Vypnutí blíkání LED při nahrávání
2 posters
Strana 1 z 1
Vypnutí blíkání LED při nahrávání
Ahoj,
jsem čerstvým majitelem SJCAM 5000 Wifi. S kameru hodlám nejvíce používat pro natáčení v autě-nastavil jsem tedy auto mód, a dašíi blbůstky. Nedokážu však vypnout tu estrádu LED diod při nahrávání, což mě velice obtěžuje. Je prosím nějaké nastavení kamery, kde se dá toto vypnout, nebo diody budu muset přelepit? :?:
Děkuji za odpověď
jsem čerstvým majitelem SJCAM 5000 Wifi. S kameru hodlám nejvíce používat pro natáčení v autě-nastavil jsem tedy auto mód, a dašíi blbůstky. Nedokážu však vypnout tu estrádu LED diod při nahrávání, což mě velice obtěžuje. Je prosím nějaké nastavení kamery, kde se dá toto vypnout, nebo diody budu muset přelepit? :?:
Děkuji za odpověď
pepa3- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 11. 06. 16
Re: Vypnutí blíkání LED při nahrávání
Ctyrtisicovky v menu nemaji moznost vypnout diody
Edit: jsem prepracovany sj5000 wifi by mela mit v menu nastaveni světla=nastaceni diod
Edit: jsem prepracovany sj5000 wifi by mela mit v menu nastaveni světla=nastaceni diod
Naposledy upravil Ondra dne 12.06.16 20:49, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Editovano)
Až se cejtím jak blbec :-D Opravdu to tam je a pomohlo to. Moc děkuji za radu :-)
pepa3- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 11. 06. 16
On ten preklad taky stoji za to tezko se to hleda... ja zas odpovidam k sj4000, kdyz je dotaz na sj5000
Similar topics
» Vypnutí rybí oko
» Zapnutí / vypnutí bez focení, natáčení nebo prohlížení.
» Po nahrávání ve zpomaleném modu nelze nahrávat v normálním modu.
» sj 8 pro zrychlené nahrávání
» interval nahrávání
» Zapnutí / vypnutí bez focení, natáčení nebo prohlížení.
» Po nahrávání ve zpomaleném modu nelze nahrávat v normálním modu.
» sj 8 pro zrychlené nahrávání
» interval nahrávání
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: