Sjcam sj4000+ kvalita fotek
4 posters
Strana 1 z 1
Sjcam sj4000+ kvalita fotek
Ahoj je tu nekdo kdo vlastní tuto kameru(sjcam sj4000+) a má v ní novejší firmware nez V1.6. Zda se u novějších firmwarů zlepšilo focení? Díky
Aluvian- Nováček
- Počet příspěvků : 8
Datum 1. registrace : 04. 09. 15
Re: Sjcam sj4000+ kvalita fotek
vyzkoušej nejnovější FW, má výrazné zlepšení stabilizace, což by mělo mít vliv i na fotky. Jestli je ale tento vliv podstatný, těžko říct. Jeden z uživatelů na facebooku mi psal, že zlepšení pozoruje, ale je otázka jak moc je to subjektivní
...
no ja jí právě nemám ale uvažuji o koupi a jen ty fotografie mě od této kamery odrazují....tak jestli ji někdo máte prosím o nějaké info nejlépe nějake fotky s nejnovejsim firmware...
Aluvian- Nováček
pri aktualizacii na ver. 2.0 som zatial velky rozdiel nevidel. dnes idem skusit novy firmware 2.2 tak dam vediet
mirotuti- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 11. 08. 15
Typ kamery : SJ4000 plus
...
skoda no. dost jsem o této kameře uvažoval...ale takto špatné fotky mě od ní odradily.
Aluvian- Nováček
V tom případě, když jsou fotky prioritou, tak SJ5000+ nebo Xiaomi Yi... Popř vydržet na zkušenosti s SJ5000X, ale ta už bude za cca 6000Kč
No to já jsem začal uvažovat o Gitup Git2. Ta by měla mít kvalitu fotek také lepší jak ta xiaomi ale má navíc display...
Aluvian- Nováček
OT: Jak si přišel na to, že kvalita fotek a videa u Git2 by měla být lepší než u Xiaomi? Já tam spíš vidím analogii git1=sj4000 a git2=sj4000+. Navíc se mi nikde nepodařilo dohledat, jaký je procesor a optika u Git2. Ale předpokládám, že optika je Sony a procesor stejný jako u Sj4000+...
Promin takhle jsem to nechtel napsat. Bylo to myšlené, že GitUp Git2 by měla mit fotky na stejné úrovni jako Xiaomi Yi určitě né lepší. S tou analogii máš pravdu, akorát ta jediná chyba té sj4000+ je sensor, který má 4 MP. Ta GitUp Git2 má stejný procesor jak sj4000+ (Novatek 96660) ale senzor má stejný jako Xiaomi Yi (Sony IMX206 který má 16 MP). Takže si myslím že by tato kombinace nemusela být vůbec špatná...co myslíte?
Aluvian- Nováček
To rozhodně nemusela :-) ale těžko soudit, kameru jsem v ruce neměl. Mimochodem, odkud máš ty specifikace, hledal jsem na oficiální stránce a u Git2 jsem procesor a ani senzor nenašel (nebo jsem slepý:-D)
Jo to jsem zapomněl napsat kde jsem to vzal. Na těch oficialnich strankach si klikni na produkt GitUp Git2 Pro (prostě ta s tim příslušenstvím) a sjeď úplně dolů. A je tam asi 11 otázek a jedna z nich je moje,kde jsem se ptal na procesor a sensor
Aluvian- Nováček
FW 2.3
Vyzkoušel někdo nový FW 2.3 zda se zlepšila kvalita fotek ?
Dík
Dík
fildass- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 21. 09. 15
Similar topics
» SJ4000+ Divná kvalita videa
» SJCAM m20 kvalita fotografii
» SJCam 4000+ Prohlížení videí / fotek
» SJCAM SJ4000 Air
» Audio-SJCam Sj4000
» SJCAM m20 kvalita fotografii