SJCam 5000 wifi natáčení při nabíjení
2 posters
Strana 1 z 1
SJCam 5000 wifi natáčení při nabíjení
Dobrý den,
chci se zeptat, při natáčení v době nabíjení, je obraz řádkovaný a cca po 20 minutách se kamera zasekne a natáčí pouze zaseknutý obraz, kamera se poté musí restartovat vyndáním baterie, je to vadný kus nebo je to specifikace pro tyto kamery? S kvalitou záznamu jsem spokojený, ale je pro mě důležité točit třeba 4 hodiny v kuse což bez napájení nelze, při napájení ze sítě je s kamerou výše popsaný problém. Máte někdo podobný problém?
Děkuji za info..
chci se zeptat, při natáčení v době nabíjení, je obraz řádkovaný a cca po 20 minutách se kamera zasekne a natáčí pouze zaseknutý obraz, kamera se poté musí restartovat vyndáním baterie, je to vadný kus nebo je to specifikace pro tyto kamery? S kvalitou záznamu jsem spokojený, ale je pro mě důležité točit třeba 4 hodiny v kuse což bez napájení nelze, při napájení ze sítě je s kamerou výše popsaný problém. Máte někdo podobný problém?
Děkuji za info..
Karel Nádeníček- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 16. 03. 16
Re: SJCam 5000 wifi natáčení při nabíjení
Dobry den,
Jaky fw je v kamere? Zkousel se nahravat fw jiný? Zkusil bych take nahravat bez baterie. Takhle dlouhy zaznam je pro kameru celkem velka zatez
Jaky fw je v kamere? Zkousel se nahravat fw jiný? Zkusil bych take nahravat bez baterie. Takhle dlouhy zaznam je pro kameru celkem velka zatez
Similar topics
» SJCAM 5000 ELITE - Nabíjení
» Firmware SJ5000 a SJ5000 WiFi
» SJCAM 5000 wifi (Zamrzne)
» Funknčnost WIFI u SJCAM 5000+
» SJCAM 5000 wifi nejde zapnout
» Firmware SJ5000 a SJ5000 WiFi
» SJCAM 5000 wifi (Zamrzne)
» Funknčnost WIFI u SJCAM 5000+
» SJCAM 5000 wifi nejde zapnout
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: