Firmware SJ5000 Plus
+47
poly-filip
Stewie
Freestyler
Ondra
Pe3k
snejdy
lukssaa
Mancha
tharacus
M.a.R.i
hlinik
Kopco
kiri
honza85
czgif
frikulin
Kluk
fujitsubo
cajanek
tommyone8
GoStore.cz
mycamera+
Aluvian
HiRes
dr78
Cmajda
vuhaiski
vendeta
Jan Kubaty
Honza13
Ivan J.
Jan_chrastina
horskyradek
antos
PepaZR
Nero
jebex
sovadinek
mrazek78
stepa88
danmalatny
Ondřej D.
Ecraft
jurka01
Pepino
kachni.pero
sibelius
51 posters
Strana 12 z 13
Strana 12 z 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Firmware SJ5000 Plus
Jasně, od počátku (fw 2.1) používam kameru v autě a nikdy nebylo třeba se starat. Když se karta zaplni začne přepisovat nejstarší soubory.
Jinak jsem do kamery nahral 2.8 a tam nahravani funguje ale pro změnu pořád svítí displej
Jinak jsem do kamery nahral 2.8 a tam nahravani funguje ale pro změnu pořád svítí displej
Pe3k- Uživatel
- Počet příspěvků : 22
Datum 1. registrace : 04. 04. 15
Typ kamery : SJ5000+ 1.50" (FW V2.8.4)
trošku jsem si hrál...
výsledek TADY
výsledek TADY
snejdy- Uživatel
- Počet příspěvků : 71
Datum 1. registrace : 14. 01. 16
Omluva za dva posty po sobě
Vypadá to, že v SJCAM zaměnili FW verze 2.8.4 - NESTAHOVAT
Edit: FW 2.8.4 pro 1,50" displej je OK a je možné jej stáhnout
Vypadá to, že v SJCAM zaměnili FW verze 2.8.4 - NESTAHOVAT
Edit: FW 2.8.4 pro 1,50" displej je OK a je možné jej stáhnout
Naposledy upravil Ondra dne 25.02.16 21:51, celkově upraveno 1 krát
Tak to jsi mne zaskočil. Mám 2.8.4 / 1.5 nainstalováno a zdá se že vše jede jak má...
Pe3k- Uživatel
- Počet příspěvků : 22
Datum 1. registrace : 04. 04. 15
Typ kamery : SJ5000+ 1.50" (FW V2.8.4)
Ano, obe vydane verze totiz nejspise jsou pro 1.5" displej, tedy ta pro 1.54" je spatna. Ted si mi to potvrdil. Pokud nemas bily displej, je to v poradku :-)
Edit: FW 2.8.4 pro 1,50" displej opět uvolněn ke stažení
Edit: FW 2.8.4 pro 1,50" displej opět uvolněn ke stažení
Naposledy upravil Ondra dne 25.02.16 21:50, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : doplněn edit)
Ahoj, update na 3.3.5. proběhl bez problému. 2K video nic moc, FOV prakticky nepoužitelné. Zoom je docela fajn . Vyvážení bílé jsem ještě nezkoušel, už je venku tma . Nicmémě kamerka mi přijde mnohem rychlejší, uvidíme jak na tom bude baterie.
Jediné co mi nefunguje je ukazatel baterie. Zkusil jsem tovární nastavení (dokonce 2x) a stále neukazuje.
Nesetkal se s tím někdo?
EDIT: další reset a vyndání baterie na 5 min. vyřešilo problém .
Jediné co mi nefunguje je ukazatel baterie. Zkusil jsem tovární nastavení (dokonce 2x) a stále neukazuje.
Nesetkal se s tím někdo?
EDIT: další reset a vyndání baterie na 5 min. vyřešilo problém .
Freestyler- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 27. 02. 16
"2K" video je jen dopocet z full hd, fov je opet jen digitální vyrez. Mame clanek na webu. Kazdopadne jako bonusova aktualizace fajn :-)
"Jediné co mi nefunguje je ukazatel baterie. Zkusil jsem tovární nastavení (dokonce 2x) a stále neukazuje.
Nesetkal se s tím někdo?"
Pomůže opětovné přehrání fw. Po prvním přehrání mi to taky nechodilo a po druhém už ano.
Nesetkal se s tím někdo?"
Pomůže opětovné přehrání fw. Po prvním přehrání mi to taky nechodilo a po druhém už ano.
snejdy- Uživatel
- Počet příspěvků : 71
Datum 1. registrace : 14. 01. 16
Ahoj
mě pomohlo tovární nastavení, zkus po továrním nastavení znova nahrát firmaware.
mě pomohlo tovární nastavení, zkus po továrním nastavení znova nahrát firmaware.
czgif- Nováček
- Počet příspěvků : 13
Datum 1. registrace : 12. 11. 15
Po hoooodně dlouhé době jsem si updatoval fw na 2.8.4 (mám dojem, že z 2.6) a má to jen jednu chybičku. Používám svou stařičkou kameru do auta a pokaždé, když vypnu klíček, se kamera vypne ale hned tam naskočí "Movie Recovery Yes/No". Co s tím? Zůstane to tam vždycky trčet dokud se kamera nevybije.
Stewie- Nováček
Datum 1. registrace : 05. 03. 16
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat mám kameru SJ5000+ s původním FW 3.1. Můžu rovnou nahrát 3.3.5 nebo musím postupně od 3.2 až k 3.3.5 abych měl všechny nové funkce ? děkuji za odpověď.
poly-filip- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 30. 12. 15
Rovnou nejnovejsi... je jedno jaky fw se nahraje, jen musi odpovidat dane kamere
Achjo, zase problémy!!!
Jednou už jsem kameru reklamoval kvůli vypínání a přišla mi úplně nová s novou deskou a fw 3.x. Kamera šlapala půl roku jak hodinky a včera ji beru na výlet a je prostě mrtvá. Při zapnutí nebo připojení na nabíječku jen blikne modrá dioda a toť vše :-/ s tím už se asi nedá nic dělat co? :-/
Jednou už jsem kameru reklamoval kvůli vypínání a přišla mi úplně nová s novou deskou a fw 3.x. Kamera šlapala půl roku jak hodinky a včera ji beru na výlet a je prostě mrtvá. Při zapnutí nebo připojení na nabíječku jen blikne modrá dioda a toť vše :-/ s tím už se asi nedá nic dělat co? :-/
Jan_chrastina- Uživatel
- Počet příspěvků : 26
Datum 1. registrace : 20. 07. 15
To je otazka. Vyndal si baterii? Pokud ano, zkus zapnout kameru bez baterie jen na nabijecce. Pokud nepomuze, tak asi reklamace a rovnou bych zkusil nahodit u prodejce jestli ti ji nevymeni za Elite.
Vyndal, zkoušel jsem i jinou baterii, připojit k pc, k nabíječce... Na všechno reaguje jen tím, že blízké modrá dioda :-/ budu chtít už vrátit peníze a spíš šetřit na GoPro :-D
Jan_chrastina- Uživatel
- Počet příspěvků : 26
Datum 1. registrace : 20. 07. 15
honza85- Nováček
- Počet příspěvků : 5
Datum 1. registrace : 18. 09. 15
Typ kamery : SJ5000+, SJ4000
zatím musíš vydržet, žádné oficiální info k FW není
Edit: tak už je
1. This version is only suitable to V3.X camera. Please notice this version can't be upgraded by V2.X camera,or the camera will stop work.
2. Change some wrong words
3. Quick shot function optimization.
When choose "on" in "Quick shot" seting, you can press OK button to wake up the sleeping screen.
4. Modify bugs of playing back when enable the "Quick Shot" funtion
4. Modify some other bugs
Edit: tak už je
1. This version is only suitable to V3.X camera. Please notice this version can't be upgraded by V2.X camera,or the camera will stop work.
2. Change some wrong words
3. Quick shot function optimization.
When choose "on" in "Quick shot" seting, you can press OK button to wake up the sleeping screen.
4. Modify bugs of playing back when enable the "Quick Shot" funtion
4. Modify some other bugs
Naposledy upravil Ondra dne 05.04.16 12:37, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : editováno)
Ahoj,
tak u FW 3.3.6 mě došlo k zamrznutí kamery. Zrovna jsem začínal ponor. Na žádné tlačítka kamera nereagovala. Takže Grrr. zrovna byly moc pěkné jeskyně a já bez kamery. Tak asi by pomohlo vyndání baterky , ale 20 metrech to asi není dobrý nápad -
Jinak proběhl test China světla které je v jiném příspěvku a bez problémů světlo přežilo 40m.
tak u FW 3.3.6 mě došlo k zamrznutí kamery. Zrovna jsem začínal ponor. Na žádné tlačítka kamera nereagovala. Takže Grrr. zrovna byly moc pěkné jeskyně a já bez kamery. Tak asi by pomohlo vyndání baterky , ale 20 metrech to asi není dobrý nápad -
Jinak proběhl test China světla které je v jiném příspěvku a bez problémů světlo přežilo 40m.
czgif- Nováček
- Počet příspěvků : 13
Datum 1. registrace : 12. 11. 15
zdar,ja mam kameru teprve 2 tydny,update firmware z 3.3.3. na 3.3.6. cca minuta az 2,zatim bez problemu
mickeyzoom- Nováček
Datum 1. registrace : 25. 04. 16
Strana 12 z 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Firmware SJ5000 a SJ5000 WiFi
» SJ4000 vs. SJ5000 vs. SJ5000 Plus nebo snad SJ M10 ??
» SJ5000 vs. SJ5000+
» Firmware V1.5.4-S
» Sj5000 audio
» SJ4000 vs. SJ5000 vs. SJ5000 Plus nebo snad SJ M10 ??
» SJ5000 vs. SJ5000+
» Firmware V1.5.4-S
» Sj5000 audio
Strana 12 z 13
Povolení tohoto fóra: