AKČNÍ KAMERY A VIDEO TECHNIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SJCAM SJ5000plus rozmazane foto v pohybe

2 posters

Goto down

SJCAM SJ5000plus rozmazane foto v pohybe Empty SJCAM SJ5000plus rozmazane foto v pohybe

Příspěvek pro mato 26.03.16 18:26

Zdravim Vas, chcem sa opytat mam 5000plus, moj problem je nasledovny:
nastavym na kamere rezim fotenia s 3sekundovym opakovanim (nema to vplyv ci je tam nastevene opakovanie 3,5,10s alebo je vypnute), fotenie sa spusti ale vsetky fotky ktore vznikli v pohybe su rozmazane. skusal som aj rozne nastavenia, nic nepomohlo. neviete mi poradit ci je to vadny kus alebo FW. FW je tam V3.2. Predajca sa mi vyjadril ze to nema stabilizaciu obrazu ze fotky budu rozmazane pokial bude kamera v pohybe. Mal som pozicanu SJ4000 fotky boli super ci bola v pohybe, ci stala, stale boli rovnako pekne ostre, co nemozem povedat o 5000plus, pokial viem ani 4000 nema stabilizaciu obrazu. Neviete mi niekto poradit, viem ze je to kamera ale ide mi aj o fotografie. Dakujem

mato
Nováček
Nováček

Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 26. 03. 16

Návrat nahoru Goto down

SJCAM SJ5000plus rozmazane foto v pohybe Empty Re: SJCAM SJ5000plus rozmazane foto v pohybe

Příspěvek pro Ondra 27.03.16 5:27

Ja bych to tedy take pricital tomu, ze kamera nema stabilizaci. Ostrou fotku, pokud je v pohybu fotak neudelas ani sebelepsim fotakem. U sj4000 bych to videl spis na nahodu
Ondra
Ondra
Admin
Admin

Počet příspěvků : 2482
Datum 1. registrace : 06. 02. 15

http://www.techfan.cz

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: