Existuje silnejšia bateria??
5 posters
Strana 1 z 1
Existuje silnejšia bateria??
Tak po 3 dnoch skusania SJ5000X elite FW 1.4 nemam takmer ziadnu vyhradu... vadi mi len velmi zla kvalita slowmo videa pri spomaleni 4x.. 2x a 8x su ok, ale 4x je strasne uzrnene... a druhe co mi vadi, je slaba vydrz baterie.. neexistuje ina bateria s vacsou kapacitou?? mam sice 3, ale vkuse to prehadzovat ma nebavi.
mr.freezer- Uživatel
- Počet příspěvků : 53
Datum 1. registrace : 06. 04. 16
Re: Existuje silnejšia bateria??
Slow motion je vzdy lepsi delat v editorech nez v kamere. V cine se daji koupit baterie, ktere se tvari dle popisu, ze maji vetsi kapacitu, ale vzdy jsou to max 900mAh baterie
este som rozmyslal, ze pri uchyteni na moto, by som ju dal do toho otvoreneho drziaku a pripojil ku nej powerbank... to by hadam slo
mr.freezer- Uživatel
- Počet příspěvků : 53
Datum 1. registrace : 06. 04. 16
Ano, nabijet z powerbanky jde. Dokonce existuje pouzdro pro pripojeni k nabijeni
Silnejsi baterie existuje...
Ahoj,
Pred dvema tydny jsem poridil XElite. Velka spokojenost. Jsem ale ten typ cloveka, co ma rad hned pokupe vsechny mozny prislusenstvi, takze jsem stravil nekolik noci na eBayi, GearBestu a dalsich. Nasel jsem tuhle baterku: http://www.ebay.com.au/itm/331837138401?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Vzal jsem hned pack tri kusu s nabijedlem. Tak uvidime. Baterka fitne pekne, casem podam zpravu, co vydrzi.
Pred dvema tydny jsem poridil XElite. Velka spokojenost. Jsem ale ten typ cloveka, co ma rad hned pokupe vsechny mozny prislusenstvi, takze jsem stravil nekolik noci na eBayi, GearBestu a dalsich. Nasel jsem tuhle baterku: http://www.ebay.com.au/itm/331837138401?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Vzal jsem hned pack tri kusu s nabijedlem. Tak uvidime. Baterka fitne pekne, casem podam zpravu, co vydrzi.
Digous- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 25. 05. 16
Ondra napsal:Ano, nabijet z powerbanky jde. Dokonce existuje pouzdro pro pripojeni k nabijeni
Som čerstvým majiteľom kamery SJCAM 5000x elite a chcel by som si kúpiť nové vodotesné púzdro pre nabíjanie z powerbanky, aby som nemusel prerušovať natáčanie pre vybitú batériu.
Kde ho môžem zakúpiť?
Samozrejme ho chcem zakúpiť u nás nie objednávať z číny.
ďakujem za odopveď.
calajs- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 04. 07. 16
To je jen pro adaptér do auta nebo tam mohu dát klasickou nabíječku od mobilu s Micro USB?
jakub25- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 16. 07. 16
Staci precist popis v odkazu
Obsah balení:
1x Vodotěsné pouzdro pro kameru série SJ5000 / SJ5000 WiFi / SJ5000 PLUS / SJ5000X s nízkou rychlo-upínací přeskoku
1x Další dvířka pro pouzdro se zvukovody (pozor při použití není pouzdro již vodotěsné)
1x Sada průchodek pro kabeláž z vodotěsného pouzdra (pro jeden nebo dva kabely)
1x Kabel pro napájení kamery, vodotěsně rozpojitelný s napájecím zdrojem pro auto-zásuvku DC 12-24V
1x Kabel pro napájení kamery přes USB zdroj s vodotěsnou spojkou
Obsah balení:
1x Vodotěsné pouzdro pro kameru série SJ5000 / SJ5000 WiFi / SJ5000 PLUS / SJ5000X s nízkou rychlo-upínací přeskoku
1x Další dvířka pro pouzdro se zvukovody (pozor při použití není pouzdro již vodotěsné)
1x Sada průchodek pro kabeláž z vodotěsného pouzdra (pro jeden nebo dva kabely)
1x Kabel pro napájení kamery, vodotěsně rozpojitelný s napájecím zdrojem pro auto-zásuvku DC 12-24V
1x Kabel pro napájení kamery přes USB zdroj s vodotěsnou spojkou
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: