SJCAM SJ6 LEGEND: kamera s dotykovým displejem
+3
hadr
Noddik
Lachtan
7 posters
Strana 1 z 1
SJCAM SJ6 LEGEND: kamera s dotykovým displejem
SJCAM přichází s náhradou pro kameru SJ5000+ a novinka SJ6 LEGEND bude mít stejný senzor od Panasonicu. Navíc bude mít dva displeje, ten zadní o velikosti 2" bude navíc dotykový.
Senzor: Panasonic MN341 s 16MPx
Procesor: Novatek 96660
Displej: přední s nastavením kamery, zadní dotykový s 2"
Kompletní specifikace kamery na sjcamczech.com/sj6-legend/
Unboxing a videopohled na kameru ZDE
Recenze kamery ZDE
Senzor: Panasonic MN341 s 16MPx
Procesor: Novatek 96660
Displej: přední s nastavením kamery, zadní dotykový s 2"
Kompletní specifikace kamery na sjcamczech.com/sj6-legend/
Unboxing a videopohled na kameru ZDE
Recenze kamery ZDE
Naposledy upravil Ondra dne 14.12.16 19:45, celkově upraveno 2 krát
Re: SJCAM SJ6 LEGEND: kamera s dotykovým displejem
Viděl jsem jí za 159 doláčků.To není tak moc.
Lachtan- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 07. 07. 15
Věk : 61
Typ kamery : SJCAM 5000+ wifi,SJCAM M20
Tak lidi, chci kamerku k Vánocům. A co si myslíte? SJCAM SJ5000x elite nebo SJ6 Legend? Díky mooc
Noddik- Nováček
- Počet příspěvků : 6
Datum 1. registrace : 14. 09. 16
Těžké říct, SJ6 jsem neměl v ruce. Teorie říká SJ5000X Elite kvůli nižšímu rozlišení při stejně velkém senzoru (1/1,33"). Každopádně v kvalitě videa budou obě kamery +- stejné. Pokud tedy moc chceš příplatek za dotykový displej, tak bez SJ6
osobně se u SJ6 bojim toho dotykoveho displeje. bud ze se brzo znici, nebo pri padu. navic dle nejakeho videa moc displej nereagoval a nebo byla dlouha odezva dotyku
Noddik- Nováček
- Počet příspěvků : 6
Datum 1. registrace : 14. 09. 16
Ten dotyk by mohl vyresit novy firmware. Kazdopadne podle me je to slepa ulicka. V rukavicich to nefunguje a v pouzdru pochopitelne taky ne. Mel jsem Xiaomi Yi 4K a nadchlo me to do momentu, nez to zacnes pouzivat v praxi
DOTAZ Když ji spáruju s ovladačem tak mi to párování vydrží max jedno vypnutí kamery pak ji musím párovat znovu nevíte proč ? díky
JirikCZ81- Nováček
- Počet příspěvků : 10
Datum 1. registrace : 09. 02. 17
verze V1.4.3.
Spárovat to jde. Pak kamerku vypnu nechám jí vyplou pár minut a při zapnutí už ovladač nereaguje.
Spárovat to jde. Pak kamerku vypnu nechám jí vyplou pár minut a při zapnutí už ovladač nereaguje.
JirikCZ81- Nováček
Zkus vyndat baterii na 30 sekund a vratit a v kamere dat defaultni nastaveni a uvidis
Vyzkoušel jsem a vždy po druhém vypnutí kamery už ovadač nereaguje. Celkem mě to štve a to ani nezminuji to, že mám kartu kindston přesně tu kterou doporučuješ . Týden s ní v pohodě nahrávám a ted při běhu jen ty tří vteřinové videa :/ nechápu z jakého důvodu rychlá je dost prázdná byla hm ... Myslíš, že mám tu slefityč reklamovat ? děkuji za rady
JirikCZ81- Nováček
Kartu preformatuj, ono se to obcas stava.
Je otázka, jestli je chyba v kamere nebo ovladaci. Ja to ted zkousel a parovani mi drzi.
Zkus jeste vyndat baterii z ovladace (na spodní straně)
Je otázka, jestli je chyba v kamere nebo ovladaci. Ja to ted zkousel a parovani mi drzi.
Zkus jeste vyndat baterii z ovladace (na spodní straně)
JirikCZ81 napsal:verze V1.4.3.
Dělá to fw V1.4.3. Když dáš fw V1.4 tak to bude OK, ten si ovladač pamatuje, měl jsem ten samý problém.
hadr- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 10. 02. 17
Děkuji všem za rady a tipy je to zde super !! Můj problém se vyřešil na prodejně k mé velké spokojenosti
JirikCZ81- Nováček
Jak prosím nainstaluju fw 4 ? problém z ovladačem je tu opět když jsou v nové kameře nainstaloval fv 1.4.3. děkuji za radu
JirikCZ81- Nováček
Myslíš 1.4: Viz tady: https://sjcam.forumczech.com/t443-firmware-sj6-legend
Ale pozor, přijdeš o všechna vylepšení, které má 1.4.3
Ale pozor, přijdeš o všechna vylepšení, které má 1.4.3
Jenže je to jediná možnost aby ovladač fungoval dost mě to štve ale zatím to jinak nejde
JirikCZ81- Nováček
Můj kandidát na kameru SJCAM SJ6 Legend, ale můj hlavní požadavek je ten, aby ke kameře bylo možné používat dálkové ovládání, což u SJ6ky prý lze...
Ale narazil jsem zde ve fóru na informaci, že s nejnovějším firmwarem 1.4.3 po vypnutí kamery přestane být dálkové ovládání s kamerou spárováno... a musí se párovat znovu... nemáte s tím ještě někdo zkušenosti?
Kameru potřebuji objednat zítra, abych ji mohl využít na dovolené, na kterou odjíždím v sobotu. Primárně chci využívat kameru na lyžích.
Ale narazil jsem zde ve fóru na informaci, že s nejnovějším firmwarem 1.4.3 po vypnutí kamery přestane být dálkové ovládání s kamerou spárováno... a musí se párovat znovu... nemáte s tím ještě někdo zkušenosti?
Kameru potřebuji objednat zítra, abych ji mohl využít na dovolené, na kterou odjíždím v sobotu. Primárně chci využívat kameru na lyžích.
zizanek- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 14. 02. 17
Do kamery lze nahrat starso firmware, viz diskuze vyse. Pokud je pozadavek dalkovy ovladac, tak vyber chapu, nicméně Elite je obrazove daleko kvalitnejsi kamera
Zdravím, po nahrání firmware 1.4.3 mi nejde rychle tlačítkem přepínat mód Foto/Video vždy se tlačítkem dostanu do obrázkového menu, kde se musím proklikat. Ve starším firmware to fungovalo. Je potřeba něco někde přepnout? V souhrnu změn 1.4.3 se píše: přes tlačítko Mode lze měnit režim mezi kamera a foto (vhodné když je kamera v pouzdru), tak by to asi mělo umět.
Monkeyr- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 16. 02. 17
Je mysleno to co to dela, jen mi z prekladu zmizelo slovo "napriklad mezi rezimem..." Je nutne se proklikat, protoze jinak v pouzdru nebylo mozne vyuzit dalsi rezimy
Similar topics
» Foxeer Legend 1: akční FPV kamera pro RC nadšence
» SJCAM SJ7 Star VS SJCAM SJ6 Legend
» FPV- SJCAM SJ6 Legend
» sjcam LEGEND
» SJCAM SJ6 Legend Air s UV filtrem
» SJCAM SJ7 Star VS SJCAM SJ6 Legend
» FPV- SJCAM SJ6 Legend
» sjcam LEGEND
» SJCAM SJ6 Legend Air s UV filtrem
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: