Nejdou prohlížet fotky (5000x)
4 posters
Strana 1 z 1
Nejdou prohlížet fotky (5000x)
Dobrý den, mám problém, že po vyfocení nebo nahrání videa mi to později nejde přehrát ani smazat rovnou v kamerce. Víte někdo co s tím?
verca_lou- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 22. 01. 16
Re: Nejdou prohlížet fotky (5000x)
Jaky FW je v kamere? SJ5000x znamena 2K kamera? V PC fotky a videa funguji normalne?
FW je V1.2 a je to verze, co natáčí i 4K videa. Ano, v PC to funguje. Ještě mi teda u natáčení a focení nejde zoom, ale nevím jestli to není kvůli nějakému špatnému nastavení.
EDIT: Tak konkrétně je tam napsáno V1.2-S
EDIT: Tak konkrétně je tam napsáno V1.2-S
verca_lou- Nováček
Takze SJ5000x Elite :-) v prvni rade bych zformatoval kartu a pak bych nahral minimalne fw 1.2.4
Zoom ma kamera jen digitalni a funguje jen pri vypnutem fov od fw 1.2.3, viz popis aktualizaci
Edit: to minimalne ber spis tak, ze tam nahraj 1.2.4, protoze 1.2.5 ma problem s pixely ve videu :-)
Zoom ma kamera jen digitalni a funguje jen pri vypnutem fov od fw 1.2.3, viz popis aktualizaci
Edit: to minimalne ber spis tak, ze tam nahraj 1.2.4, protoze 1.2.5 ma problem s pixely ve videu :-)
Tak vyřešilo to formátování karty, nevšimla jsem si, že není zformátována na FAT32, systém přehraju, děkuji moc za pomoc
verca_lou- Nováček
Neni vubec zac:-) a fw prehraj urcite, video s 1.2.4 je daleko kvalitnejsi nez s 1.2
Edit: a fw pro 5000x elite! ;-)
Edit: a fw pro 5000x elite! ;-)
Ak si mal predtym kartu aspon 64gb a starsie fw nekompatibilne tak si mohol mat tento problem
Mychal- Nováček
- Počet příspěvků : 7
Datum 1. registrace : 24. 12. 15
Věk : 30
Typ kamery : SJ5000X Elite
Ahoj. Mam novou sj5000x. Po natoceni videa nelze video prehrat v telefonu ani pc. V kamere v pohode. FW aktualni. Diky za info. Roman
Fana- Nováček
- Počet příspěvků : 12
Datum 1. registrace : 15. 01. 17
V telefonu změna na VLC, ale stále problém. Sice se již alespoň otevře, ale po spuštění skočí hláška "chyba HW akcelerace, přepínám na SW dekodování a video se nepřehraje. V mobilu mě jinak fungují všechna videa bez problémů. Z různých zdrojů.
Fana- Nováček
Problem bude nejspis v kodecich. Zkusil bych odinstalovat vsechny aplikace pro prehravani videa, resetovat telefon a zkusit znovu nainstalovat
Tohle bohužel úplně nejde udělat. systémový přehrávač mi to nedovolí odinstalovat. VLC ani po přeinstalování nefunguje. Nainstaloval jsem MX player, zde to funguje, ale zase jsou děsný reklamy. Zaráží mě proč videa z této kamery nelze standartně přehrávat jako ostatní z mobilu, z foťáku apod...Není něco nastavení kamerky? Co mě napadá tak snad jen redukce distorze byl spuštěna navíc.
Fana- Nováček
V nastaveni problem neni. Je to kodeky. Me treba videa zvlada i vestaveny prehravac.
Hm, tak nevím, vestavěný s tím nehne. Jen hláška " toto video nelze přehrát"
Fana- Nováček
Videa jsou stahovaná pres aplikaci nebo vložená pametova karta primo z kamery a pousteno z ni?
Nejdříve jsem pouštěl přímo z karty poté stahoval přes aplikaci. Není žádný rozdíl. Chová se to stejně. Kartu jsem v kameře neformátoval, vzal jsi z jiného zařízení, kde jsem již nepotřeboval.
Fana- Nováček
Zkus ten format, ale to je spis chytani se stebla
A zkus i odinstalovat apku a zkusit video prehrat
A zkus i odinstalovat apku a zkusit video prehrat
Similar topics
» SJ5000X Elite - optimální nastavení pro nejlepší videa a fotky
» Fotky z videa
» Zvuk 5000X elite
» Prosím poraďte, co dělat když mi nejdou spustit natočené videa/obrázky přímo v sj5000x
» SJCAM 5000+ - nelze pořizovat fotky
» Fotky z videa
» Zvuk 5000X elite
» Prosím poraďte, co dělat když mi nejdou spustit natočené videa/obrázky přímo v sj5000x
» SJCAM 5000+ - nelze pořizovat fotky
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: