Koupě SJ5000X Elite ze zahraničí a atypický držák
Strana 1 z 1
Koupě SJ5000X Elite ze zahraničí a atypický držák
Zdravím, jsem tu nový, dnes mi přišla Elite - objednal jsem ji na aliexpressu, samozřejmě za cenu 20 Eur, tutéž cenu jsem samozřejmě doložil i celnici a vyvaroval se odesílání jakýchkoliv přebytečných dokumentů jako plná moc atp. :-)
Ale k věci, kamera mi za svoji cenu přijde celkem fajn, upgrade na FW 1.4 proběhl hned po vybalení a zatím zkouším.
Před chvílí jsem si navrhnul držák na přísavky (abych si nemusel objednávat karton 3M-ek) :-) (zatím se tiskne, foto případně dodám)
Jinak ještě mám v plánu vyrobit wifi ovladač (malou krabičku, která na tobě bude mít dvě tlačítka - foto a video). Měl by o toto někdo případně zájem? ¨
Přeju hezký zbytek dne. :-P
Ale k věci, kamera mi za svoji cenu přijde celkem fajn, upgrade na FW 1.4 proběhl hned po vybalení a zatím zkouším.
Před chvílí jsem si navrhnul držák na přísavky (abych si nemusel objednávat karton 3M-ek) :-) (zatím se tiskne, foto případně dodám)
Jinak ještě mám v plánu vyrobit wifi ovladač (malou krabičku, která na tobě bude mít dvě tlačítka - foto a video). Měl by o toto někdo případně zájem? ¨
Přeju hezký zbytek dne. :-P
p4prix- Nováček
- Počet příspěvků : 11
Datum 1. registrace : 16. 05. 16
Re: Koupě SJ5000X Elite ze zahraničí a atypický držák
Tak tady je (pro zajímavost) - kdyby někdo chtěl nějakej atypickej držák, můžu vyrobit ;-)
p4prix- Nováček
- Počet příspěvků : 11
Datum 1. registrace : 16. 05. 16
Similar topics
» SJ5000X Elite stabilizace
» SJ5000X elite a webkamera
» stabilizace sj5000x elite
» Sj5000x elite - ebay
» Barevné filtry pro SJ5000X Elite
» SJ5000X elite a webkamera
» stabilizace sj5000x elite
» Sj5000x elite - ebay