AKČNÍ KAMERY A VIDEO TECHNIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SJ5000X ELITE opakovaný problém zvuk

+7
ADisN31
bowl@seznam.cz
charli123
petrcruze
tomcy
Ondra
MilanD
11 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

SJ5000X ELITE opakovaný problém zvuk - Stránka 3 Empty Re: SJ5000X ELITE opakovaný problém zvuk

Příspěvek pro Ondra 23.12.15 17:42

Pánové a dost... opravdu nemám náladu tady poslouchat urážky, jak někoho buzeruju a jaký jsem chytrák...

findejs1310: porušuješ pravidla fóra, které jsi odsouhlasil po registraci na toto fórum. Tedy v tomto případě tě nadále odkážu na oficiální web výrobce, kde prosím pokračuj v diskuzi. Tady máš nadále block

Co se týče toho mikrofonu: oficiální stanovisko výrobce je, že to není jen pozicí mikrofonu, ale mikrofon je špatný, tedy tvé rádoby odborné přepájení bude taky k ... A zvuk u nových Elite je v pořádku, to že mi ty tady budeš psát, jak jsem zvuk upravil v nějakém studiu je tvůj problém a tvá demagogie

Ke kamerov.cz napíši znovu: pokud mi dodáš kamery na testování zdarma ty, rád zde budu podporovat tebe...

Důvod blokování uživatele viz text:

findejs1310 napsal:Ondro
Opravdu jsi clovek ktery ma jen plnou "ÚSTA" kamerova a pod.
Ale ted jsi uplne mimo misu...uvedom si ze kamery maji spatny zvuk vsechny a ne jen 5000 elite.A vymena mikrofonu a zmena umisteni muze pomoci vsem.
A prave proto ze ja mam kameru z ciny a kaslu na zaruku tak si muzu dovolit rozebrat a udelat si nejake upravy ktere vedou k vysledku a ne jen neustale reklamovat a cekat az mi nejakej "CHYTRAK"kterej se tvari ze tomu rozumi strci dalsi kameru a budu tam kde jsem byl.Ja mam kameru na nataceni a ne abych porad nekde behal resil vymenu a vymenu a vymenu...to je na posrani.
Bud je tohle forum pro uzivatele a nebo je to spinava reklama drahyho obchodu a jen sama buzerace co...kam....kdy ..tam to nemis tamhle to taky nesmis......Jestli je to tak jak si myslim tak tohle radoby forum je uplne k hov.u.
Zkus si vyfiltrovat slova jako kamerov.oficialni prodejce...zaruka...a zjistis ze tady v podstate neni nic jineho.
Ale stejne preju pekne vanoce kluci
Cau Jura
Ondra
Ondra
Admin
Admin

Počet příspěvků : 2482
Datum 1. registrace : 06. 02. 15

http://www.techfan.cz

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

- Similar topics