video s koncovkou EVE
5 posters
Strana 1 z 1
video s koncovkou EVE
Ahojte,
prosim vas, co znamena ked ma video na konci koncovku EVE?
dikez
prosim vas, co znamena ked ma video na konci koncovku EVE?
dikez
rolko- Nováček
- Počet příspěvků : 12
Datum 1. registrace : 26. 01. 16
Re: video s koncovkou EVE
V zivote jsem o formatu videa "eve" neslysel. Kazdopadne kamery SJCAM nataci bud do mov nebo mp4...
No nie je to formát eve, ale mov, ale do názvu videa to eve pridalo aj mne : 2015_1015_090950_003_EVE.MOV.
Ale bolo to len raz, ostane videa sú pomenované normálne.
Ale bolo to len raz, ostane videa sú pomenované normálne.
dubacisko- Nováček
- Počet příspěvků : 4
Datum 1. registrace : 10. 10. 15
Typ kamery : SJCAM4000Wifi
Hej hej presne tak, ale mne to dalo do viac suborov
rolko- Nováček
- Počet příspěvků : 12
Datum 1. registrace : 26. 01. 16
To je jen nazev videa, proc to tam bylo pridano netusim. Kazdopadne format videa je v poradku a nazev nema nic spolecneho a formatem.
PS: nevkladame dva prispevky po sobe, ale editujeme prispevek puvodni
PS: nevkladame dva prispevky po sobe, ale editujeme prispevek puvodni
To EVE na konci znamená, že si to video uzamknul, když si ho dal nahrávat. Sice vůbec nevím k čemu to je :-D Ale vždy to tam takhle napíše!
vlasy31- Uživatel
- Počet příspěvků : 71
Datum 1. registrace : 14. 02. 15
Typ kamery : SJ4000 Wifi
Taky se mi připsalo, v situaci kdy jsem zapnul nahrávání a potom zmáčknul nebo přidržel tlačítko pro vypnutí kamery. Mám M10Wifi. Smysl uzamknutí moc nechápu, objeví se klíček na displayi a tím to končí. Původně jsem myslel že je to proti tomu když nechtěně zmáčknu jiné tlačítko ale ne.
Co to tedy uzamyká? Ještě mě napadlo že to video pak nepujde třeba smazat jinde než přes pc. Nebo nevim.
Co to tedy uzamyká? Ještě mě napadlo že to video pak nepujde třeba smazat jinde než přes pc. Nebo nevim.
Longy- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 29. 03. 17
Je to ochrana proti nechtenemu vymazani. Tedy napr. v pripade, ze mam cyklicke nahravani, ktere prepisuje pri zaplneni karty videa od nejstarsiho. Uzamknute video vsak nephraje (nevymaze)
Aha,
děkuji za odpověď.
druhá otázka spíš offtopic:
- u kamery není zvukovou formou určeno začátek a konec nahrávání? Nebo dá se nějak nastavit? = kamera nepípne když zapnu REC ani když vypnu? Ptám se protože mám kameru na helmě a tak nevím jestli se video zaplo nebo ne. A propojovat v tomto případě s mobilem kde si to ověřím není uplně "možné". U druhé kamery kterou mám (AEE) tento zvukový signál je.
Děkuji, případně smazat, nebo přesunout?
děkuji za odpověď.
druhá otázka spíš offtopic:
- u kamery není zvukovou formou určeno začátek a konec nahrávání? Nebo dá se nějak nastavit? = kamera nepípne když zapnu REC ani když vypnu? Ptám se protože mám kameru na helmě a tak nevím jestli se video zaplo nebo ne. A propojovat v tomto případě s mobilem kde si to ověřím není uplně "možné". U druhé kamery kterou mám (AEE) tento zvukový signál je.
Děkuji, případně smazat, nebo přesunout?
Longy- Nováček
Kazde zmacknuti tlacitek je doprovazeno zvukem, tedy i tlacitka OK. Nastaveni je v menu
To ano, ale je to jen velice slabe pipnuti. Z vršku helmy neslyšitelné =/
ale děkuji za odpověď.
ale děkuji za odpověď.
Longy- Nováček
Jina moznost neni (teda mimo blikajici diody, coz na helme je ale k nicemu)
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: