Rady a zkušenost kde koupit příslušenství
+18
renecebra1
matysek2783
barri7
Pe3k
[CZ]-Pajin
vlakix
kuba104
bobas02
JoeCZ
Martas
sibelius
SJCamForum
tonda0
Andrej
Sharbaraz
Ondra
vlasy31
Petr
22 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Rady a zkušenost kde koupit příslušenství
Zde můžete diskutovat a sdílet své zkušenosti s nákupem příslušenství.
Já jsem našel spoustu příslušenství přímo na dx.com http://www.dx.com/s/SJ4000?PriceSort=up. O peníze se nemusíte bát, mají tam support systém na bázi ticketů, kde se to s vámi snaží vyřešit a pak, a to je hlavní, podporují PayPal platby, takže to máte pojištěné. Jako nevýhodu vydím dlouhé čekací doby na zásilky odtud, někdy až měsíc. Do $15 ani nedávají sledovací číslo zásilky.
A potom mohu doporučit na Aukru tohoto prodejce: http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=7072071
Já jsem našel spoustu příslušenství přímo na dx.com http://www.dx.com/s/SJ4000?PriceSort=up. O peníze se nemusíte bát, mají tam support systém na bázi ticketů, kde se to s vámi snaží vyřešit a pak, a to je hlavní, podporují PayPal platby, takže to máte pojištěné. Jako nevýhodu vydím dlouhé čekací doby na zásilky odtud, někdy až měsíc. Do $15 ani nedávají sledovací číslo zásilky.
A potom mohu doporučit na Aukru tohoto prodejce: http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=7072071
Petr- Moderátor
- Počet příspěvků : 89
Datum 1. registrace : 14. 02. 15
Typ kamery : žádná
Re: Rady a zkušenost kde koupit příslušenství
Kupoval jsem čelenku a pás na hrudník přes ebay.com, přišlo to cca za 3 týdny a mohu říct že kvalita je dobrá a i to dobře sedí. Klidně pošlu fotku a dám odkaz kde jsem to kupoval. Cena byla taky dobrá. Kus za cca 130 Kč.
vlasy31- Uživatel
- Počet příspěvků : 71
Typ kamery : SJ4000 Wifi
Naposledy upravil Petr dne 23.02.15 21:11, celkově upraveno 2 krát
Petr- Moderátor
vlasy31: můžeš ukázat nějaké video s hrudním pásem? Celkem by mě to zajímalo:-) (a kdyby si měl kolo a nebyla ti zima )
Nabíječka není špatný nápad. Asi se taky po ní podívám. Nebo počkám až Ti přijde a dostanem od tebe recenze :-)
Kolo bohužel mam ve špatným stavu :-D tzn. nepojízdné, ale určitě něco vymyslím a natočím, ale dřív jak víkend to nevidím, mam to tenhle týden dost plný :-D
Čelenku jsem kupoval ZDE a ten hrudní pás ZDE
Včera jsem to chvilku zkoušel a myslím že dobrý :-)
P.S. - pro ženy ten hrudní pás asi nic moc :-D
Kolo bohužel mam ve špatným stavu :-D tzn. nepojízdné, ale určitě něco vymyslím a natočím, ale dřív jak víkend to nevidím, mam to tenhle týden dost plný :-D
Čelenku jsem kupoval ZDE a ten hrudní pás ZDE
Včera jsem to chvilku zkoušel a myslím že dobrý :-)
P.S. - pro ženy ten hrudní pás asi nic moc :-D
vlasy31- Uživatel
Tyto hlinikove srouby se mi hodne libi. Hlavne ty modre, krasne by se mi to vyjimalo na kole. Asi si si budu prat darek k narozeninam
Jeste kdyby byly i barevne drzaky na kolo:-)
Jeste kdyby byly i barevne drzaky na kolo:-)
Ahoj,
doporučili by jste nějaký kvalitní monopod? Koupil jsem nějaký made in china, který přímo nabízeli v eshopu a je to katastrofa (viz níže). Jednotlivé segmenty se protáčejí a nelze je nijak utáhnout, takže kamera se stále pohybuje. Za 390 bych si představil větší srandu.
Jde mi hlavně snímání při chůzi a běhu.
Nedoporučuji kupovat:
http://www.lelong.com.my/20-97cm-selfie-stick-monopod-gopro-smartphones-digital-camera-mounton-I1620390-2007-01-Sale-I.htm
doporučili by jste nějaký kvalitní monopod? Koupil jsem nějaký made in china, který přímo nabízeli v eshopu a je to katastrofa (viz níže). Jednotlivé segmenty se protáčejí a nelze je nijak utáhnout, takže kamera se stále pohybuje. Za 390 bych si představil větší srandu.
Jde mi hlavně snímání při chůzi a běhu.
Nedoporučuji kupovat:
http://www.lelong.com.my/20-97cm-selfie-stick-monopod-gopro-smartphones-digital-camera-mounton-I1620390-2007-01-Sale-I.htm
Sharbaraz- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 14. 03. 15
Mam ten samy, dostal jsem ho zdarma, a mas pravdu, dotahnout nejde. Nicmene dal jsem si mezi ty dve nedolehaci casti "mezikus" z umele hmoty a ted drzi... jinak monopod nepouzivam, takze lepsi nedoporucim. Snad nekdo jiny
Je to tak, ten monopod co si dal link je v pohode iba na pokojne natacanie ...ale pri pohybe sa kamera pretoci dolu hlavou.
Prave minuly tyzden mi prisiel tento: Monopod
Mam pocit ze je to skutocne hlinik, je dokonca o nieco lahsi od toho malinkeho ...pekne sa fixuje pootocenim. Jediny problem s nim mam, ze sa mi vovnutri hned urvala taka plastova zarazka, ale nejako som to rozobral a spravil ...dufam ze to bola vada len jedneho kusu ...inak za tie prachy, super spracovanie
Prave minuly tyzden mi prisiel tento: Monopod
Mam pocit ze je to skutocne hlinik, je dokonca o nieco lahsi od toho malinkeho ...pekne sa fixuje pootocenim. Jediny problem s nim mam, ze sa mi vovnutri hned urvala taka plastova zarazka, ale nejako som to rozobral a spravil ...dufam ze to bola vada len jedneho kusu ...inak za tie prachy, super spracovanie
Andrej- Uživatel
- Počet příspěvků : 69
Datum 1. registrace : 10. 02. 15
Chtěl bych koupit zadní dvířka k vodotěsnému pouzdru s plovací houbou k SJ4000 a nevím, zda bude pasovat tato? Zda jsou dvířka kompatibilní s GoPro3? Máte někdo zkušenost?
*dvířka*
*dvířka*
tonda0- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 13. 03. 15
SJCamForum- REKLAMA
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 02. 03. 15
tomda0, s těmi dvířky si nejsem jistý, jestli jsou kompatibilní. Ale potřebuješ je nutně? On stačí sám o sobě ten plovák, který přilepíš ke dviřkám, které máš na pouzdru
sibelius- Moderátor
- Počet příspěvků : 34
Typ kamery : SJ4000 (bez WiFi)
sibelius napsal:tomda0, s těmi dvířky si nejsem jistý, jestli jsou kompatibilní. Ale potřebuješ je nutně? On stačí sám o sobě ten plovák, který přilepíš ke dviřkám, které máš na pouzdru
To ano. Ale chtěl bych jedny extra dvířka na potápění, protože nebude po nalepení vidět displej.
tonda0- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 13. 03. 15
Pokud se podíváš na komentáře k produktu, tak hned první je: Despite the product's title, the back window is not compatible with SJ400. This was the reason I bought this item in the first place. The floatation foam and the adhesive work as expected, though.
Impression:Back window: not for SJ4000, Floatation foam: ok
Takže dvířka kompatibilní nebudou... :-(
Impression:Back window: not for SJ4000, Floatation foam: ok
Takže dvířka kompatibilní nebudou... :-(
Na obranu tondy musím říct, že ta recenze se tam objevila před chvílí. Když ten link posílal, tak jsem se tam taky díval a byly tam jen recenze, ve kterých psali, že to nejde na nejnovější GoPro Hero 4. Každopádně jak Ondra napsal, někdo to pro SJ4000 taky koupil a nepasují.
Petr- Moderátor
Já to nemyslel nijak rýpavě ;-) jinak jsem googlil a opravdu to je tak že zadní dvířka na gopro nejsou kompatibilní s SJ4000...
Neví někdo jestli se dá dokoupit kryt na baterii, popřípadě jestli je rozdíl v krytu například na sj4000 a sj5000+ ? Ten můj se mi sotva po týdnu dodrbal a už nedrží.
Martas- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 27. 03. 15
Typ kamery : SJ5000 WIFI +
Krytem myslis ty "dvířka" na spodni strane kamery, kterymi zavres baterii v tele kamery?
Ondra napsal:Krytem myslis ty "dvířka" na spodni strane kamery, kterymi zavres baterii v tele kamery?
Ano, přesně to myslím, našel jsem to na jediné zahraniční stránce, jinak nic.
Martas- Nováček
Mam pocit, ze to bude asi problem. Zkusil bych oslovit nejake eshopy, ale mam pocit, ze to neklapne. Co si s tim delal, ze to nevydrzelo?
Pravděpodobně jsem je tam strčil nějak naopak a praskl mi ten žlábek na ten zobáček, takže vyskakují. Každopadně mi na mail odpověděl český SJCAM a za 3 týdny by je měli mít naskladněny.Ondra napsal:Mam pocit, ze to bude asi problem. Zkusil bych oslovit nejake eshopy, ale mam pocit, ze to neklapne. Co si s tim delal, ze to nevydrzelo?
Martas- Nováček
Akce na baterie pro original Sjcam SJ4000, SJ4000wifi, M10
včera mi přišla, vše ok, kupoval jsem ji za 5,99USD z čínského skladu. Objednáno 11.3., hned objednávám ještě jednu. Cena nyní 3,99USD
http://www.banggood.com/3_7V-Li-ion-Battery-900mAh-for-Car-Sports-Camera-DVR-DV-SJ4000-p-918791.html
Mají ji i na UK skladu za 5,99, ale mám už 2, tak mě termín dodání netrápí.
pozor, nelze použít pro kopie SJ4000wifi
včera mi přišla, vše ok, kupoval jsem ji za 5,99USD z čínského skladu. Objednáno 11.3., hned objednávám ještě jednu. Cena nyní 3,99USD
http://www.banggood.com/3_7V-Li-ion-Battery-900mAh-for-Car-Sports-Camera-DVR-DV-SJ4000-p-918791.html
Mají ji i na UK skladu za 5,99, ale mám už 2, tak mě termín dodání netrápí.
pozor, nelze použít pro kopie SJ4000wifi
JoeCZ- Nováček
- Počet příspěvků : 9
Datum 1. registrace : 19. 03. 15
Typ kamery : SJCAM M10 wifi
ta cena je opravdu směšná a dvě baterie k jedné kameře, to je základ :-P
sibelius- Moderátor
- Počet příspěvků : 34
Typ kamery : SJ4000 (bez WiFi)
Ahoj lidi, potřebuji koupit nějaký monopod na kameru (SJ4000), na netu jich je asi milion, tak jestli mátě někdo zkušenost s nějakým dobrým Díky moc za reakci
vlasy31- Uživatel
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Věrohodnost e-shopu
» PRODÁM orig. příslušenství k SJ7 Star
» Příslušenství - Quick Clip Mount
» Co koupit za kameru?
» Nákup v zahraničí
» PRODÁM orig. příslušenství k SJ7 Star