Velikost videa VGA
3 posters
Strana 1 z 1
Velikost videa VGA
Dobrý den,
chci se zeptat, zda je normální, že video ve VGA natáčí cca 1MB/s? Případně, jestli nejde nějak nastavit, aby to bylo méně.
Potřebuju na 32 GB kartu dát 24 hodinové video. Je to vůbec možné?
chci se zeptat, zda je normální, že video ve VGA natáčí cca 1MB/s? Případně, jestli nejde nějak nastavit, aby to bylo méně.
Potřebuju na 32 GB kartu dát 24 hodinové video. Je to vůbec možné?
Ecological- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 29. 05. 15
Re: Velikost videa VGA
Dobry den, muzete vyzkouset prepnout mod Quality na Economy. Nicmene takova videa budou spise k nepouziti vzhledem k rozliseni a kvalite zaznamu
Dobrý den,
děkuji za odpověď. Kvalita videa mi právě v tomto případě vyhovuje. Při přepnutí do Economy jsou výsledky stejné. Právě mě překvapuje, že při takovém malém rozlišení je tak velký datový tok. Ani v nastavení nejde snížit počet fps, takže asi s tím nic neudělám.
děkuji za odpověď. Kvalita videa mi právě v tomto případě vyhovuje. Při přepnutí do Economy jsou výsledky stejné. Právě mě překvapuje, že při takovém malém rozlišení je tak velký datový tok. Ani v nastavení nejde snížit počet fps, takže asi s tím nic neudělám.
Ecological- Nováček
A co nastavit nahrávání jen při detekovanem pohybu? Nepomůže to?
kuba104- Nováček
- Počet příspěvků : 7
Datum 1. registrace : 12. 05. 15
Typ kamery : SJ 4000
Potřebujeme to na sčítání dopravy, takže je nutný kontinuální záznam. Po konzultaci s prodejcem, který tvrdil, že na 32 GB kartu se bez problému vejde 24 hodin, byla kamera vrácena. Děkuji všem za odpovědi.
Ecological- Nováček
Similar topics
» Velikost videa
» Špatná velikost clusteru
» SJCAM SJ400 wifi - chybná velikost klastru
» Uhol videa
» Kvalita videa
» Špatná velikost clusteru
» SJCAM SJ400 wifi - chybná velikost klastru
» Uhol videa