Videa natočená kamerou
+44
adosq
Goarrath
szuper94
DasHobby
MichalB
vlasy31
zb.zivny
renecebra1
Zboraa
kratas
vlakix
jaku57
barri7
Václav
Voitanen
miťo
docekalz
davegunner
kalimoco
petan123
Kralik
Vacekzl
michaels7
ondra845
ToxixDeny
Fu2ller
Dyckatomas
Haza
oxiii
markkepi
OutdoorMan
standa
Jan Růžička
gord007
Vanasek
mira721
michlam
bolux
hennes64
sibelius
BigBear
Petr
Johnie_Egg
astrao
48 posters
Strana 9 z 13
Strana 9 z 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Videa natočená kamerou
Ja se musim priznat, ze ta stabilizace se mi nelibi, pohyby mi prijdou neprirozene... Puvodne jsem chtel napsat, ze je neco spatne s kamerou:-)
Na tom videu je vidět jak poskakuje to datum.U originálu který neprošel úpravou třesení to datuj je v klidu.
Jinak kdo by si chtěl porovnat 2 stejná videa,jedno po úpravě a druhé bez úpravy tak to může udělat zde. https://www.youtube.com/watch?v=uuTHfcZuHIE to je video co jsem sem dal onehdy
a zde je to samé ale po úpravě třesu https://www.youtube.com/watch?v=AbDX_pRrLkw
Před několika lety jsem dal video na youtube a nyní když jsem se tam chtěl přihlásit tak to nešlo.Musel jsem vytvořit nový účet tak proto ty dva nicky.Až potom co jsem se nově přihlásil jsem si mohl ten původní nick přepsat jako výchozí
Jinak kdo by si chtěl porovnat 2 stejná videa,jedno po úpravě a druhé bez úpravy tak to může udělat zde. https://www.youtube.com/watch?v=uuTHfcZuHIE to je video co jsem sem dal onehdy
a zde je to samé ale po úpravě třesu https://www.youtube.com/watch?v=AbDX_pRrLkw
Před několika lety jsem dal video na youtube a nyní když jsem se tam chtěl přihlásit tak to nešlo.Musel jsem vytvořit nový účet tak proto ty dva nicky.Až potom co jsem se nově přihlásil jsem si mohl ten původní nick přepsat jako výchozí
jaku57- Uživatel
- Počet příspěvků : 30
Datum 1. registrace : 20. 06. 15
O to datum ani nešlo, spíš o švenky kamery ze strany na stranu... tam mi to přijde nepřirozené... prostě klasická digitální stabilizace, která ořeže a zazoomuje video
tak mne prijde ten zastabilizovany obraz omnoho prijemnejsi na pozeranie ...aj ked obcas to sklbne ...s tym datumom to potom vyzera hrozne, ale bez datumu podla mna super. Kazdopadne to je lepsie ako ked som daval stabilizaciu v powerdirector - tam to poznatelne zvlnilo obraz
Andrej- Uživatel
- Počet příspěvků : 69
Datum 1. registrace : 10. 02. 15
Typ kamery : SJ4000 Wifi
Tady mi to taky prijde, ze to houpe. Ale je pravda, ze jsem na to haklivy. U TV take mam vypnuta vsechna "kurvitka" obrazu pro plynulost, protoze se na to nemuzu divat
Video z dovolený, sjcam 5000+
Ahoj, zasílám svoje video z chorvatska. Natočeno se sj5000+. edit a render v cyberlink powerdirector 12, kvalita na youtube je znatelně horší než jsem očekával zkoušel jsem různý varianty formáte, jak h264, mpeg4.. ale výsledky se dá říct stejný youtube si to prostě podle svého upraví.
Prosím o váš názor jak se líbí a snad se bude líbit kdyžtak sdílejte díky tom
Prosím o váš názor jak se líbí a snad se bude líbit kdyžtak sdílejte díky tom
vlakix- Nováček
- Počet příspěvků : 7
Datum 1. registrace : 03. 07. 15
Tome co k tomu napsat, když tady je 8 stupňů a pocitově mi přijde, že je minus 10:-D Naplánováno sdílení na facebooku:-)
vlakix - super videjko, pozitivna muzicka ...pacia sa mi zabery ked skacete do vody, tym sa zrejme inspirujem pre buducnost ...a timelapse zaber je pecka
Andrej- Uživatel
vlakix: jak píše Andrej, super video, super hudba a ty záběry skoků pod hladinou, paráda
Johnie_Egg- Uživatel
- Počet příspěvků : 73
Datum 1. registrace : 11. 02. 15
Typ kamery : SJCAM SJ4000 Wifi
Ondra, Andrej, Johnie_Egg: Natočil jsem asi 120min záznamu a musel se vtom hrabat, abych ztoho udělal 3m dlouhé video každopádně co se týče SW, nedoporučuju Cyberlink Powerdirector 12, je docela intuitivní a docela propracovanej, ale příjde mi dost nestabilní a náhledy videa se poměrně občas sekaj, takže při stříhání to opravdu nepotěší, ( co se týče hw tak u mě nebude určo problém: i5 5200u 2,2-2,4ghz, 8gb ddr3, gtx 850m.) Chystám nějakej podzimní sestřih z výletů a v zimě pak na horách lyžování vyzkouším jinej sw a zkusím propracovat editing a zkusit najít co nejlepší možnej výchozí formát pro upload na YB. Jinak moc díky za tak kladný ohlasy, ani jsem to nečekal :O
vlakix- Nováček
Datum 1. registrace : 03. 07. 15
vlakix - nieje zac
Ja striham videa tiez v Powerdirector a mas pravdu, pada to obcas. Musim najst tiez nieco ine, aj ked na Powerdirector som si zvykol a pracuje sa mi s nim vcelku dobre.
Ja striham videa tiez v Powerdirector a mas pravdu, pada to obcas. Musim najst tiez nieco ine, aj ked na Powerdirector som si zvykol a pracuje sa mi s nim vcelku dobre.
Andrej- Uživatel
Strojem to nebude, mam podobny HW, teda slabsi grafiku, ale v sony vegas se mi nahledy taky sekaji a to i kdyz to mam na nejhori rozliseni (v podstate vidim kostičky). Obcas se divim, co jsem vyrendroval:-D
Nejelspi vychozi format pro YT je zadny format.
Panove, vite co je zajimave? Mel jsem moznost natocit stejne video na GoPro Hero 3+ a dalsi kameru (ne SJCAM) a na TV pohyb u obou kamer klasicky v poradku. Po nahrani na YT GoPro v poradku, druha kamera rozmazana.... Rendrovani bylo uplne stejne... Ha. A video po mne nechtejte, nebylo to oficialni a nemuzu pouzit:-)
Nejelspi vychozi format pro YT je zadny format.
Panove, vite co je zajimave? Mel jsem moznost natocit stejne video na GoPro Hero 3+ a dalsi kameru (ne SJCAM) a na TV pohyb u obou kamer klasicky v poradku. Po nahrani na YT GoPro v poradku, druha kamera rozmazana.... Rendrovani bylo uplne stejne... Ha. A video po mne nechtejte, nebylo to oficialni a nemuzu pouzit:-)
vlakix - pokud budeš hledat jinej sw tak vyzkoušej Corel video studio Pro x7 nebo 8. Mě ten CyberLink připadá téměř stejný jako Corel jakoby to navrhoval stejný autor.
Jinak video mě přijde dobrý,nic nekostičkuje,ostré i probarvené taky ok.
Jinak video mě přijde dobrý,nic nekostičkuje,ostré i probarvené taky ok.
jaku57- Uživatel
Dlouho jsem tu nic nevložil. Toto video bylo natočeno převážně SJ4000 a doplňuje to Mobius V2 a V3:
miťo- Uživatel
- Počet příspěvků : 23
Datum 1. registrace : 30. 07. 15
Miťo - jako obvykle super.By mě zajímalo jak tu 4000 kamerku máš třeba na tom křídle přidělanou.Jinak vědět,že budeš létat nad naši rozhlednou na Chocholiku tak bych tam za tebou velice rád přišel a okoukl to.Kdyby jsi to chtěl někdy zopakovat tak písni.
jaku57- Uživatel
Miťo - nadherne video. Zabery v oblakoch a ta veterna elektraren su top ...ale aj hrady, nadherne sfarbene stromy, ... A hudbu si trafil genialne. Krasa
Andrej- Uživatel
jaku57 napsal:Miťo - jako obvykle super.By mě zajímalo jak tu 4000 kamerku máš třeba na tom křídle přidělanou.Jinak vědět,že budeš létat nad naši rozhlednou na Chocholiku tak bych tam za tebou velice rád přišel a okoukl to.Kdyby jsi to chtěl někdy zopakovat tak písni.
Ahoj, myslíš rozhlednu u Drnovic? Jsem tam teď od pondělí poslední týden, ale končím v práci v 16h a je tma, létat se už nedá... Jinak jsem se nějak nepopral s vkládáním obrázků sem, takže pokud tě zajímá upevnění kamery, napiš mi do zprávy mail.
Martin
miťo- Uživatel
Martine, o5 luxusní videa. Cyklokros taky pěkný, ale ty letadla, to jo prostě paráda.
Johnie_Egg- Uživatel
- Počet příspěvků : 73
Datum 1. registrace : 11. 02. 15
Typ kamery : SJCAM SJ4000 Wifi
Video za účelem otestování gyro u 4000 Plus, točeno v 2k30fps s poslednim 2.5 updatem. Celkově jsem dost spokojenej, dost skok od prvních firmwarů.
yindra- Nováček
Datum 1. registrace : 01. 09. 15
Jen jaksi nevím k čemu je mě 2K když to nelze ani přehrát.ten rozdíl mezi fullHD a 2 k se mě zdá téměř nulový.
jaku57- Uživatel
To je dost subjektivní, pro moje oko jde o markantní rozdíl. I když zrovna youtube dost degraduje ten původní bitrate, tak i tady jde vidět mnohem větší "ostrost" při 1440p.
yindra- Nováček
Datum 1. registrace : 01. 09. 15
Jaku, proc by video neslo prehrat? Jinak ten rozdil je markantní, zkus si z naseho webu stahnout video z recenze kamery 4000+ a pustit si ho;-)
Nemluve o tom, ze video 2K muzes v postprodukci upravit na Full HD a zazoomovat bez ztraty kvality
Nemluve o tom, ze video 2K muzes v postprodukci upravit na Full HD a zazoomovat bez ztraty kvality
Aby jsem to porovnal tak musím mít to původní video co se dalo na youtube.Mám sice smart fullhd tv ale zde nefunguje nastavení videa youtube jako na pc.Čili to přehrává v rozlišení 360
jaku57- Uživatel
Vkládám jedno video pořízené kamerou SJ4000. (jen pár pohledů do strany je z Mobiusu V.2)
miťo- Uživatel
Strana 9 z 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Zpracování videa MOV
» Velkost videa nad 4GB
» Pochlubte se se svymi videii s touto kamerou
» Velikost videa
» Rozdělení videa
» Velkost videa nad 4GB
» Pochlubte se se svymi videii s touto kamerou