Firmware SJ4000 (1,5" displej)
+73
bedoska
sistema
czemartin1
Blanka
Vacatko
Derice Bannock
Janus
Dr.fik
lukso321
jerrySii99
Fici
blood
Stavi74
73danda
petroooooo@seznam.cz
pavlis
InT3L
White_Bullet
maca.iq
Farm Videos cz
Jurry84
mareksochor
michael19
Koub
bekmen
szuper94
pavlik988
IRadekAM
Prokyovec
ravensun
Ghoupek
bolux
Elis
Mageknight001
Ondra
Whisky75
tada66
Krab1986
tacvud
snajdy
milos.k
Broody
piket
maraxmoto
Bugs
kkajus
adosq
odin.svobik@seznam.cz
rob159
honza85
puccik
!Dundee!
exodus0092
smoove
superhafan
švajze
jawa1cz
Grůbis
rb1977
docekalz
asmi77
Martyrs4
Postl
Thompson111
Libin
jaku57
standa
Seldi
peet99
danny159
Scantrax
miranek1
MarekSisa
77 posters
Strana 14 z 17
Strana 14 z 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: Firmware SJ4000 (1,5" displej)
Super
Edit: jinak se divam, jestli jsem neprehlesl nejakou funkci v aktualizacich ala ztraceno v prekladu, ale nic nevidim
Edit: jinak se divam, jestli jsem neprehlesl nejakou funkci v aktualizacich ala ztraceno v prekladu, ale nic nevidim
Takže hlásím hotový timelapse rovou z kamery, ničím neupravován - nastavil jsem obrázek každých 5s a je to moc, chce to rychleji. Také se to nahrávalo neuvěřitelně dlouho a asi by bylo vhodné vyndat z obalu.
Jinak je to fajn na první pokus
https://www.youtube.com/watch?v=LqIZkP1YS14&feature=youtu.be
Jinak je to fajn na první pokus
https://www.youtube.com/watch?v=LqIZkP1YS14&feature=youtu.be
Koub- Nováček
- Počet příspěvků : 6
Datum 1. registrace : 10. 04. 16
No, ještě, že jsem se zeptal
Jinak díky za návody, super forum, mějte se
Jinak díky za návody, super forum, mějte se
Koub- Nováček
- Počet příspěvků : 6
Datum 1. registrace : 10. 04. 16
Ahojte, mam SJ4000 s fw. U20150624V02. Samozrejme je bez prekladu. Chcem sa opytat, ze ak si stiahnem z tejto stranky ten isty fw. (lebo iny novsi pre tieto verzie kamery nevidim), bude tiez iba v EN, alebo je aj prelozeny? Pripadne mozem pouzit nejaky iny fw z N rady alebo V1.X koly prekladu?
Dakujem za radu
Dakujem za radu
michael19- Nováček
- Počet příspěvků : 12
Datum 1. registrace : 17. 09. 15
Ahoj, FW "U" nejsou oficialne kompatibilni s ostatnimi FW, tedy ani s 1.X. Tento fw cestinu nema. Kde jsi kameru kupoval?
Ondra napsal:Ahoj, FW "U" nejsou oficialne kompatibilni s ostatnimi FW, tedy ani s 1.X. Tento fw cestinu nema. Kde jsi kameru kupoval?
no skoda. kupoval som na ebay u anglickeho predajcu
michael19- Nováček
On ten FW nebyl urceny oficialne do prodeje, nicmene muzes zkusit aktualizovat, ono kameru by si usmrtit nemel, pokud by se nezapnula, tak by melo jit vratit se zpet, protoze zvuj fw mame k dispozici
No ono ta kamera je už predaná zákazníkovi, iba som mu chcel poslať upgrade, pretože ja som ju upgradovat nestihol. Teda on už experimentovať nebude a ja momentálne ďalší kus s rovnakým fw. už nemám.
Možno to ešte budem mať možnosť niekedy vyskúšať osobne. No každopádne ďakujem.
Možno to ešte budem mať možnosť niekedy vyskúšať osobne. No každopádne ďakujem.
michael19- Nováček
Fakt super, dal jsem si na kartu firmware 1.6 nainstalovalo se to a černá obrazovka, kamera jede ale obraz ne, a teď k problému, z karty nemůžu dostat ten zatracenej firmware abych zpatky nahrál firmware který mi fungoval, když chci naformátovat kartu tak to napíše: The Disk Is Write-Protected, takže to nemůžu dát pryč a navíc nemůžu nahodit zpět firmware který mi fungoval, ledaže bych koupil novou kartu, takže jsem nasranej že jsem si kdy tuhle kameru koupil když si do ní ani nemůžu nainstalovat nejnovější firmware.
Ghoupek- Nováček
- Počet příspěvků : 17
Datum 1. registrace : 12. 08. 15
Věk : 30
Typ kamery : SJCAM SJ4000
Ghoupek napsal:Fakt super, dal jsem si na kartu firmware 1.6 nainstalovalo se to a černá obrazovka, kamera jede ale obraz ne, a teď k problému, z karty nemůžu dostat ten zatracenej firmware abych zpatky nahrál firmware který mi fungoval, když chci naformátovat kartu tak to napíše: The Disk Is Write-Protected, takže to nemůžu dát pryč a navíc nemůžu nahodit zpět firmware který mi fungoval, ledaže bych koupil novou kartu, takže jsem nasranej že jsem si kdy tuhle kameru koupil když si do ní ani nemůžu nainstalovat nejnovější firmware.
The Disk Is Write-Protected ti píše PC? Lebo ak áno, tak to máš potom problém s kartou a nie s kamerou.
A tie kamery sú super, toho sa neboj.
Mne sa už stalo ze mi kamera zapla, no mal som tiež čierny display. No kartu som vybral a sformuloval v mobile a následne kamera nabehla normálne. Čiže nejaká chyba SD karty.
Skús Full format karty. Ak to nepôjde, proste ti odišla karta, no nemá to nič s kamerou.
michael19- Nováček
Karta neodešla, funguje perfektně, ale po nainstalování do kamery ta karta nejde naformátovat protože ta kamera je "shit" a nevezme nejnovější firmware.
Ghoupek- Nováček
Kamera nejnovejsi fw vezme, pokud mas originalni kameru. Z nejakeho duvodu mas nastavenu kartu proti zapisu, odhaduji na problem mezi klavesnici a zidli.
Vyzkousej tento program http://www.sjcamczech.com/news/formatovani-pro-pouziti-64-a-128gb-sd-karet-u-kamer-sjcam/
Vyzkousej tento program http://www.sjcamczech.com/news/formatovani-pro-pouziti-64-a-128gb-sd-karet-u-kamer-sjcam/
Problém mezi klavesnicí a židli slyším rád od člověka se kterým jsem už vícero řešil problém že zakoupená kamera není padělek jelikož je kupovaná v obchodě Kamerov.cz
Ghoupek- Nováček
Co ma spolecneho padelek nebo original verze s tim, ze sis nastavil kartu proti zapisu?
Navic si opravdu nemuzu pamatovat kazdeho uzivatele a to kde kameru kupoval... pokud si presvedceny, ze je to kamerou, tak reklamuj
Navic si opravdu nemuzu pamatovat kazdeho uzivatele a to kde kameru kupoval... pokud si presvedceny, ze je to kamerou, tak reklamuj
Já nic nenastavoval, nakopíroval jsem firmware 1.6 na kartu, dal do kamery, nainstaloval, firmware nefungoval, chtěl jsem to naformátovat a problém byl na světě.
Ghoupek- Nováček
Zkoušel, ale pořád stejný problém, karta má aktivovaný write protection po tom co jsem na ní nakopíroval firmware 1.6
Ghoupek- Nováček
Coz nemohlo byt zpusobeno firmwarem...
Nemas na karte mechanicky prepimac proti zapisu?
Nemas na karte mechanicky prepimac proti zapisu?
Tu redukci mám, ale nikdy jsem jí nepoužil a na microsd kartě není.
Ghoupek- Nováček
Ahoj, dnes mi došla poštou sj4000, nemělo by se jednat o padělek, pokud se pokusím updatovat na v1.6 update proběhne ale nefunugje lcd - pokud "poslepu" přepnu na natáčení tak soubor natočím, co jsem namátkou zkoušel tak nejnovější, kde mi obraz funguje je N20150610V01, kde je chyba ? Díky.
mareksochor- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 07. 07. 16
Kde je chyba netušíme, řeší se to tady, některým nefunguje displej u nových verzí firmwaru. Oficiální info není. Většina kamer je mimo oficiální distribuci, nad tebou kolega tvrdí, že má kameru z oficiální distribuce a taky mu displej nejde, na reklamaci ovšem kameru poslat nechce, takže těžko říct
O reklamaci přemýšlím, štve mně že nemůžu dát novější firmware :-/
Ghoupek- Nováček
Ono to vypadá, že nějaká série kamer byla vyrobena s jiným displejem (ať už velikost - ono stačí místo 1,5" dát 1,49" nebo jiný výrobce), jinak si to neumím vysvětlit. Na oficiální stránce je uvedeno, že nové FW jsou pro kamery vyrobené od července 2015, ale já mám kameru podstatně starší a problém nemám
Strana 14 z 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Firmware SJ4000 (2" displej)
» Firmware SJ4000 WiFi (1,5" displej)
» Firmware SJ4000 WiFi (2" displej)
» Firmware SJ4000 Plus
» SJCAM SJ4000 nejde update firmware
» Firmware SJ4000 WiFi (1,5" displej)
» Firmware SJ4000 WiFi (2" displej)
» Firmware SJ4000 Plus
» SJCAM SJ4000 nejde update firmware
Strana 14 z 17