Barevné filtry pro SJ5000X Elite
2 posters
Strana 1 z 1
Barevné filtry pro SJ5000X Elite
Zdravím vespolek, mám jednu záhadu a obracím se na vás, zda byste měli tip na její vyřešení: zakoupila jsem právě výše uvedený model, překvapilo mě však, že absolutně nikde se na něj neprodávají barevné filtry (sháním červený pro podmořské záběry). Všechny ostatní modely je mají a prodejce mě ujišťují, že pro tento model prostě neexistují, že i pro SJ5000 jsou větší a pasovat prostě nebudou, i když je to stejná řada. Už jsem docela zoufalá, to mám stříhat barevnou fólii a pokaždé ji vkládat přímo do pouzdra? Nevíte o nějakém prověřeném fíglu?
Zerthe- Nováček
- Počet příspěvků : 5
Datum 1. registrace : 07. 08. 18
Re: Barevné filtry pro SJ5000X Elite
Nemá náhodou Elite režim pro nahrávání pod vodou? Ony ty "filtry" jsou stejně plastová folie, která v konečném důsledku je zhorší celkovou kvalitu videa. Nejedná se o kvalitní filtry, ale opravdu o kus umělé hmoty, která akorát snižuje propustnost světla
Ondra: Ano, má, ale v recenzích jsem četla/viděla, že tento režim nemá valný efekt. Když jsem v tomhle režimu zkusila něco natočit (ne pod vodou), tak to znát bylo. Přesto jsem chtěla ještě navíc filtr. Ale asi se nedělají právě kvůli možnosti režimu nahrávání pod vodou.
Zerthe- Nováček
Rozhodně bude výsledné video lepší s nastavením v kameře, než s těmi plastovými "filtry"
Tak fajn, budu to brát v potaz a červenou fólii nechám doma :-D Děkuju.
Zerthe- Nováček
Similar topics
» Barevné menu SJ5000x elite
» SJ5000X elite a webkamera
» stabilizace sj5000x elite
» Sj5000x elite - ebay
» SJ5000X Elite stabilizace
» SJ5000X elite a webkamera
» stabilizace sj5000x elite
» Sj5000x elite - ebay