Dotaz na snímání klavíru
3 posters
Strana 1 z 1
Dotaz na snímání klavíru
Jsem hudebník a live koncerty snímám na více kamer (3-4). Používám HD kamery Canon legria, několik typů. Zvuk je vždy z jiného zdroje, nasadí se podle zvukové stopy. Videa stíhám ve Vegas.
Formát je AVCHD 1920X1080-50i
Je sj5000x vhodná jako statická kamerka na snímání prstů klaviristky? (není moc žádoucí efekt rybího oka)
Lze kombinovat videa z Canon a Sjcam ve Vegas?
Vegas umí také MOV a někde jsem četl že nějaký sw pro sj5000x Elite umí také 1920X1080-50i
Dekuji předem za vaše rady a názory
Formát je AVCHD 1920X1080-50i
Je sj5000x vhodná jako statická kamerka na snímání prstů klaviristky? (není moc žádoucí efekt rybího oka)
Lze kombinovat videa z Canon a Sjcam ve Vegas?
Vegas umí také MOV a někde jsem četl že nějaký sw pro sj5000x Elite umí také 1920X1080-50i
Dekuji předem za vaše rady a názory
kvuliv- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 28. 01. 18
Re: Dotaz na snímání klavíru
Kamera má efekt rybího oka (širokoúhlý objektiv), má sice v menu možnost korekce, ale jde o digitální úpravu, která jednak zhoršuje kvalitu videa a také výsledek je všelijaký.
Kamera neumí 50i (tedy interpolované video), ale 50p, tedy progresivni (nativní). Elite umí MOV i MP4
Kamera neumí 50i (tedy interpolované video), ale 50p, tedy progresivni (nativní). Elite umí MOV i MP4
Re: Dotaz na snímání klavíru
Pozor u vegas je sem tam problem s kombinací formátu mp4 a mov v upravách potom ten program padá... Nejlepe to zpracuj vše v syrovém mov.
caverman- Nováček
- Počet příspěvků : 4
Datum 1. registrace : 03. 05. 15
Similar topics
» Program na upravu videa
» Firmware SJ4000 (1,5" displej)
» Dotaz na filtr UV
» Dotaz ohledně instalace Fimware
» Firmware SJ4000 (1,5" displej)
» Dotaz na filtr UV
» Dotaz ohledně instalace Fimware
Strana 1 z 1