SJ5000X ELITE opakovaný problém zvuk
+7
ADisN31
bowl@seznam.cz
charli123
petrcruze
tomcy
Ondra
MilanD
11 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: SJ5000X ELITE opakovaný problém zvuk
Pro vsechny, nejdrive udelejte aktualizaci na FW 1.2! Tem co maji novou varku kamery z kamerov.cz doporucim nahrat video na kterem budete mluvit na kameru, klasicky zaznam s mluvenym slovem a dejte na youtube, podivam se na to. Znovu odkazu na svou prvni odpoved v tomto vlakne. Lepsi to nebude! Outdoorove kamery nejsou na zaznam klavirniho koncertu. A druha varka kamer by mela byt v poradku
Dneska dorazila me a podle meho neodborneho nazoru je zvuk vic nez v pohode!
Jedna se o kameru z 2. varky, hned jsem upgradoval na FW 1.2 a i na hlasitost c. 5 je zvuk celkem v pohode slysitelny.
Na 8. je zvuk v pohode...
Kameru jsme ale kupovali kvuli obrazu, ne? ;-)
Dalsi testovani z me strany bohuzel az na Stedry den ;-)
Jedna se o kameru z 2. varky, hned jsem upgradoval na FW 1.2 a i na hlasitost c. 5 je zvuk celkem v pohode slysitelny.
Na 8. je zvuk v pohode...
Kameru jsme ale kupovali kvuli obrazu, ne? ;-)
Dalsi testovani z me strany bohuzel az na Stedry den ;-)
bowl@seznam.cz- Uživatel
- Počet příspěvků : 24
Datum 1. registrace : 26. 10. 15
Mě dorazila kamera dnes z číny (objednána 11.11., verze 1.0s, white color) a testoval jsem zvuk jak na 1.0, tak na nove 1.2 a u obou variant v pohodě, mluvene slovo jde slyšet celkem v pohodě a hudba taky, není to žádná sláva, ale stačí to.
ADisN31- Uživatel
- Počet příspěvků : 27
Datum 1. registrace : 06. 11. 15
Souhlasím.Já to štěstí ani napodruhé nemám.
petrcruze- Nováček
- Počet příspěvků : 10
Datum 1. registrace : 25. 11. 15
Jiny rozdil neni. Ale asi tezko si budou kazdy majitel opravovat doma mikrofon.
Prodejce SJ5000X ELITE 4K se zatím neozval, ale hlasová úroveň nahrávky při maximálním nastavení vypadá takto.
http://uloz.to/live/xSffsLNx/2015-1211-083945-006-mp4
http://uloz.to/live/xSffsLNx/2015-1211-083945-006-mp4
MilanD- Nováček
- Počet příspěvků : 4
Datum 1. registrace : 08. 12. 15
Typ kamery : SJ5000X Elite 4K
Zvuk je v pořádku (dokonce neslyším ani typický šum) v rámci outdoorových kamer (ať už to bude Xiaomi, GitUp - bez externího mikrofinu, GoPro - tak zvuk bude +- 10% stejný) a v rámci SJCAM zvlášť, navíc to vypadá stále na FW 1.1.... znovu opakuji, s první várkou kamer je zvuk neslyšitelný a ještě jednou odkážu na ukázku zvuku, který jsem dával hned ve své první odpovědi, která je z SJ4000...
Zkoušel jsem psát prodejci na aliexpress a chybu mikrofonu uznal. Je ochotný mi 30 dolarů vrátit. co by jste dělali vy? Je to moje prvni outdorová kamera a nehodlám ji za půl roku měnit... :-D
johnyyyyyyyyyy- Nováček
- Počet příspěvků : 18
Datum 1. registrace : 06. 10. 15
To je klasicky postup reklamace prodejcu na alie (btw, doufam ze to ctou i ti zastanci, kteri me mohli ukamenovat, kdyz jsem napsal, ze se takhle resi reklamace).
Tech 30dolaru je sleva na dalsi nakup nebo proste dostanes ty penize? Ono zalezi, jak moc ti zalezi na zvuku, ja treba mam vsechny sva videa s pridanou hudbou, ale i tak bych se s tim nespokojil a chtel novou kameru. Coz ale nevim jestli klapne. On ten prekupnik, kdyby mel vracet penize za vsechny kamery, tak muze rovnou vyhlasit bankrot...
Tech 30dolaru je sleva na dalsi nakup nebo proste dostanes ty penize? Ono zalezi, jak moc ti zalezi na zvuku, ja treba mam vsechny sva videa s pridanou hudbou, ale i tak bych se s tim nespokojil a chtel novou kameru. Coz ale nevim jestli klapne. On ten prekupnik, kdyby mel vracet penize za vsechny kamery, tak muze rovnou vyhlasit bankrot...
no kdykoli mi vraceli peníze z ali, tak to bylo na můj účet, žádnou slevu na další nákup jsem nedostal. No ja sám nevím jestli potřebuju zvuk, mám to spíš na lyže, motorku, drona apod. kde moc zvuk nepotřebuji, pak ale budu chtít točit něco mluveného a budu v pr.... No zkusím trvat na výměně kamery a uvidíme. Jinak prodejce od kterého jsem kupoval má prodaných jen 37 kamer, to by ho nepoložilo :-D
johnyyyyyyyyyy- Nováček
- Počet příspěvků : 18
Datum 1. registrace : 06. 10. 15
Tak porad je 37 kamer cca 120 tisic korun a pokud prodal jen tak malo kamer, tak to uspesny prodejce nebude... Protoze si s temi kamerami pak muze udelat akorat vystavku ;-) vymena za novou zalezi taky na tom, jake ma reklamacni podminky (jestli ma vubec nejake). Pokud tam ma sleva z vyrobku, tak s tim nic neudelas...
do kdy se vyráběli kamery s vadným zvukem ?
kralicek112- Nováček
- Počet příspěvků : 15
Datum 1. registrace : 11. 12. 15
Na "do kdy" se vyravely nejde odpovedet (a v podstate to ani neni nijak relevantni informace), bylo to prvnich x kusu, ktere vyjely z linky jako prvni... Tedy uplne 1. vyrobena varka kamer, jak dlouho to trvalo nez se vyrobily neni znamo
aha... když dám data tak je vyrobena 8.11. Mám taky problém ze zvukem ale nemám českou distribuci.
kralicek112- Nováček
blacks, vyrobce vymenuje kamery jen oficialnim prodejcum a tem co koupili primo od vyrobce, tedy koncovym zakaznikum... Tady tento prekupnik bude mit pouze opravenou kameru a to jeste za 60 dni doby co to prijde do tovarny...
kralicek112, jak si poznal, kdy kamera byla vyrobena? To poznat nejde. Jak uz jsem tady a v dalsich x vlaknech psal asi dvacetkrat: 1.varka ma FW 1.0 a to jsou vadne kamery. Prvni kamery z nove varky se z tovarny posilaly nekdy 21.11., tedy určitě pred tímto datumem ji nikdo nemohl mit
kralicek112, jak si poznal, kdy kamera byla vyrobena? To poznat nejde. Jak uz jsem tady a v dalsich x vlaknech psal asi dvacetkrat: 1.varka ma FW 1.0 a to jsou vadne kamery. Prvni kamery z nove varky se z tovarny posilaly nekdy 21.11., tedy určitě pred tímto datumem ji nikdo nemohl mit
Jo kecám, je to datum aktulizace. Nedělá nějaký servis výměnu toho mikrofonu ? Nebo nemá přimo sjcam záruku. ?
kralicek112- Nováček
Budes muset reklamovat u sveho prodejce... Vzhledem k tomu, ze je to oficialne priznany problem, musí byt reklamace uznana (dle podminek prodejce...)
Jinak SJCAM zaruku ma, pokud si to koupil primo od vyrobce, tak se na ne obrat
Jinak SJCAM zaruku ma, pokud si to koupil primo od vyrobce, tak se na ne obrat
Myslel jsem jestli sjcam nemá celosvětovou záruku jeden rok jako Apple. Že vemou reklamaci v jakém koliv istylu atd.
kralicek112- Nováček
Omluva za dva příspěvky pod sebou!
Ukázka zvuku z kamery z nové várky kamer:
Ukázka zvuku z kamery z nové várky kamer:
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Problém s kouskováním videa u SJCAM SJ5000X Elite
» Zvuk 5000X elite
» SJCAM 5000x elite - Problém s prehratím videa