ochranny kryt na optiku
2 posters
Strana 1 z 1
ochranny kryt na optiku
Ahoj, ma 5000x Elite ine rozmery ako 5000 a 5000+ wifi? Nemaju vsetky kamery zo serie 5000 rovnake rozmery? Dosla mi UV filter krytka na optiku na 5000 / 5000+ wifi ale nenasadim ju na Elite, je mala.. mozno len o milimeter mensia.. aj z SJ4000 je mala.. pisal som viacerym Cinanom, predavajucim tie krytky cez ebay, ale vsetci maju problem s jednoznacnou odpovedou
rb1977- Uživatel
- Počet příspěvků : 58
Datum 1. registrace : 18. 07. 15
Typ kamery : SJCAM SJ 4000 a Yi 4K+
Re: ochranny kryt na optiku
Ahoj, kazda z kamer bude mit jiny objektiv, takze rozdily budou jine. Odhadoval bych to, ze sj4000/5000/wifi jsou stejne, Elite ale urcite ne
Ahoj Ondra, no len jeden z asi 10 sikmookych mi dokazal napisat, ze ano, na Elite ten kryt nie je kompatibilny a ponukol mi novy.. tak som zvedavy, co mi pride..
rb1977- Uživatel
V mé předešlé odpovědi rozdíly = rozměry
Jinak bych se osobně na UV filtr vykašlal stejně přijde umělohmotný kus platu
Jinak bych se osobně na UV filtr vykašlal stejně přijde umělohmotný kus platu
ved jasne, ale neznasam, ked mi doma alebo v terene stale niekto opacka objektiv, ked prave netocim ja a uz vobec nie, ked cocku cistia s kadecim a ja len cakam, kedy ju doskrabu alebo prasknu na sj4000 sa mi osvedcila
rb1977- Uživatel
Ted jsem si vzpomnel, jak tady nekdo psal: pujcil jsem kamaradovi kameru na dovolenou a tomu nejak nedoslo, ze to pouzdro tam je od toho, kdyz se kamerou jde do vody tak pozor na pujcovani
haha no ja ju urcite poziciavat nebudem to len v mojej pritomnosti obcas, ak chcem byt v zabere aj ja, tak ju dam do ruky napr. manzelke, co nie je vo vseobecnosti najlepsi napad kamera je velmi mala, takze pravdepodobnost, ze optiku opacka alebo doskrabe je dost velka vtedy sa hodi ta krytka, celkom dobra vec.. tu vycistis kadecim, ale na optiku samotnu som haklivy
rb1977- Uživatel
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: