Videolapse a různá nastavení podle situace
2 posters
Strana 1 z 1
Videolapse a různá nastavení podle situace
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, zda máte vyzkoušeno jaké je nejlepší nastavení videolapse pro nejrůznější situace. Co bych rád:
Nastavit lze od 1 vteřiny až po minutu. Tak by mě zajímalo, zda jste někdo pozorovali rozdíl mezi třeba vteřinou, dvěma či pěti. A které nastavení je pro kterou situaci lepší. Zkoušel jsem vteřinu i dvě a různě chodit po bytě před kamerou. Ovšem obojí bylo dost rychlé :-) Jak to vůbec je u toho videolapse? U časosběrného fota chápu, že udělá foto každou vteřinu, tři, atd a pak to spojí, u toho videolapse to funguje stejně?
A co se vám osvědčilo více videolapse nebo časosběrné foto?
chtěl jsem se zeptat, zda máte vyzkoušeno jaké je nejlepší nastavení videolapse pro nejrůznější situace. Co bych rád:
- pár vteřinový záběr zrychlené chůze lidí na náměstí.
- pohyb mraků po obloze
- západ slunce
- doprava
Nastavit lze od 1 vteřiny až po minutu. Tak by mě zajímalo, zda jste někdo pozorovali rozdíl mezi třeba vteřinou, dvěma či pěti. A které nastavení je pro kterou situaci lepší. Zkoušel jsem vteřinu i dvě a různě chodit po bytě před kamerou. Ovšem obojí bylo dost rychlé :-) Jak to vůbec je u toho videolapse? U časosběrného fota chápu, že udělá foto každou vteřinu, tři, atd a pak to spojí, u toho videolapse to funguje stejně?
A co se vám osvědčilo více videolapse nebo časosběrné foto?
t0ncek- Uživatel
- Počet příspěvků : 21
Datum 1. registrace : 24. 11. 15
Re: Videolapse a různá nastavení podle situace
U casosberu ti to udela jen fotky a ty je musis spojit v programu, ktery to dela. U timelapse videa ti to propoji kamera.
Nastaveni je individualni, resp. bych googlil. Navodu jiste bude dost
Nastaveni je individualni, resp. bych googlil. Navodu jiste bude dost
Similar topics
» Nastavení kamery
» M20 nastavení v šeru
» Nastavení kamery při lyžování
» Nejlepší nastavení
» Nastavení kamery
» M20 nastavení v šeru
» Nastavení kamery při lyžování
» Nejlepší nastavení
» Nastavení kamery