FPV- SJCAM SJ6 Legend
2 posters
Strana 1 z 1
FPV- SJCAM SJ6 Legend
Ahoj,
nemáte tu někdo zkušenosti s FPV a kmerou SJ6 Legend? Nedaří se mi přes mini usb dostat video z kamery ven do video vysílače. Mám zapnutý mód FPV, ale video žádné. Bohužel se mi nedaří ani dostat video signal přes cinche z kamery do TV. Nevíte který pin je video a gnd? Diky za rady
Verze kamery: V1.4.7
nemáte tu někdo zkušenosti s FPV a kmerou SJ6 Legend? Nedaří se mi přes mini usb dostat video z kamery ven do video vysílače. Mám zapnutý mód FPV, ale video žádné. Bohužel se mi nedaří ani dostat video signal přes cinche z kamery do TV. Nevíte který pin je video a gnd? Diky za rady
Verze kamery: V1.4.7
danychme@icloud.com- Nováček
- Počet příspěvků : 6
Datum 1. registrace : 10. 05. 17
Věk : 28
Re: FPV- SJCAM SJ6 Legend
A mas original kabel https://sjcamhd.com/sj6-fpv-cable/ nebo nejakou jinou cinu? Jen pro info, zkusim zjistit nejake info
Kabel jsem objednával tady v čr, ale přišel úplně jiný než na obrázku. Přišel kabel který má zvlášť 3 kabely + 2 další, dá se rozdělat a je tam rezistor. A taky mám kabel co byl k vysílači videa a ten má napájení vysílače a usb (žlutý a černý).
Zkusil bych se obratit na primo na prodejce, pokud kabel prodava pro kameru
Ty o tom neví nic, napsal že se někoho zeptá a už ani neodpovídají...
Oficialne: mod FPV funguje s originalnim kabelem, u ostatních neni mozne funkcnost garantovat...
Bohuzel vic nejsem schopen zjistit a jinou odpoved jsem ani necekal. Popravde ani nevim, ze by v CR nekdo originalni FPV kabel prodaval
Bohuzel vic nejsem schopen zjistit a jinou odpoved jsem ani necekal. Popravde ani nevim, ze by v CR nekdo originalni FPV kabel prodaval
Tak já budu zkoušet kabely, třeba natrefím na origo kabel. Každopádně díky
Similar topics
» SJCAM SJ7 Star VS SJCAM SJ6 Legend
» sjcam LEGEND
» SJCAM SJ6 Legend Air s UV filtrem
» SJCAM SJ6 LEGEND: kamera s dotykovým displejem
» Firmware SJ6 Legend