SJCAM SJ5000plus rozmazane foto v pohybe
2 posters
Strana 1 z 1
SJCAM SJ5000plus rozmazane foto v pohybe
Zdravim Vas, chcem sa opytat mam 5000plus, moj problem je nasledovny:
nastavym na kamere rezim fotenia s 3sekundovym opakovanim (nema to vplyv ci je tam nastevene opakovanie 3,5,10s alebo je vypnute), fotenie sa spusti ale vsetky fotky ktore vznikli v pohybe su rozmazane. skusal som aj rozne nastavenia, nic nepomohlo. neviete mi poradit ci je to vadny kus alebo FW. FW je tam V3.2. Predajca sa mi vyjadril ze to nema stabilizaciu obrazu ze fotky budu rozmazane pokial bude kamera v pohybe. Mal som pozicanu SJ4000 fotky boli super ci bola v pohybe, ci stala, stale boli rovnako pekne ostre, co nemozem povedat o 5000plus, pokial viem ani 4000 nema stabilizaciu obrazu. Neviete mi niekto poradit, viem ze je to kamera ale ide mi aj o fotografie. Dakujem
nastavym na kamere rezim fotenia s 3sekundovym opakovanim (nema to vplyv ci je tam nastevene opakovanie 3,5,10s alebo je vypnute), fotenie sa spusti ale vsetky fotky ktore vznikli v pohybe su rozmazane. skusal som aj rozne nastavenia, nic nepomohlo. neviete mi poradit ci je to vadny kus alebo FW. FW je tam V3.2. Predajca sa mi vyjadril ze to nema stabilizaciu obrazu ze fotky budu rozmazane pokial bude kamera v pohybe. Mal som pozicanu SJ4000 fotky boli super ci bola v pohybe, ci stala, stale boli rovnako pekne ostre, co nemozem povedat o 5000plus, pokial viem ani 4000 nema stabilizaciu obrazu. Neviete mi niekto poradit, viem ze je to kamera ale ide mi aj o fotografie. Dakujem
mato- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 26. 03. 16
Re: SJCAM SJ5000plus rozmazane foto v pohybe
Ja bych to tedy take pricital tomu, ze kamera nema stabilizaci. Ostrou fotku, pokud je v pohybu fotak neudelas ani sebelepsim fotakem. U sj4000 bych to videl spis na nahodu
Similar topics
» SJCAM SJ5000X vs SJCAM SJ5000plus
» SJCAM SJ 8pro Velmi nekvalitní foto
» sjcam sj5000x 4K - velmi nekvalitní foto
» Nový FW, bílý display SJ5000Plus
» Rozmazane videa
» SJCAM SJ 8pro Velmi nekvalitní foto
» sjcam sj5000x 4K - velmi nekvalitní foto
» Nový FW, bílý display SJ5000Plus
» Rozmazane videa
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: