Video soubor nelze načíst
2 posters
Strana 1 z 1
Video soubor nelze načíst
Ahoj,
nahrával jsem na kamerce v kuse 45 minut, rozdělilo mi to automaticky na tři soubory, dva dvacetiminutové a třetí ten zbytek. Na kamerce i v PC přehraju bez problémů kterýkoliv z těch tří, ale pokud to chci natáhnout do Vegasu, abych to mohl nastříhat, tak mi to nejde načíst. Neví někdo co s tím? Zkoušel jsem i GoPro studio se stejným výsledkem. Jiné kratší nahrávky to bez problémů načte a lze stříhat.
nahrával jsem na kamerce v kuse 45 minut, rozdělilo mi to automaticky na tři soubory, dva dvacetiminutové a třetí ten zbytek. Na kamerce i v PC přehraju bez problémů kterýkoliv z těch tří, ale pokud to chci natáhnout do Vegasu, abych to mohl nastříhat, tak mi to nejde načíst. Neví někdo co s tím? Zkoušel jsem i GoPro studio se stejným výsledkem. Jiné kratší nahrávky to bez problémů načte a lze stříhat.
marvell- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 14. 09. 15
Re: Video soubor nelze načíst
Ve Vegas video nejde otevrit? A co se stane pri pokusu otevrit, vlozit video? Driv problem nebyl?
Napíše to vždy že došlo k neznámé chybě, video nelze načíst. Když ho spustím v přehrávači (BSplayer), nebo jiném tak ho bez problémů přehraje, ale do té střižny to nenačte. Jiné nahrávky, které jsem manuálně ukončil dříve než po těch 20ti minutách to načte.
marvell- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 14. 09. 15
To je divne, nevim o tom, ze by mel Vegas problem s delkou videa. Sam jsem strihal 30 minutova videa z kola ve Vegas 11. Nicmene tady neporadim, problem bude primo v programu, nikoli ve videu nebo v kamere
Similar topics
» Poškozený soubor videa z SJ4000 WIFI
» SJCAM 5000+ - nelze pořizovat fotky
» baterie nelze vyjmout
» Po nahrávání ve zpomaleném modu nelze nahrávat v normálním modu.
» SJ4000 PLUS - nelze zapnout
» SJCAM 5000+ - nelze pořizovat fotky
» baterie nelze vyjmout
» Po nahrávání ve zpomaleném modu nelze nahrávat v normálním modu.
» SJ4000 PLUS - nelze zapnout
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: