SJ4000 wifi nejde vypnúť natáčanie
2 posters
Strana 1 z 1
SJ4000 wifi nejde vypnúť natáčanie
Ahojte. Po dlhšom natáčaní videa cca 1 min nejde vypnúť natáčanie (horné tlačítko). Ide iba vypnúť celú kameru (predné tlačítko). Skúšal som aj prepáliť fw ale nepomohlo. Viete niekto čo s tým? :/ Pri krátkych videonahrávkach ide vypnúť natáčanie normálne. Kameru mám asi týždeň. Vopred ďakujem.
Mike_99- Nováček
- Počet příspěvků : 4
Datum 1. registrace : 22. 12. 15
Re: SJ4000 wifi nejde vypnúť natáčanie
Ahoj, FW si tam prehraval ten nejnovejsi 1.0? Jinak tlacitko funguje a nejde jen v tomto jednom pripade?
Áno V1.0 tu od vás zo stránky som tam dal. Predtým tam bola verzia 1.1.1 Tlačítko funguje normálne. Pár krát sa mi aj stalo že kamera úplne zamrzla. Aj na predošlom V1.1.1 fw a aj na 1.0. Stáva sa to aj vám? Vypnúť ju môžem len vybratím batérie.
Edit: Všimol som si, že kamera natáča jedno video po viacerých častiach a vždy nabehne odznova časovač videonahrávky keď začne ďalšia časť a ako keby práve od tohoto momentu už nejde nahrávanie zastaviť. Nedá sa nastaviť aby bolo video natočené len z jednej časti?
Edit 2: Teraz som natočil 10min video v jednom celku. Tak to nechápem... Má to točiť v jednom celku? Alebo po častiach? Tuším že tá moja kamera si robí čo chce...
Edit: Všimol som si, že kamera natáča jedno video po viacerých častiach a vždy nabehne odznova časovač videonahrávky keď začne ďalšia časť a ako keby práve od tohoto momentu už nejde nahrávanie zastaviť. Nedá sa nastaviť aby bolo video natočené len z jednej časti?
Edit 2: Teraz som natočil 10min video v jednom celku. Tak to nechápem... Má to točiť v jednom celku? Alebo po častiach? Tuším že tá moja kamera si robí čo chce...
Mike_99- Nováček
V menu je cyklicke nahrávání (nebo tak nějak se to jmenuje), kazdopadne to vypadá, jako by nestihala zapisovat karta
Zoženiem kdesi novú kartu a dám vedieť či to pomohlo.
Mike_99- Nováček
Jaka karta to je? Je to class 10 ?
Pokud ano, zkus na ni z pc nahrat nejaky vetsi soubor a podivat se jaka je rychlost zapisu, nemela by klesnout pod 10MB... I kdyz to nefunkcni tlačítko si stejne neumim vysvetlit
Pokud ano, zkus na ni z pc nahrat nejaky vetsi soubor a podivat se jaka je rychlost zapisu, nemela by klesnout pod 10MB... I kdyz to nefunkcni tlačítko si stejne neumim vysvetlit
Tak bolo to pamäťovkou. Pamäťovka síce bola class 10 ale už mala pár rokov za sebou. Výmenou karty sa vyriešili všetky problémy ktoré som spozoroval. Nefunkčné vypnutie natáčania, občas šedo kockatý obraz, zamŕzanie kamery, dlhé ukladanie pri náhodne úspešnom vypnutí natáčania. Ak by mal niekto podobný problém tak skúste vymeniť pamäťovú kartu
Mike_99- Nováček
Similar topics
» SJCAM 4000 + nejde zapnout
» Propojení SJ4000 Wifi s TV
» Sj4000 wifi dobijeni
» SJCAM SJ4000 nejde update firmware
» zoom na sj4000 wifi
» Propojení SJ4000 Wifi s TV
» Sj4000 wifi dobijeni
» SJCAM SJ4000 nejde update firmware