Quick - program na střih od GoPro
4 posters
Strana 1 z 1
Quick - program na střih od GoPro
Zdravím, předem se omlouvám, jestli jsem to zařadil špatně.
GoPro nabízí pro Windows stažení softu pro střih videa s názvem Quick. Je to i Apka pro mobily. Je to poměrně jednoduchý a video Vám to vytvoří v podstatě samo.Pro nějaké rychlovky je to super. V mobilu funguje dobře, ale v PC ne.
Mám dotaz. Do tohoto programu mi v PC nejdou naimportovat žádné fotografie ani videa z jakékoliv složky. Prostě nic. Nevíte někdo, jak to tam naimportovat? Napadlo mě, jestli program nepozná videa, které nejsou nahrané z kamery Gopro a tudíž je nenaimportuje. Ale v mobilu to normálně funguje. Přece jen v mobilu se to hůře ovládá a v PC by to bylo o něčem jiném.
Díky za každou radu.
Petr
GoPro nabízí pro Windows stažení softu pro střih videa s názvem Quick. Je to i Apka pro mobily. Je to poměrně jednoduchý a video Vám to vytvoří v podstatě samo.Pro nějaké rychlovky je to super. V mobilu funguje dobře, ale v PC ne.
Mám dotaz. Do tohoto programu mi v PC nejdou naimportovat žádné fotografie ani videa z jakékoliv složky. Prostě nic. Nevíte někdo, jak to tam naimportovat? Napadlo mě, jestli program nepozná videa, které nejsou nahrané z kamery Gopro a tudíž je nenaimportuje. Ale v mobilu to normálně funguje. Přece jen v mobilu se to hůře ovládá a v PC by to bylo o něčem jiném.
Díky za každou radu.
Petr
Vaflic- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 04. 07. 17
Re: Quick - program na střih od GoPro
Tak tento program mi bohužel nejde ani na mobilu, píše to, že není podporováni - mám Android 4.2
bony- Nováček
- Počet příspěvků : 12
Datum 1. registrace : 16. 02. 17
tady jsem našel odpověď z oficiálního fóra gopro proč nejdou nahrávat soubory přeloženo google translator Náš editační software je optimalizován pro obsah GoPro, ale existují další editační programy, které mohou zahrnout obsah a obsah GoPro z jiných zdrojů. Je to přímo od komunitního manažera škoda no :/
mongos- Nováček
- Počet příspěvků : 12
Datum 1. registrace : 09. 08. 17
bony napsal:Tak tento program mi bohužel nejde ani na mobilu, píše to, že není podporováni - mám Android 4.2
Používat 6 let starý OS není ani moudré, ani bezpečné. Zpětná kompatibilita aplikací na takto starý OS nedává smysl.
Petr- Moderátor
- Počet příspěvků : 89
Datum 1. registrace : 14. 02. 15
Typ kamery : žádná
Similar topics
» Gopro studio a SJCAM
» Příslušenství - Quick Clip Mount
» Program na video MP4
» Program na upravu videa
» GoPro Hero HD (2014)
» Příslušenství - Quick Clip Mount
» Program na video MP4