Firmware SJ5000 Plus
+47
poly-filip
Stewie
Freestyler
Ondra
Pe3k
snejdy
lukssaa
Mancha
tharacus
M.a.R.i
hlinik
Kopco
kiri
honza85
czgif
frikulin
Kluk
fujitsubo
cajanek
tommyone8
GoStore.cz
mycamera+
Aluvian
HiRes
dr78
Cmajda
vuhaiski
vendeta
Jan Kubaty
Honza13
Ivan J.
Jan_chrastina
horskyradek
antos
PepaZR
Nero
jebex
sovadinek
mrazek78
stepa88
danmalatny
Ondřej D.
Ecraft
jurka01
Pepino
kachni.pero
sibelius
51 posters
Strana 11 z 13
Strana 11 z 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Firmware SJ5000 Plus
zatím to vypadá, že tahle verze netrpí na restarty! hurá!!
snejdy- Uživatel
- Počet příspěvků : 71
Datum 1. registrace : 14. 01. 16
Tak jsem sem se radoval predcasne, resety jsou stale... Obcas po zapnuti kdyz chci prepnout rezim tak se resetne. Ale po prehrani fw to dlouho drzelo v pohode, ale zas to zaclo...
ale hlásim výrazné vylepšení obrazové kvality - vyvážení bílé, kontrast, ostrost a lepší "odhad" expozice.
ale hlásim výrazné vylepšení obrazové kvality - vyvážení bílé, kontrast, ostrost a lepší "odhad" expozice.
snejdy- Uživatel
- Počet příspěvků : 71
Datum 1. registrace : 14. 01. 16
Ahoj
chci se podělit co se mi stalo po instalaci firmwaru 3.3.5 . Upgrade proběhl OK kameru jsem po té nepoužíval. Pak přišel den D a kameru jsem vzal sebou na výlet. Kameru jsem chtěl zapnout, ale jenom zahrála melodii a nic asi baterka jsem si řek, baterku jsem vyměnil, zkouším zapnout problikla modrá přední led a nic zkouším třetí baterku a opět nic..... Po příjezdu domů jsem začal zkoumat kameru, baterky byly ok nabité, na připojení k pc nereagovala jen se rozsvítila červená led u displeje po té jsem začal studovat na netu... Po stáhnutí orig. firmwaru s příponou flv jsem se pustil do oživení viz můj příspěvek výše a ha povedlo po 55 min flašování kamera žije ... Až budu mít chvilku udělám návod step by step v češtině .
Jinak chci se zeptat ve firmwaru 3.3.5 je opět problém s ukazatelem baterie???
Zatím Hoj
chci se podělit co se mi stalo po instalaci firmwaru 3.3.5 . Upgrade proběhl OK kameru jsem po té nepoužíval. Pak přišel den D a kameru jsem vzal sebou na výlet. Kameru jsem chtěl zapnout, ale jenom zahrála melodii a nic asi baterka jsem si řek, baterku jsem vyměnil, zkouším zapnout problikla modrá přední led a nic zkouším třetí baterku a opět nic..... Po příjezdu domů jsem začal zkoumat kameru, baterky byly ok nabité, na připojení k pc nereagovala jen se rozsvítila červená led u displeje po té jsem začal studovat na netu... Po stáhnutí orig. firmwaru s příponou flv jsem se pustil do oživení viz můj příspěvek výše a ha povedlo po 55 min flašování kamera žije ... Až budu mít chvilku udělám návod step by step v češtině .
Jinak chci se zeptat ve firmwaru 3.3.5 je opět problém s ukazatelem baterie???
Zatím Hoj
czgif- Nováček
- Počet příspěvků : 13
Datum 1. registrace : 12. 11. 15
Dnes jsem aktualizoval na 3.3.5 a první poznatky jsou, že mi kamera přijde rychlejší v menu. Ukazatel baterie v poho. Víc napíšu časem
Jan_chrastina- Uživatel
- Počet příspěvků : 26
Datum 1. registrace : 20. 07. 15
Ahoj,
tak po továrním nastavení kamery je u mě opět ukazatel baterie OK.
tak po továrním nastavení kamery je u mě opět ukazatel baterie OK.
czgif- Nováček
- Počet příspěvků : 13
Datum 1. registrace : 12. 11. 15
Tak se mi stalo to samé co někomu nade mnou. Mám SJ5000+, kdysi jsem jí aktualizoval na V 2.5 firmware stažený z oficiálních stránek a vše OK.
Řekl jsem si, že jí znovu zaktualizuji. Pro jistotu jsem se podíval na krabici a mám displej 1,5". Stáhnul jsem zde software 2.8.2 a po nahrání svítí na kameře všechny diody, obrazovka je bílá a nereaguje na stisk tlačítek.
Takže asi nejspíš s firmwarem něco je. Pokud se mi kamera nepovede zprovoznit, tak velice děkuji místním uploaderům a 5 000 jsem spláchnul do záchodu...
Řekl jsem si, že jí znovu zaktualizuji. Pro jistotu jsem se podíval na krabici a mám displej 1,5". Stáhnul jsem zde software 2.8.2 a po nahrání svítí na kameře všechny diody, obrazovka je bílá a nereaguje na stisk tlačítek.
Takže asi nejspíš s firmwarem něco je. Pokud se mi kamera nepovede zprovoznit, tak velice děkuji místním uploaderům a 5 000 jsem spláchnul do záchodu...
M.a.R.i- Nováček
- Počet příspěvků : 8
Datum 1. registrace : 08. 02. 16
Neni zac. S FW nic neni. Nejen mne prosel uspesne kamerou.
Evidentne sis nahral spatny fw, chce to cist, hlavne ty cervene zvyraznene texty
Evidentne sis nahral spatny fw, chce to cist, hlavne ty cervene zvyraznene texty
Aha, asi se musím naučit číst mezi řádky.
Mám SJ5000 plus, v ní jsem měl nahraný firmware 2.5, displej 1,5". Stáhl jsem tento firmware: http://files.sjcamczech.com/200008541-55815567bc/SJ5000PLUS_V2.8.2_LCD1.5.zip .
Zformátoval jsem kartu, nahrál do ní výše stažený firmware. Do kamery vložil kartu, zapnul jí, provedl aktualizaci, zrestartovala se a už svítí pouze bíle. Fakt jsem to těžce pohnojil,hmmm?
Ale určitě buděš chytřejší a vysvětlíš mi co jsem udělal špatně. Děkuji
Mám SJ5000 plus, v ní jsem měl nahraný firmware 2.5, displej 1,5". Stáhl jsem tento firmware: http://files.sjcamczech.com/200008541-55815567bc/SJ5000PLUS_V2.8.2_LCD1.5.zip .
Zformátoval jsem kartu, nahrál do ní výše stažený firmware. Do kamery vložil kartu, zapnul jí, provedl aktualizaci, zrestartovala se a už svítí pouze bíle. Fakt jsem to těžce pohnojil,hmmm?
Ale určitě buděš chytřejší a vysvětlíš mi co jsem udělal špatně. Děkuji
M.a.R.i- Nováček
OK, pokud to opravdu bude tak, tak si sypu popel na hlavu. Dám vědět, jestli se mi povede kameru zprovoznit.
Přikládám foto krabice.
Přikládám foto krabice.
M.a.R.i- Nováček
Pokud by to slo poznat z krabice, tak v clanku nebudu slozite popisovat, jak identifikovat displej, ale napisu: podivejte se na krabici
Cituji tvůj článek:
"pokud jste již v kameře měli FW 2,4 od dodání, tak máte novější verzi kamery SJCAM SJ5000 Plus s 1,54" displejem"
Opravdu si nepamatuji jakou měla kamera verzi firmware před rokem, když jsem jí aktualizoval na 2.5. A měřit jí pomocí pravítka na přesnost 1mm je dost nereálne.
Takže ano, jsem totální blbec, když se spolehám na to, že to co je na krabici to bude i v ní .
A na druhou stranu, nikde v článku nepíšeš, že to co je na krabici nemusí být pravda, což si myslím, že je dost podstatné info.
Snad se mi povede nahrát původní firmware, tak napíšu info...
"pokud jste již v kameře měli FW 2,4 od dodání, tak máte novější verzi kamery SJCAM SJ5000 Plus s 1,54" displejem"
Opravdu si nepamatuji jakou měla kamera verzi firmware před rokem, když jsem jí aktualizoval na 2.5. A měřit jí pomocí pravítka na přesnost 1mm je dost nereálne.
Takže ano, jsem totální blbec, když se spolehám na to, že to co je na krabici to bude i v ní .
A na druhou stranu, nikde v článku nepíšeš, že to co je na krabici nemusí být pravda, což si myslím, že je dost podstatné info.
Snad se mi povede nahrát původní firmware, tak napíšu info...
M.a.R.i- Nováček
Takže si sypu slíbený popel na hlavu . Opravdu bylo potřeba nahrát firmware pro 1,54". Myslel jsem, že kouknutí na krabici je jistota.
Omlouvám se za zbytečné napadnutí.
.
btw, vím, že firmware 3.x není kompatibilní s kamerami, které mají firmware začínající 2.x. Ale zkoušel si to někdo na vlastní triko? Láká mě, zkusit nahrát novější firmware, ale nerad bych si kameru zničil. Teď tam mám 2.8.2.
Omlouvám se za zbytečné napadnutí.
.
btw, vím, že firmware 3.x není kompatibilní s kamerami, které mají firmware začínající 2.x. Ale zkoušel si to někdo na vlastní triko? Láká mě, zkusit nahrát novější firmware, ale nerad bych si kameru zničil. Teď tam mám 2.8.2.
M.a.R.i- Nováček
Ony ty fw jsou stejne 3.3=2.8 jen v kamerach jsou jine zakladni desky. Takze to ani nezkousej
Btw, na vsech krabicich je (bylo) napsano 1.5", takze me nenapadlo to zminit ;-) a v pripade bileho displeje je tam ten postup na opravu ;-) a troufnu si tvrdit, ze na web a forum delane ve svem volnu, je tu informaci az moc
Btw, na vsech krabicich je (bylo) napsano 1.5", takze me nenapadlo to zminit ;-) a v pripade bileho displeje je tam ten postup na opravu ;-) a troufnu si tvrdit, ze na web a forum delane ve svem volnu, je tu informaci az moc
Mate nekdo stazene video na opravu cocky a muzete ho nekde nasdilet, prosim? Bylo zverejne na
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=32541901&postcount=2681
ale odkazy na stazeni uz nefunguji.
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=32541901&postcount=2681
ale odkazy na stazeni uz nefunguji.
tharacus- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 09. 02. 16
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli aktualizací FW zaniká možnost reklamace kamery, v případě že by se s ní něco stalo. Díky
chtěl bych se zeptat, jestli aktualizací FW zaniká možnost reklamace kamery, v případě že by se s ní něco stalo. Díky
Mancha- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 28. 12. 15
Dobry den, zalezi od koho byla kamera koupena. Pokud z oficialni ceske distribuce, tak zaruka aktualizaci nezanika. Pokud od prekupniku, tak se musite obratit na prodejce.
Kameru mám normal z kamenného obchodu, takže by záruka propadnout neměla. To je good, zkusím aktualizaci. Díky
Mancha- Nováček
Datum 1. registrace : 28. 12. 15
Tam nezalezi jestli je z kamenneho obchodu, ale jestli pochazi z oficialni ceske distribuce :-)
dobry den, stahl jsemFW 3.3.3 naSJ 5000plus zatim vse funguje bez problemu. Jen mam v nastaveni rozliseni u videa misto 30/60P tak tam mam 25/50 P co s tim prosim? dekuji!!
lukssaa- Nováček
Datum 1. registrace : 17. 02. 16
Dobry den,
kameru uz nemam u sebe, ale nejedna se jen o spatny text? Tedy netoci kamera i pres 50fps na 60fps? Taky bych zkusil zmenit frekvenci 50/60 Hz...
kameru uz nemam u sebe, ale nejedna se jen o spatny text? Tedy netoci kamera i pres 50fps na 60fps? Taky bych zkusil zmenit frekvenci 50/60 Hz...
Tak jsem aktualizoval na 2.8.2 a máme několik negativních poznatků..
- kamera neumí přepisovat plnou kartu
- nefunguje korektně auto mod, kamera se zapne ale už nespustí nahrávaní
Pe3k- Uživatel
- Počet příspěvků : 22
Datum 1. registrace : 04. 04. 15
Typ kamery : SJ5000+ 1.50" (FW V2.8.4)
Strana 11 z 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Firmware SJ5000 a SJ5000 WiFi
» SJ4000 vs. SJ5000 vs. SJ5000 Plus nebo snad SJ M10 ??
» SJ5000 vs. SJ5000+
» Firmware SJ4000 (1,5" displej)
» Recenze SJ5000+
» SJ4000 vs. SJ5000 vs. SJ5000 Plus nebo snad SJ M10 ??
» SJ5000 vs. SJ5000+
» Firmware SJ4000 (1,5" displej)
» Recenze SJ5000+
Strana 11 z 13
Povolení tohoto fóra: