Firmware SJ7 STAR
+7
Standa007
Isix
karelcharli
petous
mr.freezer
ignac
Ondra
11 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Firmware SJ7 STAR
ale v 1.13 to není. Vrátí to tam, až to doladí aby to fungovalo.
petous- Uživatel
- Počet příspěvků : 34
Datum 1. registrace : 19. 01. 17
wongkok- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 08. 04. 17
First post V1.13 link Build date: Wed Apr 5 15:26:33 CST 2017
Previous post V1.13 Build date: Sat Apr 8 12:04:39 CST 2017
Previous post V1.13 Build date: Sat Apr 8 12:04:39 CST 2017
wongkok- Nováček
Datum 1. registrace : 08. 04. 17
Zdravím, mám problém, zkoušel jsem firmware 1.10 který ještě umožňuje nastavit fov, jenže jsem jaksi zapoměl předtím vypnout EIS a teď kamera hned po zapnutí zamrzne. Je nějaký způsob jak kameru vrátit do továrního nastavení nebo přehrát FW když se nedostanu ani do menu?
snejdy- Uživatel
- Počet příspěvků : 71
Datum 1. registrace : 14. 01. 16
tak to bude problém u Ambarella procesorů. Zkus vyjmout baterii na delší čas, jestli se kamera nevzpamatuje, ale mám obavu, že to nebude mít vliv
Tak nakonec vyreklamováno, nerozběh jsem to. Bylo to ještě v den nákupu... Každopádně bych sem napsal nějaký upozornění že firmwarem 1.10 ta kamera jde nenávratně bricknout. Doufam že to fov bude v budoucnu umět, u elite jsem ho dost používal.
snejdy- Uživatel
Je to beta verze. Jinak změna FOV je jen digitální záležitost (digitální zvětšení obrazu), ale to asi víš
No, u fullhd nebo 2k to neni digitalni zvetseni ale vyrez z cipu, takze je to bezztratovej zoom. U fotek a 4k uz to samozrejme nejde. A i u betaverze bych cekal ze tim clovek tu kameru nezlikviduje kompletne. Takze by to chtelo nekam napsat aby se to nestalo dalsim...
snejdy- Uživatel
Ví někdo, jestli se blíží vydání nového FW, kdy by asi mohl být? Aby se do letní sezóny zlepšily funkce...
snejdy- Uživatel
áááá to je pech, zrovna teď o víkendu jsem měl důležitý natáčení a oni vydaj firm hned potom... Jako bych přesně to nečekal...
Jinak je škoda že to FOV neudělali stylem že u 1080p půjde taky, pokud je vyplej EIS. Takhle když nejde použít vůbec, je to zase naprd... U 4k už je to zase blbost, protže tam už jde o digi zoom je to ztrátové.
Jinak je škoda že to FOV neudělali stylem že u 1080p půjde taky, pokud je vyplej EIS. Takhle když nejde použít vůbec, je to zase naprd... U 4k už je to zase blbost, protže tam už jde o digi zoom je to ztrátové.
snejdy- Uživatel
Prosím o radu FAT32
Jak na Macu Zformátuji paměťovou kartu v PC na FAT32 (nutný krok!)??
Nabízí mně to jenom :
ExFAT a MS-Dos FAT
Díky.
Petr
Nabízí mně to jenom :
ExFAT a MS-Dos FAT
Díky.
Petr
PetrUB- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 22. 09. 17
by mě zajímalo co dělám špatně, nebo co nechápu. Ale po rozbalení tam mám 2 soubory .bin firmware.bin a SJ7_FWUPDATE.bin - tak který se má při tom updat na tu kartu nahrát..... Já teda nahraju oba dva na kartu, připojím a samo se to všechno updatuje, ani nemusím nikam do menu a dávat update.....takže ten návod co je psán je asi už nějaký neplatný, stalo se mi to už u 2. firmware...teď aktuálně 1.2.1 beta
ice601- Nováček
Datum 1. registrace : 13. 02. 18
ještě by mě zajímalo - co dokáže zobrazit to RAW - protože můj Zoner 18 to neumí... :-( chjo
ice601- Nováček
Datum 1. registrace : 13. 02. 18
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» SJ7 star ZVUK
» SJCAM 7 star
» Problémy s SJ7 Star
» SJCAM 7 STAR - STREAM
» SJ7 Star - rozmazané video
» SJCAM 7 star
» Problémy s SJ7 Star