SJCAM SJ4000 nejde update firmware
3 posters
Strana 1 z 1
SJCAM SJ4000 nejde update firmware
Dobry vecer,
par mesiacov dozadu som si zakupil SJCAM SJ4000. Je to original SJCAM, co potvrdilo aj overenie kodu na obale na stranke vyrobcu.
V kamere mam povodny firmware od vyrobcu: SJ4000 V1.1 Dec30 2015. Nedari sa mi ho ale aktualizovat podla vsade pritomnych navodov, tj format karty, nahrad .bin subor a priupojit kameru na nabijacku. Kamera sa zakazdym automaticky zapne bez aktualizacie. Skusal som rozne verzie FW, skusal som rozne karty - 32Gb od samsungu, potom dake 8Gb, skusal som zmensit velkost karty na 1Gb, ale bezvysledne. Kamera proste odignoruje .bin subor a normalne sa zapne. Som uz z toho zufaly. Vedel by mi niekto poradit kde je problem? Budem velmi vdacny.
Dakujem.
Palo.
par mesiacov dozadu som si zakupil SJCAM SJ4000. Je to original SJCAM, co potvrdilo aj overenie kodu na obale na stranke vyrobcu.
V kamere mam povodny firmware od vyrobcu: SJ4000 V1.1 Dec30 2015. Nedari sa mi ho ale aktualizovat podla vsade pritomnych navodov, tj format karty, nahrad .bin subor a priupojit kameru na nabijacku. Kamera sa zakazdym automaticky zapne bez aktualizacie. Skusal som rozne verzie FW, skusal som rozne karty - 32Gb od samsungu, potom dake 8Gb, skusal som zmensit velkost karty na 1Gb, ale bezvysledne. Kamera proste odignoruje .bin subor a normalne sa zapne. Som uz z toho zufaly. Vedel by mi niekto poradit kde je problem? Budem velmi vdacny.
Dakujem.
Palo.
pablox- Nováček
- Počet příspěvků : 5
Datum 1. registrace : 02. 05. 16
Re: SJCAM SJ4000 nejde update firmware
Byla karta formatovana?
Zkusil bych postup aktualizace jen bez baterie, pokud nepomuze, tak vyzkouset nahrat fw 1.1
PS: ověření kodu nic neznamena, jsou padelky, kde je proste vytisknuty kod z prave kamery
Zkusil bych postup aktualizace jen bez baterie, pokud nepomuze, tak vyzkouset nahrat fw 1.1
PS: ověření kodu nic neznamena, jsou padelky, kde je proste vytisknuty kod z prave kamery
Ano, niekolko krat pre istotu Aky je postup aktualizacie bez baterie, tipujem ze dodrzat postupnost krokov s nakopirovanim suborov na kartu ale pripojit kameru na nabijacku bez baterie? Dakujem.
Uff tak to ste ma moc nepotesili :/
Uff tak to ste ma moc nepotesili :/
pablox- Nováček
Jeste bych zkusil format pomoci tohoto programu http://www.sjcamczech.com/news/formatovani-pro-pouziti-64-a-128gb-sd-karet-u-kamer-sjcam/
Karta u fw 1.1 musi byt do velikosti 32Gb a class 10
Edit postup je stejny jen neni v kamere baterie
Karta u fw 1.1 musi byt do velikosti 32Gb a class 10
Edit postup je stejny jen neni v kamere baterie
Tak som skusal naformatovat kartu programom z odkazu ale bezvysledne, zapne sa. To iste pri pokuse urobit update s vytiahnutou bateriou.
Podla navodov na nete ako rozpoznat fake od originalu mam original, ale kde moze byt problem?
Podla navodov na nete ako rozpoznat fake od originalu mam original, ale kde moze byt problem?
pablox- Nováček
Tak jeste vyzkouset formatovat pomoci https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/
Skusal som vsetko mozne ale nepomohol ani program z linku...
pablox- Nováček
Měl jsem stejný problém. V kameře FW verze G20150408V02. Chtěl jsem tam dát verzi 1.2.
Pokusy s různými microSD naformátované přímo v kameře. NIC. Bez jakéhokoli pokusu o update.
Pak jsem zkusil jedno: přejmenovat soubor s firmware ze 'FW96655A.bin' na 'FW96655A.BIN' .. BINGO!
Pokusy s různými microSD naformátované přímo v kameře. NIC. Bez jakéhokoli pokusu o update.
Pak jsem zkusil jedno: přejmenovat soubor s firmware ze 'FW96655A.bin' na 'FW96655A.BIN' .. BINGO!
Kaacz- Nováček
Datum 1. registrace : 10. 08. 16
Parada, dakujem za postreh! Kamera je naozaj citliva na velkost pismen v nazve FW, po premenovani suboru na "FW96655A.BIN" si kamera scucla FW aj z karty ktora nebola naformatovana a boli na nej subory Dakujem!
pablox- Nováček
Similar topics
» Firmware SJ4000 WiFi (1,5" displej)
» SJCAM 4000 + nejde zapnout
» SJ4000 wifi nejde vypnúť natáčanie
» Firmware SJ4000 Plus
» Firmware SJ4000 (1,5" displej)
» SJCAM 4000 + nejde zapnout
» SJ4000 wifi nejde vypnúť natáčanie
» Firmware SJ4000 Plus