Originál vs padělek WiFi verze
2 posters
Strana 1 z 1
Originál vs padělek WiFi verze
Protože i verze s Wifi se dočkala své „fake verze“, tak níže máme jednoduché porovnání, mezi oběma verzemi . Diskutovat můžete v tomto tématu.
Edit Petr: Smazán již neplatný obrázek (zobrazoval se otazník). Odkaz nefunkční.
Edit Petr: Smazán již neplatný obrázek (zobrazoval se otazník). Odkaz nefunkční.
Re: Originál vs padělek WiFi verze
Ahoj všem ochotným reagovat. Mám čerstvě zakoupenou kameru SJCAM SJ 4000 wifi (alespoň doufám), respektive jsem byl nucen ji vyměnit za jinou. Původní byla sice v pravděpodobně originální krabici, ale samotná kamerka vykazovala jisté abnormality. Nyní mi přišla vyměněná, ale v obalu, který jsem zatím nikde neviděl. Kamerka samotná se zdá jako originál (přikládám foto), firmware šel upgradovat (původní firmware V1.1.1 z Oct 26 2015) na verzi V 1.3. - viz foto. Obal jsem na netu našel jen u verze SJCAM SJ5000 wifi, ale na té moji je typ SJ4000 wifi. Jde opět o fake, nebo zcela nové edice v novém přebalu k ošálení výrobců plagiátů ? Děkuji za informace.
Jiří Měkyna- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 07. 06. 16
Mas original. Jeste vyzkousej ten kód z krabice, ale jak se uspesne prehral fw je to ok
Myslel jsem s díky. Ten kód z krabice jsem škrábat nechtěl, aby mě případně uznali záruku. Navíc dlužím hodnocení transakce na Aukru, tak abych někomu nekřivdil, že inzeruje originály a prodává kopie. Hned doma kód setřu a potvrdím si to. Díky
Jiří Měkyna- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 07. 06. 16
Similar topics
» Originál vs padělek SJ4000
» Divná verze firmware
» Firmware SJ5000 Plus
» Firmware verze 1.1.1. - SJ4000WIFI zakoupena 23.12.2015
» Firmware SJ4000 (1,5" displej)
» Divná verze firmware
» Firmware SJ5000 Plus
» Firmware verze 1.1.1. - SJ4000WIFI zakoupena 23.12.2015