Zvuk v kameře
2 posters
Strana 1 z 1
Zvuk v kameře
Zdravím,
jsem co se týče používání akčních kamer nováček, tak se raději poptám. Dnes jsem zkoušel první natáčení s kamerou a co mě překvapilo je to, že i při nahrávání na hlasitost 8 a bez použití jakéhokoliv obalu je zvuk velmi špatně slyšet. Při pouštění z kamery neslyším téměř nic, pokud nemluvím vyloženě u mikrofonu, při nahrání do PC je to již lepší, ale stále musím mít zvuk na poměrně vysoké úrovni, aby šlo slyšet dobře.
Chci se zeptat, jestli máte s tímto podobnou zkušenost, případně nějaký videozáznam pro porovnání.. Verze je 5.4.1 a mám to od oficiálního prodejce, takže by to mělo být v pořádku.
Moc díky za odpověď,
lichna
jsem co se týče používání akčních kamer nováček, tak se raději poptám. Dnes jsem zkoušel první natáčení s kamerou a co mě překvapilo je to, že i při nahrávání na hlasitost 8 a bez použití jakéhokoliv obalu je zvuk velmi špatně slyšet. Při pouštění z kamery neslyším téměř nic, pokud nemluvím vyloženě u mikrofonu, při nahrání do PC je to již lepší, ale stále musím mít zvuk na poměrně vysoké úrovni, aby šlo slyšet dobře.
Chci se zeptat, jestli máte s tímto podobnou zkušenost, případně nějaký videozáznam pro porovnání.. Verze je 5.4.1 a mám to od oficiálního prodejce, takže by to mělo být v pořádku.
Moc díky za odpověď,
lichna
lichna- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 25. 07. 18
Re: Zvuk v kameře
Taky jsem to nedávno řešil. Kameru jsem rozebral a mikrofon vmontoval do předního panelu a před mikrofon jsem v montoval jednoduchý PREAMP. A problem se zvukem zmizel. Kdybys náhodou měl zájem o schéma tak napiš.
caverman- Nováček
- Počet příspěvků : 4
Datum 1. registrace : 03. 05. 15
Similar topics
» SJCAM SJ8 PRO - časté zamrzání kamery
» SJ 5000X ELITE : pri prehrávaní videa v kamere kamera zamrzne
» SJ5000+ zvuk
» Špatný zvuk
» SJ7 star ZVUK
» SJ 5000X ELITE : pri prehrávaní videa v kamere kamera zamrzne
» SJ5000+ zvuk
» Špatný zvuk