Výběr kamery
+8
fantomas18
bogas
RH1992
x46x
Nero
encroft
kral90
brot1cz
12 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Výběr kamery
to srovnávací vídeo na gyro jsem zrovna včera viděl. jde vidět že stabilizace je u obou hodně vychytaná a podobná, ale zrovna na tomhle videu mi příjde že má elite lepší obraz, co se byrev týče a taky hlavně je ten obraz takový světlejší, ale záleží jak se dá u git2 pohrát s nastavením... co to pak udělá... tam si myslím má git2 ještě rezervu a mohl by to řešit i nový fw, ale bůh ví jestli a kdy se dočkáme.... ale viděl jsem i videa kde si s nastavením pohráli a bylo to srovnatelné s elite, i když ostrost mi příjde že má elite pořád lepší... taky záleží co s videem udělá komprese yt, všechno jsem totiž viděl tam... za mě když člověk neví co koupit, tak koupit obě a vybrat si a druhou do 14 dnů vrátit:-P... ale taky záleží kdo jak řeší cenu... elite je přec jen drahší
TomySkelet- Uživatel
- Počet příspěvků : 44
Datum 1. registrace : 05. 04. 16
nevíte někdo náhodou jakou světelnost má kamera gitup git2? elite ma f 2,0, ale u git2 to nemůžu nikde dohledat...?
TomySkelet- Uživatel
Dobre, rozhodol som sa. Teraz budem trošku OT. Ale prečítal som za poslednú dobu toko článkov a prezrel tolko videí že už mi ztoho
šibe
Už neviem či som to dakde čítal alebo sa mi to len snívalo...
Ak kúpim kameerku z kamerov.cé zet príde mi kamerka s už nainštalovaným najnovším FW?
Alebo si to budem musieť stiahnuť a nainštalovať sám? Vďaka
šibe
Už neviem či som to dakde čítal alebo sa mi to len snívalo...
Ak kúpim kameerku z kamerov.cé zet príde mi kamerka s už nainštalovaným najnovším FW?
Alebo si to budem musieť stiahnuť a nainštalovať sám? Vďaka
dartmoor- Uživatel
- Počet příspěvků : 23
Datum 1. registrace : 12. 03. 16
To tezko rict, zalezi jak nove kamery maji, fw vysel relativne nedavno, nicmene aktualizace kamery je otazka cca minuty a to vcetne stazeni fw
O.k, ďakujem. Objednané Rozhodol som sa pe Elite.
Ešte jedna otázočka, má elite funkciu otočenia obrazu? Neviem ako to nazvať odborne.
Proste keď ju upevním "hore nohami" nastavím si v menu aby nebol naopak aj výsledný obraz?
Tak sa teda budem tešiť kedy príde a snáď bude všetko o.k
Ešte jedna otázočka, má elite funkciu otočenia obrazu? Neviem ako to nazvať odborne.
Proste keď ju upevním "hore nohami" nastavím si v menu aby nebol naopak aj výsledný obraz?
Tak sa teda budem tešiť kedy príde a snáď bude všetko o.k
dartmoor- Uživatel
- Počet příspěvků : 23
Datum 1. registrace : 12. 03. 16
auuu f/1,8 to jsem nečekla, to je ještě méně než má elite... díky za info... už jsem prolezl co se dalo a nikde jsem to nenašel
TomySkelet- Uživatel
k tomu FW, to je sranda, je to stejné jak u modelu sj4000 a tam jsem to dělal, tady na foru je ke stažení nejnovější fw i s návodem a na yt je i video návod;-) jinak jednou větou... Nabiješ baterku na full, naformátuješ paměťovou kartu, nahraješ na ní fw(formát co má koncovku. bin), strčíš kartu do kamery a kameru zapněš, bude se ti zdát že kamera nenajíždí, bude blikat jen ledka, ale za cca 30 sekund kamera najede už i s novým fw;-), pak už jen kartu naformátuješ(aby si nenahrával nový fw při každém spuštění)... a je to;-) Nejdříve ale doporučuju na ofiko stránkách výrobce ověřit pravost, podle kodu co je na krabici;-) ale jestli že to budeš brát na kamerov.cz tak nebude problém, je to ofiko distribuce;-)
TomySkelet- Uživatel
Ta svetelnost zni sice pekne, ale z osobni zkusenosti tam moc rozdil neni. Co se nocniho videa tyce, tak neni rozdil mezi f/2.8 a f/2.0... ty kamery proste svetlo potrebuji...
já to chtěl hlavně pro porovnání;-), nikde jsem to totiž nenašel. V noci neplánuju točit, chcu to na svoje outdoorové aktivity, hlavně na horské túry a na vodu a taky pod stan. Nejhorší světelné podmínky v mém případě hrozí asi jen když je zataženo a prší. A o mě přivádí na otázku... nevíš Ondro jak kamery elite a git2 točí za deště?... na netu je totiž nesčetně recenzí a videí, ale žádné video v dešti...
TomySkelet- Uživatel
Bohuzel, kdyz jsem kameru mel pujcenou tak bylo jasno, takze tohle posoudit neumim... ono u me se ty kamery ohreji max tyden nebo 14 dnu, takze zase az takove moznosti nemam
Ahoj, vaham mezi touto kamerou sjcam 5000x elite a lamaxem x8 elektra. Ktera bude lepsi? Dekuji za odpoved. Btw nikde sem nenasel srovnani techto dvou kamer..
meniskus- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 25. 05. 16
ono tyhle dvě kamery se ani moc nikde nesrovnávají... nebyl by to zrovna rovný boj a myslím si že by elite vyhrála na plné čáře... už jen díky tomu že má gyro... a celkově mi příjde že má lepší podání barev... tak že za mě elite, ale Ondra ti určitě poradí lépe, myslím že je měl obě v ruce na testy
TomySkelet- Uživatel
tak su zvědavej na jeho názor :-)
meniskus- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 25. 05. 16
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: