SJ 5000 Elite - TV OUT
3 posters
Strana 1 z 1
SJ 5000 Elite - TV OUT
Ahoj,
mám dva dotazy ohledně výstupu přes HDMI:
1. Když připojím HDMI kabel tak výstup funguje, ale pořád mám na obrazovce nějaké ikony (i když mám vypnuté OSD).
Pokud mám HDMI zapojené před zapnutím, tak tam mám symbol korekce Fish Eye a Loop nahrávání (obojí je vypnuté). Jestliže prve kameru zapnu, potom připojím HDMI a pak vypnu OSD, tak tam mám symbol pro rec (bílý kruh v levém horním rohu a dole vpravo šířku objektivu. Jak dostanu čistý obraz?
2. Když zapnu TV režim, tak TV hlásí, že na HDMI není signál?
Dovedete mi poradit, jak dostanu čistý signál (bez ikon ap.) po HDMI v 1080p 30fps?
Díky
mám dva dotazy ohledně výstupu přes HDMI:
1. Když připojím HDMI kabel tak výstup funguje, ale pořád mám na obrazovce nějaké ikony (i když mám vypnuté OSD).
Pokud mám HDMI zapojené před zapnutím, tak tam mám symbol korekce Fish Eye a Loop nahrávání (obojí je vypnuté). Jestliže prve kameru zapnu, potom připojím HDMI a pak vypnu OSD, tak tam mám symbol pro rec (bílý kruh v levém horním rohu a dole vpravo šířku objektivu. Jak dostanu čistý obraz?
2. Když zapnu TV režim, tak TV hlásí, že na HDMI není signál?
Dovedete mi poradit, jak dostanu čistý signál (bez ikon ap.) po HDMI v 1080p 30fps?
Díky
Cocohama- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 01. 02. 17
Re: SJ 5000 Elite - TV OUT
Ahoj, Kamera mi dělá úplně to samé. navíc přes USB kabel nejde přehrávat vůbec a TV režim taky nefunguje. neví někdo přesný postup jak připojit kameru k TV?
pav.el- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 21. 05. 17
Similar topics
» SjCam 5000 Elite
» Rozliseni 5000 X Elite
» Jakou SD kartu do SJ cam 5000 x elite(4K)
» SJCAM 5000 ELITE - Nabíjení
» SJCAM 5000 ELITE - Externí napájení
» Rozliseni 5000 X Elite
» Jakou SD kartu do SJ cam 5000 x elite(4K)
» SJCAM 5000 ELITE - Nabíjení
» SJCAM 5000 ELITE - Externí napájení
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: