kamera se zahřívá
3 posters
Strana 1 z 1
kamera se zahřívá
Ahoj. Koupil jsem na czc.cz kameru SJ4000 wifi. Vybalil jsem jí, že jí vyzkouším. po chvíli provozu byla celá rožhavená (byla v pouzdru) v té době byla zaplá wifi a propojená s mobilem. Nepříjde mi to jako normální projev, ale i tak se chci zeptat jestli se s tím někdo setkal ? vypadá to na reklamaci
oma1995- Nováček
- Počet příspěvků : 6
Datum 1. registrace : 25. 08. 15
Re: kamera se zahřívá
Nornalni urcite neni, aby byla kamera rozhavena po chvili v provozu. Jaky FW mas v kamere
jo koukám, že je to asi nějaká nová verze co tam mám. myslíš je by to mohl způsobovat FW ? hlavně se chci zeptat jestli nebude problém s reklamací když to přehraju na jiný a budu připadně reklamovat
oma1995- Nováček
Ano, je to FW, ktery neznam, takze to muze byt zpusobene tim. S reklamaci by problem byt nemel. Vsechny FW, ktere tady mame jsou oficialni a prodejce nema sanci zjistit, ktery FW ma v kamerach...
Jinak cestina v tvem FW je? Jen jestli to neni nejaka specialni verze
Jinak cestina v tvem FW je? Jen jestli to neni nejaka specialni verze
čeština tam je a byla i nastavená při zapnutí kamery. nejhorší je to na konektoru hdmi a Usb tam se nedá udržet prst jak je to žhaví, aby to nebyl problém v HW. zkusím přehrát FW a uvidím
oma1995- Nováček
FW stažený zde nahrát nemůžu, protože po vložení karty mi kamera píše, že není karta vložena. naformátována byla. momentálně kamera nejde zapnout vůbec. takže asi nic jiného než reklamace nezbude...
oma1995- Nováček
Zkus vyndat a znovu vlozit baterii. Jinak vyzkousej kartu v PC, jestli neni poskozena (nahrat na ni treba video a to pak pustit v PC)
s baterií to bylo první co mě napadlo-neúspěch. kartu jsem vyzkoušel a chodí bez problému, takže problém v kameře. jak se ohřála na vysokou teplotu tak se něco muselo přepálit. Pochybuju že by to na reklamaci opravovali(asi není moc co) a daj mi nový kus. Každopádně díky za rady a reakce. Snad příště natrefím na lepší kus. Díky
oma1995- Nováček
Jeste bych zkusil jednu vec: vloz do kamery BEZ baterie kartu s FW z toho kvetna. Kameru bez te baterie pripoj k nabijecce (ne k PC) a zapni kameru (pokud se nezapne sama po pripojeni k nabijecce).
Vcera mi dosla M20 a zistil som, ze ked je zapnuta, ale v pohotovostnom rezime, cize nenahrava, svetla diod su vypnute a obrazovka nesvieti, kamera sa nahrieva. Na dotyk je tepla hlavne zadna cast s displayom a po vybrati je tepla aj bateria. Je to normalne tym, ze je zapnuta v pohotovostnom rezime alebo je nutna reklamacia?
mischo- Uživatel
- Počet příspěvků : 20
Datum 1. registrace : 10. 11. 16
Typ kamery : Sjcam M20
Je to normalni. I kdyz nenahrava, tak je stale zapnuta a procesor stale funguje
Similar topics
» HTC RE kamera
» IP kamera?
» Kamera zle foti
» Kamera Q3H-2: 4K 30 fps za 50 USD - NEBRAT!
» Kamera nereaguje
» IP kamera?
» Kamera zle foti
» Kamera Q3H-2: 4K 30 fps za 50 USD - NEBRAT!
» Kamera nereaguje
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: