AKČNÍ KAMERY A VIDEO TECHNIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Po nahrávání ve zpomaleném modu nelze nahrávat v normálním modu.

2 posters

Goto down

Po nahrávání ve zpomaleném modu nelze nahrávat v normálním modu. Empty Po nahrávání ve zpomaleném modu nelze nahrávat v normálním modu.

Příspěvek pro Čeněk Gregor 26.06.17 15:17

Dobrý den,
v následujících řádcích se pokusím vysvětlit problém, se kterým se momentálně potýkám: po zakoupení kamery SJ5000x Elite jsem jako první aktualizoval FM, tj. na poslední verzi 1.5.1. Poté jsem se začal seznamovat s ovládáním kamery a s různými nastaveními. Mimo jiné jsem vyzkoušel natáčení zpomalených záběrů. Toto natáčení jsem prováděl v různých rozlišeních (a při různých počtech fps). Následně jsem se v menu kamery přepnul zpět na první položku v menu, jež je označena jako "Video kamera" a chtěl jsem pokračovat v natáčení zkušebních videí v normální rychlosti. Nicméně všechna další videa se mi natáčela ve zpomaleném modu. Zkoušel jsem všechno možné, včetně nastavení zpět do továrního nastavení, avšak nic nepomáhá. Jediná možnost jak natáčet v normální rychlosti záznamu je, že musím nastavit na kameře rozlišení 1080/60 fps. Jakmile změním rozlišení např. na 720/120 fps, kamera opět natáčí zpomaleně. Kromě toho, zvuk při natáčení (při normální rychlosti) se značně předbíhá před obraz - čili, při přehrávání v PC jsou slyšet slova a až za několik sekund se objeví odpovídající obraz obličeje, jež tato slova vyřkl.
Za jakoukoliv pomoc děkuji,
-cg-

Čeněk Gregor
Nováček
Nováček

Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 23. 06. 17

Návrat nahoru Goto down

Po nahrávání ve zpomaleném modu nelze nahrávat v normálním modu. Empty Re: Po nahrávání ve zpomaleném modu nelze nahrávat v normálním modu.

Příspěvek pro Ondra 26.06.17 16:33

Dobrý den, zkuste znovu nahrát firmware, klidně ten aktuální, tedy provést reinstalaci
Ondra
Ondra
Admin
Admin

Počet příspěvků : 2482
Datum 1. registrace : 06. 02. 15

http://www.techfan.cz

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: