bila obrazovka
2 posters
Strana 1 z 1
bila obrazovka
Zdravím pánové,
Mám kamerku sj4000 koupenou někdy koncem roku 2014. Koupil jsem ji přes dx.com. Vše šlapalo šlapalo jak mělo, točil jsem s tím na horách a v pohodě točil v 1080p.Teď jsem na dobolené a začla zlobit. Vždy jak ji zapnu a začnu točit nebo fotit tak cca do 2 minut zbělá obrazovka a přestane točit. Pak zase chvíli nejde zapnout. Poradí mi někdo co s tím?
Předem díky za rady
Mám kamerku sj4000 koupenou někdy koncem roku 2014. Koupil jsem ji přes dx.com. Vše šlapalo šlapalo jak mělo, točil jsem s tím na horách a v pohodě točil v 1080p.Teď jsem na dobolené a začla zlobit. Vždy jak ji zapnu a začnu točit nebo fotit tak cca do 2 minut zbělá obrazovka a přestane točit. Pak zase chvíli nejde zapnout. Poradí mi někdo co s tím?
Předem díky za rady
vimot- Nováček
- Počet příspěvků : 7
Datum 1. registrace : 07. 07. 15
Re: bila obrazovka
zkus vyndat a znovu zandat baterii. Máš originál kamery? dx.com prodával/prodává i padělky kamer
Zkoušel jsem, ale dělá to stále. Teď ji nemám u sebe, až přijdu tak pošlu verzi FW, ale myslím že je to originál podle fotek.
vimot- Nováček
jo, FW pošli. Napadá mě ještě, že by mohla být přehřátá... přeci jen ty teploty jsou masakr a mě třeba kolabuje mobil vlivem teploty
To jsem si taky myslel ale dělá to i v klimatizovanem prostředí hned co ji zapnu.
vimot- Nováček
Tak verze je to N2014110729v02.
Kamera se takhle vypíná ikdyž jsem byl v nastavení a nenatáčel.
Kamera se takhle vypíná ikdyž jsem byl v nastavení a nenatáčel.
vimot- Nováček
Zvlastni, zkus zmenu FW. Nicmene jsem tento jev jeste nezaznamenal, takze vubec nevim, cim by to mohlo byt
Tak zkusil jsem a nereaguje. Teď už nejde natáčet ani prd.
vimot- Nováček
Kartu si pred tim formatoval? Vyndej baterii a pripoj kamaru k PC (ntb) kabelem a zkus to znovu... Resp. nejdrive zkus jen kameru bez baterie a bez pametove karty pripojit k pc a zapnout
Všechno tohle jsem zkoušel
vimot- Nováček
Similar topics
» Firmware SJ4000 (1,5" displej)
» Bílá obrazovka po aktualizaci SW SJ4000
» sjcam sj5000+ aktualizace fw, bílá obrazovka
» Bílá obrazovka po aktualizaci SW SJ4000
» sjcam sj5000+ aktualizace fw, bílá obrazovka
Strana 1 z 1