SJ 5000X ELITE: Nahrávání ve špatných světelných podmíkách
3 posters
Strana 1 z 1
SJ 5000X ELITE: Nahrávání ve špatných světelných podmíkách
Jak nastavit kameru (SJcam 5000x), tak aby nahrané video bylo co nejlepší ve špatných světelných podmínkách? Např. v clubu, kde se tančí a prostor osvětluje jen jeden halogen?
Ptám se, protože jsem natočil dvě videa (přesné nastavení už nenám) na stejném místě s týdenním rozestupem a první video je dle mého o dost lepší než druhé video a chtěl bych se třeba dopracovat k ještě lepšímu výsledku. Předem děkuji za rady!
první video (lepší)
druhé video (horší)
Ptám se, protože jsem natočil dvě videa (přesné nastavení už nenám) na stejném místě s týdenním rozestupem a první video je dle mého o dost lepší než druhé video a chtěl bych se třeba dopracovat k ještě lepšímu výsledku. Předem děkuji za rady!
první video (lepší)
druhé video (horší)
martaxus- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 19. 04. 16
Re: SJ 5000X ELITE: Nahrávání ve špatných světelných podmíkách
Ahoj. Za horšího světla mám vypnuté wdr a ostrost nastavenou na normál, nebo minimum, video má pak menší šum, ale je třeba to pak za světla nezapomenout přenastavit. Ale nejlepsi to nikdy nebude, tyhle kamery nejsou určeny na noční natáčení a pro dobré video potřebují svoje světlo.
TomySkelet- Uživatel
- Počet příspěvků : 44
Datum 1. registrace : 05. 04. 16
Jeste doporucim si pohrat s nastavenim ISO, tedy nenechavat ho na automat a vyzkoušet ruzna nastaveni
Pánové děkuji za rady, dnes se vrhnu na testování. Je pravda, že při prvním natáčení jsem měl téměř všechny hodnoty nastaveny defaultně (vypnuté gyro, wdr, ostrost střední) a u druhého nahrávání jsem si s tím už trochu pohrál. Zkusím zase nastavit původní hodnoty a poladit ISO!
martaxus- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 19. 04. 16
Similar topics
» FPV 5000x Elite
» Zvuk 5000X elite
» 5000x elite + paměťovka?
» SJCAM SJ5000X Elite (4K video)
» Konec 5000x Elite ?
» Zvuk 5000X elite
» 5000x elite + paměťovka?
» SJCAM SJ5000X Elite (4K video)