samovolný reset továrního nastavení M20
2 posters
Strana 1 z 1
samovolný reset továrního nastavení M20
u mé kamery SJCAM M20 s FW 1.6 se mi opakovaně stalo, že při zapnutí kamery se kamera zapne v továrním nastavení, a krom času, který je správně, je vše nastavené tak, jak to bylo po aktualizaci. Používám kameru v módu power on record, kdy se mi občas(dost výjmečně, ale přece) stane, že kamera po zapnutí nezačne nahrávat. Kouknu na displej a do menu a vidím, že je vše vyresetované. Jediné, co přitom k ovládání venku používám, je tlačítko on/off. Stejný problém jsem měl už u původního FW 1.3, aktualizace to evidentně nevyřešila.
SimsonCZ- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 02. 09. 16
Re: samovolný reset továrního nastavení M20
stále bez odpovědi? Problém stále přetrvává, dnes jsem přijel z lyží a zjistil, že třičtvrtě videí je natočeno s vypnutou stabilizací, bez HDR a s datumovkou - tedy tak, jak je to v továrním nastavení...
FW mám 1.2.6, teď ještě zkusím aktualizovat na 1.2.7, ale pochybuji, že se něco změní...
FW mám 1.2.6, teď ještě zkusím aktualizovat na 1.2.7, ale pochybuji, že se něco změní...
SimsonCZ- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 02. 09. 16
Re: samovolný reset továrního nastavení M20
Nezaznamenal jsem takové problémy u M20. Takže zkusit reinstal ci vyjmout a vratit baterii
Similar topics
» Nastavení kamery
» Nastavení kamery
» M20 nastavení v šeru
» Nastavení kamery při lyžování
» Nejlepší nastavení
» Nastavení kamery
» M20 nastavení v šeru
» Nastavení kamery při lyžování
» Nejlepší nastavení
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: