Samovolná změna formátu natáčení
2 posters
Strana 1 z 1
Samovolná změna formátu natáčení
Dobrý den,
nedávno jsem zakoupil SJCAM SJ8 Pro. Při jeho zkoušení jsem zjistil závažnou chybu: při své práci potřebuji nutně natáčet ve formátu 1080(1920x1080)/50fps. Pokud přístroj přepnu do tohoto režimu, natáčí skutečně 1080/50fps. Po vypnutí a opětovném zapnutí však natáčí ve formátu 1080/60fps (změní se fps na 60). Na display je přitom uvedena hodnota 1080/50fps. Je tedy nutno tento formát změnit např. na 1080/30fps a pak zpět na 1080/50fps - poté skutečně začne kamera natáčet ve zvoleném formátu, avšak celý obraz ztmavne (patrně se rozhodí další hodnoty nastavení) a je nutné kameru opět vypnout a zapnout, čímž se ale opět dostávám k přepnutí fps na 60. Zkusil jsem update firmware na 1.2.9 jenž vyšel 1.11.2018 - ztmavnutí obrazu při změně formátu se již neobjevuje, závada v změně fps však přetrvává.
Celkově jsem s kamerou spokojen jen výše popsaný problém mi dělá potíže.
Chci se zeptat, zda se uvedený problém vyskytuje i u jiných uživatelů.
Díky za odpovědi.
nedávno jsem zakoupil SJCAM SJ8 Pro. Při jeho zkoušení jsem zjistil závažnou chybu: při své práci potřebuji nutně natáčet ve formátu 1080(1920x1080)/50fps. Pokud přístroj přepnu do tohoto režimu, natáčí skutečně 1080/50fps. Po vypnutí a opětovném zapnutí však natáčí ve formátu 1080/60fps (změní se fps na 60). Na display je přitom uvedena hodnota 1080/50fps. Je tedy nutno tento formát změnit např. na 1080/30fps a pak zpět na 1080/50fps - poté skutečně začne kamera natáčet ve zvoleném formátu, avšak celý obraz ztmavne (patrně se rozhodí další hodnoty nastavení) a je nutné kameru opět vypnout a zapnout, čímž se ale opět dostávám k přepnutí fps na 60. Zkusil jsem update firmware na 1.2.9 jenž vyšel 1.11.2018 - ztmavnutí obrazu při změně formátu se již neobjevuje, závada v změně fps však přetrvává.
Celkově jsem s kamerou spokojen jen výše popsaný problém mi dělá potíže.
Chci se zeptat, zda se uvedený problém vyskytuje i u jiných uživatelů.
Díky za odpovědi.
pobo- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 01. 12. 17
Re:
Vyřešeno - dodavatel (xxx) právě vydal opravu firmware 1.2.9 - viz. https://www.xxx.cz/firmware-a-odkazy-na-aplikace/aktualni-fw-pro-sjcam--sj8-pro/
pobo- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 01. 12. 17
Similar topics
» Natáčení a focení pod vodou (v moři)
» SJCam 5000 wifi natáčení při nabíjení
» Zapnutí / vypnutí bez focení, natáčení nebo prohlížení.
» SJCam 5000 wifi natáčení při nabíjení
» Zapnutí / vypnutí bez focení, natáčení nebo prohlížení.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: