Videa natočená kamerou
+44
adosq
Goarrath
szuper94
DasHobby
MichalB
vlasy31
zb.zivny
renecebra1
Zboraa
kratas
vlakix
jaku57
barri7
Václav
Voitanen
miťo
docekalz
davegunner
kalimoco
petan123
Kralik
Vacekzl
michaels7
ondra845
ToxixDeny
Fu2ller
Dyckatomas
Haza
oxiii
markkepi
OutdoorMan
standa
Jan Růžička
gord007
Vanasek
mira721
michlam
bolux
hennes64
sibelius
BigBear
Petr
Johnie_Egg
astrao
48 posters
Strana 8 z 13
Strana 8 z 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Videa natočená kamerou
https://www.youtube.com/watch?v=uuTHfcZuHIE
Malé video,kde jsem porovnal vyvážení bílé na oblačno a automaticky a zkusil zoom.
Když jsem si to pak pustil ve Firevoxu tak jsem byl dost rozladěný,protože mě to přehrává jen v rozlišení 360p což je dost špatné a nevím proč to tak je ,tak jsem to zkusil spustit i v internet explorer a tam to mohu nastavit do HD i full HD.
Ještě by mě zajímalo jestli někdo zkoušel dát video na youtube přímo renderované z videoeditoru /já používám corel video studio pro x6 v češtině/ nebo napřed vytvořil video a potom ho nahrál na youTube.Zajímá mě jestli výsledek na yoT.je stejný.
Corel video studio je již i ve verzi 7 a 8 ale čeština jen pro 64bit pc.Zkusil jsem i Pinakl studio ale corel je lepší tedy aspoň pro mě.
Malé video,kde jsem porovnal vyvážení bílé na oblačno a automaticky a zkusil zoom.
Když jsem si to pak pustil ve Firevoxu tak jsem byl dost rozladěný,protože mě to přehrává jen v rozlišení 360p což je dost špatné a nevím proč to tak je ,tak jsem to zkusil spustit i v internet explorer a tam to mohu nastavit do HD i full HD.
Ještě by mě zajímalo jestli někdo zkoušel dát video na youtube přímo renderované z videoeditoru /já používám corel video studio pro x6 v češtině/ nebo napřed vytvořil video a potom ho nahrál na youTube.Zajímá mě jestli výsledek na yoT.je stejný.
Corel video studio je již i ve verzi 7 a 8 ale čeština jen pro 64bit pc.Zkusil jsem i Pinakl studio ale corel je lepší tedy aspoň pro mě.
jaku57- Uživatel
- Počet příspěvků : 30
Datum 1. registrace : 20. 06. 15
jaku57 - pekne videjko z Egypta
...uz sa tu na fore viac krat riesilo, ze Youtube znacne kazi kvalitu videa. Aj ked uploadnes originalny zaznam priamo z kamery, tak ho YT proste sprzni. Ja osobne pouzivam na uploadovanie Dailymotion - myslim ze je to poznatelne lepsie.
To ze Ti to Firefox neprehrava v HD a full HD fakt nechapem, mne Tvoje videjko ide vo Firefoxe na full HD
...uz sa tu na fore viac krat riesilo, ze Youtube znacne kazi kvalitu videa. Aj ked uploadnes originalny zaznam priamo z kamery, tak ho YT proste sprzni. Ja osobne pouzivam na uploadovanie Dailymotion - myslim ze je to poznatelne lepsie.
To ze Ti to Firefox neprehrava v HD a full HD fakt nechapem, mne Tvoje videjko ide vo Firefoxe na full HD
Andrej- Uživatel
- Počet příspěvků : 69
Datum 1. registrace : 10. 02. 15
Typ kamery : SJ4000 Wifi
Nebylo to video zkoušeno hned po nahrání na YT? Ono trvá, než se zpracuje a je k dispozici i Full HD rozlišení
Tím,že jsem to zkoušel přehrát hned to asi nebude,protože to nepřehrává v HD ani dnes.Spíš bych odhadoval,že v mozile něco nemám povoleno nebo nainstalováno.IE není už podporován a přehraje to.
Celkem jsem natočil přes 3 hodiny videa- 29GB a nyní to teprve zpracovávám.Co mě nejvíc štve,že se mě dost třesou ruce a na videu je to vidět.Klasickou kameru si opřu o oko a tím je ten třes téměř neznatelný.
Co mě ale opravdu ještě víc štve je to,že jsem vypl kamerku a v ten moment okolo mě tak 5 m proplaval žralok černoploutvý a já ho prostě nenatočil.
Celkem jsem natočil přes 3 hodiny videa- 29GB a nyní to teprve zpracovávám.Co mě nejvíc štve,že se mě dost třesou ruce a na videu je to vidět.Klasickou kameru si opřu o oko a tím je ten třes téměř neznatelný.
Co mě ale opravdu ještě víc štve je to,že jsem vypl kamerku a v ten moment okolo mě tak 5 m proplaval žralok černoploutvý a já ho prostě nenatočil.
jaku57- Uživatel
Tak nastavení přehrávání videa v HD nebo full HD prohlížečem Mozila je vyřešeno. Chtělo to doinstalovat doplněk youTube flashplayer.Nechápu,proč tento doplněk se musí doinstalovat,měl by přece být již v základní instalaci Mozili
jaku57- Uživatel
Konecne, po dlhych hodinach triedenia, strihania, napasovavania do hudby som dokoncil a uploadol videjko z nasej svadobnej cesty
http://dai.ly/x3dvudd
Enjoy
http://dai.ly/x3dvudd
Enjoy
Naposledy upravil Andrej dne 15.11.15 20:02, celkově upraveno 1 krát
Andrej- Uživatel
Nooo tak musím říct že koukat na to teď v práci nebyl nejlepší nápad Venku hnusně ... Jinak, hezký Rád bych se tam taky jednou podíval Fakt super video Ten střih asi musel dát docela zabrat ne? To všechno vybrat Kolik si měl hodin záběrů? Jenom taková malá věc, 16 minut je celkem dlouhý, pro vás jako vzpomínka super, ale nevím zda všichni ostatní vydrží koukat až do konce Ale jinak super a dobrá práce!! :
vlasy31- Uživatel
- Počet příspěvků : 71
Datum 1. registrace : 14. 02. 15
Dakujem ...mas pravdu, dalo to hodne zabrat snad 30 hodin som sa celkovo s tym hral ...zaberov som mal cez 3 hodiny. A s tym ze ma to video 16 min. mas pravdu ze je dost dlhe ...ale nechcelo sa mi robit extra video pre nas a extra na web pre ludi ...tak som to zhrnul vsetko do jedneho videa ...koho to nebude bavit tak to nedopozera, ale na druhu stranu, nasi znami a rodicia si 16 min. pozru s radostou ...lepsie ako keby sme ich ich trapili napr. 2 hodinovym zaznamom
...ale verim ze aj fanusikovia SJ cam to zvladnu do konca
p.s. Ak budes mat moznost, urcite na Maledivy chod ...je to nieco neskutocne, najkrajsia dovolenka v zivote, som strasne rad ze sme to zazili
...ale verim ze aj fanusikovia SJ cam to zvladnu do konca
p.s. Ak budes mat moznost, urcite na Maledivy chod ...je to nieco neskutocne, najkrajsia dovolenka v zivote, som strasne rad ze sme to zazili
Andrej- Uživatel
No já jsem to taky dělal strasně dlouho Hlavně furt koukat na ty obličeje, to už mě opravdu nebavilo No to máš taky celkem dost záběrů, hlavně tam co natáčíš tak je luxus, takže pak asi těžký vybrat co tam dát a co ne. Jojo to naprosto chápu, ještě dělat video cca 5 minut dlouhý, to už by bylo opravdu na hlavu Já jsem to dal celý .. takhle po ránu hezká motivace
A jaký si měl nastavení? Hrál sis stím?
No to věřím, to musí být opravdu pecka
A jaký si měl nastavení? Hrál sis stím?
No to věřím, to musí být opravdu pecka
vlasy31- Uživatel
Mas pravdu, niekedy bolo naozaj tazke niektore zabery vyradit ...najhorsie je ze povodne zabery ani nebudem archivovat, lebo to je kvantum dat.
No ja moc niesom na hranie sa s nastaveniami, takze vsetko som mal na default a auto. Pod vodou som skusal HDR, ale mal som pocit ze sa nic nezmenilo takze som tocil bez HDR. Niektore pasaze som ale upravoval nasledne v studiu - ked boli moc roztrasene, tak som pouzil stabilizaciu - niekedy to trochu zvlnilo obraz, ale prijemnejsie sa na to pozera ako ked to trasie.
No ja moc niesom na hranie sa s nastaveniami, takze vsetko som mal na default a auto. Pod vodou som skusal HDR, ale mal som pocit ze sa nic nezmenilo takze som tocil bez HDR. Niektore pasaze som ale upravoval nasledne v studiu - ked boli moc roztrasene, tak som pouzil stabilizaciu - niekedy to trochu zvlnilo obraz, ale prijemnejsie sa na to pozera ako ked to trasie.
Andrej- Uživatel
Andrej. Prostě super video. Fakt pěkný záběry. Ta dřina při zpracování stojí za to. Doma si to pustím ještě jednou, hezky v klidu(tady v práci pořád někdo chodí ). Jen tak mimochodem, co je to za společenskou hru s těma pidi krabama?
Johnie_Egg- Uživatel
- Počet příspěvků : 73
Datum 1. registrace : 11. 02. 15
Typ kamery : SJCAM SJ4000 Wifi
Diky moc
Spolocenska hra ...Crab race - to bolo inak tocene fotakom + este zaber ked som sa hral v piesku je z fotaku ...takze 6 dolarov si vsadil na kraba. Potom sa naraz pustili a prvy traja v cieli vyhrali rozne ceny ...bola to sranda, ale ludia okolo hucali a krabi sa plasili a menili smer, takze to nebolo moc spravodlive
Spolocenska hra ...Crab race - to bolo inak tocene fotakom + este zaber ked som sa hral v piesku je z fotaku ...takze 6 dolarov si vsadil na kraba. Potom sa naraz pustili a prvy traja v cieli vyhrali rozne ceny ...bola to sranda, ale ludia okolo hucali a krabi sa plasili a menili smer, takze to nebolo moc spravodlive
Andrej- Uživatel
Jak koukám, tak dailymotion je s kompresí mírnější než YT. Nebo je to jen můj pocit? A z nějakého důvodu mi nestíhá notebook a video se mi zasekává... :-( budu si to muset pustit ještě jednou večer:-)
Ondro - uz som tu pisal viackrat, ze mi prijde kvalita na dailymotion lepsia ako YT ...inak pod videom je aj moznost stiahnut si video - aj vo full HD, mozes skusit aby to nesekalo.
Andrej- Uživatel
Ondra napsal:Jak koukám, tak dailymotion je s kompresí mírnější než YT. Nebo je to jen můj pocit? A z nějakého důvodu mi nestíhá notebook a video se mi zasekává... :-( budu si to muset pustit ještě jednou večer:-)
Mě se to taky ze začátku sekalo, ale pak se to rozjelo a už to nedělalo .. takže taky by mě zajímalo kde je chyba
vlasy31- Uživatel
Andrej - Pěkné video,v Mozile na HD to jede v pohodě ve full HD to trochu kostičkuje ale v Opeře nekostičkuje.3 hodiny materialu,to je těžké to třídit a vybrat jen něco.Já to dělám tak,že surové archyvuji na velký záložní disk a pak sestříhám video.Toho žraloka co tam máš tak toho jsem prošvihl jak jsem psal.Zajímalo by mě jestli to logo kamerky na začátku jsi vytvořil nebo někde stáhl?
jaku57- Uživatel
Dakujem jaku57
Po reklamaciach co tu citam, som si video prehral v mozille a aj mne sa obcas seklo - pripisujem to tomu ze sa to celemu svetu paci a server nestiha
Zralok - ked si pisal ze presiel okolo a kamerku si mal off, presne som myslel ze je to tento druh. Verim ze sa Ti ich niekedy este podari najst. Bolo to uzasne, boli tam skoro kazdy den a obcas 3 - 4 metre odomna 1,5 - 2 metrovy zraloci, neskutocne
Logo - stiahol som z youtube: https://www.youtube.com/watch?v=KPVqai4ysGg
Po reklamaciach co tu citam, som si video prehral v mozille a aj mne sa obcas seklo - pripisujem to tomu ze sa to celemu svetu paci a server nestiha
Zralok - ked si pisal ze presiel okolo a kamerku si mal off, presne som myslel ze je to tento druh. Verim ze sa Ti ich niekedy este podari najst. Bolo to uzasne, boli tam skoro kazdy den a obcas 3 - 4 metre odomna 1,5 - 2 metrovy zraloci, neskutocne
Logo - stiahol som z youtube: https://www.youtube.com/watch?v=KPVqai4ysGg
Andrej- Uživatel
Tak malé video z SJcam4000wifi je hotové.
Jen chvílku po uveřejnění už tam byla výstraha ohledně autorských práv hudby.Máte s tím nějakou zkušenost?
Jen chvílku po uveřejnění už tam byla výstraha ohledně autorských práv hudby.Máte s tím nějakou zkušenost?
Naposledy upravil jaku57 dne 14.11.15 21:12, celkově upraveno 1 krát
jaku57- Uživatel
Vystraha bude kvuli pouzite hudbe. Je otazka, co ti k tomu konkretne pisi. Bud bude ve videu nasazena reklama a nebo ti kompletne odstrani zvukovou stopu a muzou i bloknout ucet
Stížnost na autorská práva ohledně hudby.
Omezení sledování - žádné
Zpeněžení - zpeněženo nárokující stranou
Pokud s těmito podmínkami souhlasíte nemusíte provádět žádnou akci
Omezení sledování - žádné
Zpeněžení - zpeněženo nárokující stranou
Pokud s těmito podmínkami souhlasíte nemusíte provádět žádnou akci
jaku57- Uživatel
Bude se zobrazovat reklama u videa. Ale davej si na to pozor. V hudebni knihovne YT si muzes overit prava ke kazde skladbe
jaku57 - krasne videjko si spravil ! Vidim ze po 5-tich rokoch to pri Gorgonii stale zije a su tam stale nadherne koraly a to ma tesi
Som prekvapeny, ako je to video uzasne plynule. Pouzil si stabilizaciu v nejakom programe, alebo na Youtube?
Som prekvapeny, ako je to video uzasne plynule. Pouzil si stabilizaciu v nejakom programe, alebo na Youtube?
Andrej- Uživatel
Použil jsem to co nabízí youtube a celkem mě překvapilo jak to zafungovalo.
jaku57- Uživatel
jaku57: S tím upozorněním na autorský práva si hlavu nelámej. Jen na Youtube vlez do "správce videí" a tam u daněho videa klikni na "přiznán obsah třetích stran" nebo tak nějak a vše bude oki. Já takto jednou (kéž by jednou) použil hudbu od Prodigy a ejhle problém.
Johnie_Egg- Uživatel
- Počet příspěvků : 73
Datum 1. registrace : 11. 02. 15
Typ kamery : SJCAM SJ4000 Wifi
Strana 8 z 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Zpracování videa MOV
» Velkost videa nad 4GB
» Pochlubte se se svymi videii s touto kamerou
» Velikost videa
» Rozdělení videa
» Velkost videa nad 4GB