SJCAM 5000 wifi (Zamrzne)
2 posters
Strana 1 z 1
SJCAM 5000 wifi (Zamrzne)
Zdravím, mám takový problém mám kameru sjcam5000 wifi kterou jsem si koupil na zimní dovolenou.
Na pokoji se mi rozjela normálně ,jakmile jsem vysel ven (-8°C) tak mi načetlo SJ5000 a nepustilo mě to dál..
Na pokoji se mi rozjela normálně ,jakmile jsem vysel ven (-8°C) tak mi načetlo SJ5000 a nepustilo mě to dál..
DanielP- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 18. 01. 16
Re: SJCAM 5000 wifi (Zamrzne)
Prosim, divej se do jake sekce pridavas dotaz. Tema presunuto do SJ5000.
Je to vlivem teploty, kamera zazila teplotni sok. Zkus kameru nechat delsi dobu venku a pak spustit. Taky je otazka kolik ma za sebou nabijecich cyklu baterie. Chce to aspon deset, aby mela spravnou kapacitu
Je to vlivem teploty, kamera zazila teplotni sok. Zkus kameru nechat delsi dobu venku a pak spustit. Taky je otazka kolik ma za sebou nabijecich cyklu baterie. Chce to aspon deset, aby mela spravnou kapacitu
Omlouvám se za ten příspěvek.
A jinak nechápu jak může outdoorová kamera zažít teplotní šok.. Jestli to dobře chápu tak kamera není určena pro zimní sporty ?
Kameru jsem nabíjel přes noc, ráno ji zapnu všechno šlape.. Baterka je FULL nabitá.. Vyjedu na svah zapnu a dostanu se jenom k bíle obrazovce kde je napsáno SJ5000.. Vypnu zapnu a stále nic.. Někdy na 50 pokus se dostanu k natáčeni ale to opravdu jenom někdy
Děkuji za odpověď
A jinak nechápu jak může outdoorová kamera zažít teplotní šok.. Jestli to dobře chápu tak kamera není určena pro zimní sporty ?
Kameru jsem nabíjel přes noc, ráno ji zapnu všechno šlape.. Baterka je FULL nabitá.. Vyjedu na svah zapnu a dostanu se jenom k bíle obrazovce kde je napsáno SJ5000.. Vypnu zapnu a stále nic.. Někdy na 50 pokus se dostanu k natáčeni ale to opravdu jenom někdy
Děkuji za odpověď
DanielP- Nováček
Jako, ze ona nefunguje ani v teple? Kamera je urcena na zimni sporty, co se tyce baterie, ta ale potrebuje nekolik nabijecich cyklu, aby mela 100% kapacity.
Jaký FW je v kamere? Baterii jsi vyjmout a zase vratit zkousel?
Jaký FW je v kamere? Baterii jsi vyjmout a zase vratit zkousel?
V teple funguje normalne.. Kameru mam od listopadu takze si myslim ze baterka je v pohode a je urcite na 100%..
kamera ma za sebou asi 3 prehrane FW..
ted tam mam jestli se nepletu FW 302
kamera ma za sebou asi 3 prehrane FW..
ted tam mam jestli se nepletu FW 302
DanielP- Nováček
Jestli byl myšlen FW G20150302V01, tak ten je už rok starý. Doporučím přehrát na nejnovější 1.0 a kameru nechat venku nějakou dobu (po úřechodu z tepla), než se začne nahrávat
Similar topics
» Firmware SJ5000 a SJ5000 WiFi
» Funknčnost WIFI u SJCAM 5000+
» SJcam 5000 wifi sekání + přehřátí
» SJCam 5000 wifi natáčení při nabíjení
» SJCAM 5000 wifi nejde zapnout
» Funknčnost WIFI u SJCAM 5000+
» SJcam 5000 wifi sekání + přehřátí
» SJCam 5000 wifi natáčení při nabíjení
» SJCAM 5000 wifi nejde zapnout
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: