Android aplikace SJCAM
2 posters
Strana 1 z 1
Android aplikace SJCAM
Na náš web a hlavně na naše fórum chodí čím dál víc lidí. A protože chceme udržet krok, připravili jsme pro Vás jednoduchou aplikaci pro Android zařízení. Už nikdy nepříjdete o žádnou novinku!
Chcete mít neustálý přehled o novinkách na našem webu a taky na našem diskuzním fóru? Máte zařízení s androidem? Pak je to velmi jednoduché. Stačí nainstalovat naši novou aplikaci SJCAM CZE
Naše aplikace bude ve Vašem telefonu či tabletu zabírat pouze 12,5MB místa a nebude od Vás získávat žádná osobní data! Veškerá oprávnění, která aplikace vyžaduje (např. Přístup k WiFi) jsou pouze k běhu samotné aplikace.
Pro úspěšnou instalaci aplikace, musíte mít ve Vašem zařízení povoleno instalaci aplikací z neznámeho zdroje. A pak už jen do Vašeho mobilního zařízení stahovat aplikaci z tohoto odkazu
Foto z aplikace
Diskutovat o aplikaci můžete v tomto tématu
Chcete mít neustálý přehled o novinkách na našem webu a taky na našem diskuzním fóru? Máte zařízení s androidem? Pak je to velmi jednoduché. Stačí nainstalovat naši novou aplikaci SJCAM CZE
Naše aplikace bude ve Vašem telefonu či tabletu zabírat pouze 12,5MB místa a nebude od Vás získávat žádná osobní data! Veškerá oprávnění, která aplikace vyžaduje (např. Přístup k WiFi) jsou pouze k běhu samotné aplikace.
Pro úspěšnou instalaci aplikace, musíte mít ve Vašem zařízení povoleno instalaci aplikací z neznámeho zdroje. A pak už jen do Vašeho mobilního zařízení stahovat aplikaci z tohoto odkazu
Foto z aplikace
Diskutovat o aplikaci můžete v tomto tématu
Naposledy upravil Ondra dne 06.03.15 21:56, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Upraven odkaz na stažení aplikace. Nyní už funkční)
Re: Android aplikace SJCAM
Z aktualizovaného odkazu z původního článku o této aplikaci http://www.sjcamczech.com/news/aplikace-pro-android-/ jsem si nainstaloval poslední verzi 1.2, ale program vůbec nefunguje. Je to problém jen u mě, nebo ostatním také nefunguje?
jis- Nováček
- Počet příspěvků : 12
Datum 1. registrace : 02. 05. 16
Dík za reakci. V telefonu mám 4.4.4. Ok, vyzkouším to ještě na tabletu s 6.0.1.
jis- Nováček
Tak doma na tabletu jsem aplikaci nainstaloval, spustil a ta okamžitě zobrazila data
Ale teď když mohu konečně vyzkoušet, jak aplikace v reálu funguje, mi uniká její smysl, protože z každého článku nebo příspěvku v diskuzi aplikace zobrazí jen několik řádek a pokud chci vidět celý text, musím zmáčknout tlačítko "Pokračovat na web". Už v telefonu, kde mi aplikace nezobrazila žádná data, mi bylo divné, že nikde v nastavení jsem nenašel možnost zadat jméno a heslo pro SJCAM fórum...
Celou aplikaci mi tak lépe nahradí dva bookmarky v prohlížeči (SJCAM web a SJCAM forum), protože obě stránky mají plně funkční svou mobilní verzi.
Ale teď když mohu konečně vyzkoušet, jak aplikace v reálu funguje, mi uniká její smysl, protože z každého článku nebo příspěvku v diskuzi aplikace zobrazí jen několik řádek a pokud chci vidět celý text, musím zmáčknout tlačítko "Pokračovat na web". Už v telefonu, kde mi aplikace nezobrazila žádná data, mi bylo divné, že nikde v nastavení jsem nenašel možnost zadat jméno a heslo pro SJCAM fórum...
Celou aplikaci mi tak lépe nahradí dva bookmarky v prohlížeči (SJCAM web a SJCAM forum), protože obě stránky mají plně funkční svou mobilní verzi.
jis- Nováček
Smysl aplikace je upozorneni na nove clanky. Jedna se o rss ctecku, tedy proto presmerovani na web. Na vyvoj vlastni plnohodnotné aplikace jaksi nejsou prostredky
Similar topics
» Android aplikace na Blackberry
» Aplikace SJCAM HD (SJCAM ZONE)
» Aplikace pro propojení telefonu s kamerou
» Sjcam sj5000x Elite nebo Sjcam M20
» SJCAM SJ5000X vs SJCAM SJ5000plus
» Aplikace SJCAM HD (SJCAM ZONE)
» Aplikace pro propojení telefonu s kamerou
» Sjcam sj5000x Elite nebo Sjcam M20
» SJCAM SJ5000X vs SJCAM SJ5000plus
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: