SJCam 4000 - Nejde nabít
2 posters
Strana 1 z 1
SJCam 4000 - Nejde nabít
Zdravím,
byl jsem tenhle týden na dovolené a vzal jsem si s sebou kameru. Fungovala v pohodě i nabíjení šlo, ale po asi 2 dnech se vybila a po připojení na nabíječku už nereagovala. Když jí zkusim zapnout, tak se pouze ukáže Welcome, poté problikne modře Low Battery a vypne se. Jenže nabít nejde. Zkoušel jsem vyndat baterii, jinou nabíječku i jinej zdroj, ale nic. Tak se chci optat, jestli máte někdo zkušenost a nějakou radu ? Mě napadlo, koupit externí nabíječku na baterku, ale to by byla krajní nouze. Popřípadě pošlu kameru na reklamaci. Díky moc za rady.
byl jsem tenhle týden na dovolené a vzal jsem si s sebou kameru. Fungovala v pohodě i nabíjení šlo, ale po asi 2 dnech se vybila a po připojení na nabíječku už nereagovala. Když jí zkusim zapnout, tak se pouze ukáže Welcome, poté problikne modře Low Battery a vypne se. Jenže nabít nejde. Zkoušel jsem vyndat baterii, jinou nabíječku i jinej zdroj, ale nic. Tak se chci optat, jestli máte někdo zkušenost a nějakou radu ? Mě napadlo, koupit externí nabíječku na baterku, ale to by byla krajní nouze. Popřípadě pošlu kameru na reklamaci. Díky moc za rady.
Ados2011- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 14. 11. 15
Re: SJCam 4000 - Nejde nabít
Ahoj, zkousel si zapnout kameru bez baterie, jen napojenou na nabijecku, at je jistota, ze je to baterii a ne kamerou?
Ondra napsal:Ahoj, zkousel si zapnout kameru bez baterie, jen napojenou na nabijecku, at je jistota, ze je to baterii a ne kamerou?
Ano, i tohle jsem zkoušel a baterií to není. Nefunguje ani bez ní.
Ados2011- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 14. 11. 15
V tom pripade nezbude nez reklamace. Tady bude problem v kamere. Muzes zkusit jeste prehrat FW. Bez baterie v kamere, jinak dle popsaneho postupu. Ale kamera se nejspis nechytne
Similar topics
» SJCAM 4000 + nejde zapnout
» SJCAM 4000 PLUS (Nejde přehrát video v mobilu)
» SJCAM 4000 1,5" display - po aktualizace nejde display
» 4000+ nejde slow mou
» SJCAM SJ4000 nejde update firmware
» SJCAM 4000 PLUS (Nejde přehrát video v mobilu)
» SJCAM 4000 1,5" display - po aktualizace nejde display
» 4000+ nejde slow mou
» SJCAM SJ4000 nejde update firmware
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: