Držák do auta
+3
Ondra
Pe3k
Petr
7 posters
Strana 1 z 1
Držák do auta
Velkou výhodou kamer od SJCAM je, že plně podporují nahrávání v autě, slouží tedy i jako černé skříňky. Nevýhodou je, že v základním balení není držák s přísavkou na sklo. Pokud bych jej chtěl koupit v ČR, tak zaplatím minimálně 250 Kč a více plus poštovné a ještě se mi budou vysmívat popisem, že se jedná o "kvalitní, originální" a kdoví co ještě... přitom je to vše koupeno z Číny.
Já jsem nakoupil na mnou ověřeném dx.com, kde jsem koupil konkrétně tento držák LINK v přepočtu za 85 Kč. Za měsíc a týden dorazil a byl jsem až překvapen, jak dobře je zpracován. Všechny části drží pevně, jdou pohodlně nastavit a celkově budí držák bytelný dojem. Ještě jej musím vyzkoušet v terénu, ale zatím za mě spokojenost.
Já jsem nakoupil na mnou ověřeném dx.com, kde jsem koupil konkrétně tento držák LINK v přepočtu za 85 Kč. Za měsíc a týden dorazil a byl jsem až překvapen, jak dobře je zpracován. Všechny části drží pevně, jdou pohodlně nastavit a celkově budí držák bytelný dojem. Ještě jej musím vyzkoušet v terénu, ale zatím za mě spokojenost.
Petr- Moderátor
- Počet příspěvků : 89
Datum 1. registrace : 14. 02. 15
Typ kamery : žádná
Re: Držák do auta
Taky se ke mně dostal přísavný držák pro kamery SJCAM. Dojmy z držáku mám podobné jako Petr.
Další fotky a článek na našem WEBU
Video držáku:
Další fotky a článek na našem WEBU
Video držáku:
Mám v autě nainstalován k držáku kamery i napájecí kablík abych mohl plně využít funkci"CAR DVR".
zakoupen na ebay
Po otočení klíčku se kamera zapne a začne nahrávat. Což se od této funkce očekává.
Problém je v tom že mám diesel a musím počkat než nažhaví abych mohl nastartovat. Bohužel se kamera při nastartováni vypne. Zřejmě dojde k poklesu napětí. Když kameru poté ručně zapnu tak začne sama nahrávat. Pokud je motor v provozní teplotě a nežhavím, vše funguje normálně.
Nějaká rada jak tomu poklesu napětí zabránit
zakoupen na ebay
Po otočení klíčku se kamera zapne a začne nahrávat. Což se od této funkce očekává.
Problém je v tom že mám diesel a musím počkat než nažhaví abych mohl nastartovat. Bohužel se kamera při nastartováni vypne. Zřejmě dojde k poklesu napětí. Když kameru poté ručně zapnu tak začne sama nahrávat. Pokud je motor v provozní teplotě a nežhavím, vše funguje normálně.
Pe3k- Uživatel
- Počet příspěvků : 22
Datum 1. registrace : 04. 04. 15
Typ kamery : SJ5000+ 1.50" (FW V2.8.4)
Já používám adaptér do zapalování, který mám již z dřívějška.
Petr- Moderátor
- Počet příspěvků : 89
Datum 1. registrace : 14. 02. 15
Typ kamery : žádná
skusali ste niekto tento drziak pouzit napriklad na motorku?? aby som nemusel mat celu moto oblepenu drziakmi, tak tou prisavkou, by som si vedel kameru pricucnut hocikde na plasty... bude to dostatocne drzat??
mr.freezer- Uživatel
- Počet příspěvků : 53
Datum 1. registrace : 06. 04. 16
Drzet by to melo, plocha ale musi byt perfektne ocistena, kazdopadne bez toho, abych smotny drzak jeste pojistil lepici paskou, bych ho nepouzival
dvaja kamarati maju SJ4000 a tou prisavkou to prilepia hocikde na moto a nikdy to nespadlo.. ja som to skusal na plexi stit, ale ten je velmi zaobleny a tam to nedrzalo
mr.freezer- Uživatel
- Počet příspěvků : 53
Datum 1. registrace : 06. 04. 16
Poprosil bych odkaz.Mam stejny problem.
Pe3k napsal:Mám v autě nainstalován k držáku kamery i napájecí kablík abych mohl plně využít funkci"CAR DVR".
zakoupen na ebay
Poprosil bych odkaz.Mam stejny problem.
esty2218- Nováček
- Počet příspěvků : 15
Datum 1. registrace : 22. 03. 16
Ahojky já koupil tento a je v pohodě
https://www.alfa.cz/product.php?eid=105H4507P6XD0DP3940
https://www.alfa.cz/product.php?eid=105H4507P6XD0DP3940
jidrich49- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 24. 05. 16
Ja som tiež objednal držiak z aliexpress za 2,98 Eur , takže som zvedavý ako bude držať, ale feedback je veľmi dobrý na ten držiak. Dám foto potom sem
martin.smatana@hotmail.sk- Nováček
- Počet příspěvků : 9
Datum 1. registrace : 31. 12. 16
Similar topics
» stabilizační držák Feiyu Tech FY-G4S
» REŽIM DO AUTA - kamera nespíná
» SJCAM SJDASH - černé skříňky do auta
» Magnetický držák
» Držák na hrudník (Chest Harness)
» REŽIM DO AUTA - kamera nespíná
» SJCAM SJDASH - černé skříňky do auta
» Magnetický držák