kameru nemám k dispozici, takže nemůžu posoudit, jak se chová normálně). Když ji dáš ke klasické nabíječce, tak se kamera zapne, bude se normálně nabíjet a můžeš i natáčet
Tak vyzkoušeno. Nevím proč mě to nenapadlo, když mobily se s datovým kablíkem chovají podobně.
S klasickou nabíječkou se nahrávat dá, se zapnutým car modem se dokonce začalo nahrávat samo po připojení nabíječky (předpokládám, že to je přesně funkčnost pro to, když někdo nahrává v autě).
Díky za tip, a omlouvám se za planý poplach.
S klasickou nabíječkou se nahrávat dá, se zapnutým car modem se dokonce začalo nahrávat samo po připojení nabíječky (předpokládám, že to je přesně funkčnost pro to, když někdo nahrává v autě).
Díky za tip, a omlouvám se za planý poplach.
Perth- Nováček
Ano, pro nahravani po pripojeni nabijecky je ten car mode. Plany poplach to nebyl. Ale aspon jsme se dobrali ke konci, ktery vyhovuje:-)
Ahoj všem,
mám SJCAM 5000 + a nemohu za žádnou cenu najít v nastavení pořizování fotografií po 1 sec v režimu pořizování fotogrfií. Lze nastavit Time lapse po 1 sec pak přejít do režimu nahrávání videa a zmáčknout spošť. Tím se ale vytvoří rovnou zrychlené video, ale nikoliv řada fotogrfií která by se dala jakkoliv upravit v PC a poté vytvořit vlastní Time lapse video. Nevím, možná dělám v nastavení něco špatně, možná starý FW. ?
Děkuji za každou radu.
Jeník
mám SJCAM 5000 + a nemohu za žádnou cenu najít v nastavení pořizování fotografií po 1 sec v režimu pořizování fotogrfií. Lze nastavit Time lapse po 1 sec pak přejít do režimu nahrávání videa a zmáčknout spošť. Tím se ale vytvoří rovnou zrychlené video, ale nikoliv řada fotogrfií která by se dala jakkoliv upravit v PC a poté vytvořit vlastní Time lapse video. Nevím, možná dělám v nastavení něco špatně, možná starý FW. ?
Děkuji za každou radu.
Jeník
jenik608- Nováček
Datum 1. registrace : 29. 04. 15
Mel by tam byt rezim snimani, nevim jak je to nazvano u sj5000+. Ovsem po nejsem si jist, ze to jde po jedne vterine, tusim ze je to od 3 sekund. Na timelapse je prave urcen ten specialni rezim...
Ano, tato funkce se jmenuje
"Auto Shoot" – automatické pořizování fotografií v intervalu 3, 5, 10, 30 či 60s
jen jsem chtěl jestli se dostanu ještě pod 3s.
Asi to nejde. OK, děkuji moc Ondro.
"Auto Shoot" – automatické pořizování fotografií v intervalu 3, 5, 10, 30 či 60s
jen jsem chtěl jestli se dostanu ještě pod 3s.
Asi to nejde. OK, děkuji moc Ondro.
jenik608- Nováček
Datum 1. registrace : 29. 04. 15
Jo to bude ono. Jaky tam mas FW? Ja mel kameru s 2.4 a byly tam prave ty 3 sekundy. Ale nevim o tom, ze by se v novejsich aktualizacich v tomhle neco mnenilo
Nemohl by mi prosím někdo pomoct s nastavením kamery SJ5000 x elite? Ať zkouším co zkouším tak furt video stojí za pěkný hovno (rozmazaný, škaredé barvy) zvuk taky děs (i když ten moc neřeším). Jde o normální točení lyže, psi, rodina spíš takový akčnější.
RH1992- Uživatel
Datum 1. registrace : 15. 12. 15
Jaky mas FW? Ty video po posledni aktualizaci se hodne zlepsilo, viz nas youtube
Jo už sem to aktualizoval na V1.2.3 a je to o dost lepší. Ještě by mě zajímalo dá se nějak zmenšit velikost fotky aby neměle 3MB, ale pohybovalo by se to max do 1 aniž bych snižoval rozlišení?
RH1992- Uživatel
Datum 1. registrace : 15. 12. 15
Zdravím, jdou Vám přehrávat videa ve formátu MOV i MP4 v televizi ? Mně nejde ani jedno, zkoušeno na televizi http://televize.heureka.cz/samsung-ue42f5000/specifikace/#section a LG. Máte s tím nějake zkušenosti ?
bacis- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 04. 01. 16
Tam je to kodeky, ktere ale do TV nedostanes. Tyhle levne tv maji sve prehravace hodne ocesane
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Nastavení kamery
» Niceboy Vega, Vega+ a Vega 4K
» Prosím o pomoc s výběrem - 5000X/5000+/4000+/????
» Nastavení kamery
» M20 nastavení v šeru
» Niceboy Vega, Vega+ a Vega 4K
» Prosím o pomoc s výběrem - 5000X/5000+/4000+/????
» Nastavení kamery
» M20 nastavení v šeru
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: