Držáky na kolo či motorku
4 posters
Strana 1 z 1
Držáky na kolo či motorku
Test čtyř držáků na řídítka (pod sedadlo, rám kola...) pro kamery na našem webu...
Používáte držák dodávaný ke kameře? Máte nějaký jiný? Podělte se
Video z testu:
Používáte držák dodávaný ke kameře? Máte nějaký jiný? Podělte se
Video z testu:
Re: Držáky na kolo či motorku
Já jsem zatím používal pouze original co byl u kamery a koukal jsem po nějakém co by byl na větší pruměry a co jsem našel tak je to všechno zhruba stejné a na větší pruměr nic. Naštěstí do auta na rám mi vyšel ten origo, když jsem použil normální delší šrouby ale bylo to jen tak tak. Každopádně pokud by byl hnějaký na větší pruměry tak bych do něj šel...
Václav- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 20. 08. 15
Zdravím, máte někdo odzkoušeno, který držák na cyklistickou helmu je nejlepší? Ty co jsou součástí balení mi připadají jako vhodnější pro plnou helmu motorkářskou, ale na žebrování cyklistické helmy budou mít problém s uchycením, fixací i stabilitou. Nebo jsem přehlédl nějaký, který je přímo určený pro tuto variantu?? Díky za radu. Pavel
pavso- Nováček
- Počet příspěvků : 5
Datum 1. registrace : 02. 11. 16
pavso: Já jsem si koupil tady tento držák -DRŽÁK -, ale nadšený z něj nejsem. Pásky se neustále povolovaly a kamera pak "cestovala". Hlavně to byl nápor na krk. Sice kamera není nijak těžká, ale to, že ti něco na přilbě trčí bylo dost znát. Prostě musel jsem dost držet hlavu vzpřímeně , hlavu převažovala. Je to pouze můj názor, nic víc.
Johnie_Egg- Uživatel
- Počet příspěvků : 73
Datum 1. registrace : 11. 02. 15
Typ kamery : SJCAM SJ4000 Wifi
pavso- Nováček
- Počet příspěvků : 5
Datum 1. registrace : 02. 11. 16
pavso: Na přilbu jsem to zatím nijak nevyřešil, ale chce to, záběry jsou nej. Zatím mám jen pod řidítka. Udělal jsem si v práci z hliníku. Je to z jednoho kus, žádný nástavce, klouby atd. Prostě je pevný.
Johnie_Egg- Uživatel
- Počet příspěvků : 73
Datum 1. registrace : 11. 02. 15
Typ kamery : SJCAM SJ4000 Wifi
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: