Kamera zaznamená 90 minut, přehrát jde pouze však 60 minut zbytek je poškozený.
4 posters
Strana 1 z 1
Kamera zaznamená 90 minut, přehrát jde pouze však 60 minut zbytek je poškozený.
Ahoj,
" />
nesetkal se někdo z vás z tímto problémem?
Včera jsem byl jezdit na moto a měl puštěnou kamerku do samotného vybití. Dnes po stažení všech souborů mi jdou otevřít pouze ty u kterých je vidět čas. U ostatních to píše: "soubor se nepodařilo přehrát".
EDIT: tento jev se vyskytuje pouze při tom, když kamera běží z baterie když kameru nechám na nabíječce tak to nahrává normálně.
Mohl bych někoho z vás poprosit o zapnutí nahrávání až do úplného vybití ?
" />
nesetkal se někdo z vás z tímto problémem?
Včera jsem byl jezdit na moto a měl puštěnou kamerku do samotného vybití. Dnes po stažení všech souborů mi jdou otevřít pouze ty u kterých je vidět čas. U ostatních to píše: "soubor se nepodařilo přehrát".
EDIT: tento jev se vyskytuje pouze při tom, když kamera běží z baterie když kameru nechám na nabíječce tak to nahrává normálně.
Mohl bych někoho z vás poprosit o zapnutí nahrávání až do úplného vybití ?
Naposledy upravil Kalda dne 29.05.15 8:26, celkově upraveno 1 krát
Kalda- Nováček
- Počet příspěvků : 5
Datum 1. registrace : 25. 05. 15
Re: Kamera zaznamená 90 minut, přehrát jde pouze však 60 minut zbytek je poškozený.
Zkus jiny prehravac, treba kmplayer. I kdyz to asi nepomuze
Re: Kamera zaznamená 90 minut, přehrát jde pouze však 60 minut zbytek je poškozený.
Vyzkoušeno ve VLC, QT, WMP. Zatím bez výsledku. Koukal jsem že mám nějaký FW z letošního března. Ještě zkusím pohledat po internetu, kdyžtak zkusím jinej FW.
Kalda- Nováček
Tak jsem nahrál nový FW (G20150408V02) tak uvidíme jestli se to zlepší.
Kalda- Nováček
Urcite dej vedet, jak si dopadl
Bohužel špatná zpráva. Po přehrání nového FW se můj problém nevyřešil. Stále se to chová stejně.
v 10 minutových intervalech to zaznamená maximálně 60 minut ( 6x 10 min ), další soubory dalších 40 minut ( 4x 10 min ) už nejdou otevřít. Divím se, že nikdo jiný tento problém nemá. Jdu zkusit nahrávat v jiných intervalech.
v 10 minutových intervalech to zaznamená maximálně 60 minut ( 6x 10 min ), další soubory dalších 40 minut ( 4x 10 min ) už nejdou otevřít. Divím se, že nikdo jiný tento problém nemá. Jdu zkusit nahrávat v jiných intervalech.
Kalda- Nováček
Já mám ještě horší "problém". Kamera natočí jedno video bez problémů, ale druhé je poškozeno a tak je to pořád. z 10 videí je tak 6 poškozeno. Zkoušel jsem různé přehrávače a ani jeden mi to poškozené video neotevřel. Docela mně to štve, člověk neví zda něco natočil či ne. Nevíte co s tím je ?
Shamp- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 06. 08. 15
Jinou kartu si zkousel?
Zkusil bych jinou MicroSD kartu - tipuji to na ní.
kubis- Nováček
- Počet příspěvků : 11
Datum 1. registrace : 12. 06. 15
Similar topics
» SJ 4000 se zapne pouze na nabíječce
» Poškozený soubor videa z SJ4000 WIFI
» SJCAM 4000 PLUS (Nejde přehrát video v mobilu)
» Po určitém množství dat nejdou přehrát videa ani fotky
» HTC RE kamera
» Poškozený soubor videa z SJ4000 WIFI
» SJCAM 4000 PLUS (Nejde přehrát video v mobilu)
» Po určitém množství dat nejdou přehrát videa ani fotky
» HTC RE kamera
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: