Paměťové karty
4 posters
Strana 1 z 1
Paměťové karty
Máte někdo zkušenosti s paměťovkama s rychlým zápisem, které se hodí pro natáčení videí s vyšším rozlišením 2K, 4K? Vím, že by měli mít označení "3", ale třeba u téhle http://pametove-karty.heureka.cz/kingston-sdhc-32gb-uhs-i-u3-class-10/ (90/80Mb/s) jsem se v diskuzi dočetl, že uváděná rychlost zápisu úplně neodpovídá realitě a údajně je rychlejší tato http://pametove-karty.heureka.cz/sandisk-micro-sdhc-extreme-32gb-uhs-i-class-10/ (60/40Mb/s).
Díky.
Díky.
kral90- Nováček
- Počet příspěvků : 8
Datum 1. registrace : 25. 12. 15
Re: Paměťové karty
Ten Kingston mam a neni s ni problem, jinak mrkni sem http://www.sjcamczech.com/news/doporucene-pametove-microsdhc-karty-pro-kamery-sjcam/ zrovna jsem koupil ten Samsung, rychlost jsem zatim netestoval, ale vcera jsem nahraval 4K videa i 2K a bez problemu
Mám takový problém, po naformátování sd karty mi kamera (GITUP1) hlásí špatný formát karty, chtěla jsem aktualizovat firmware ale bohužel jsem ztroskotala u tohoto problému a vůbec si nevím rady. Neví někdo, čím by to mohlo být?
adelka- Nováček
- Počet příspěvků : 5
Datum 1. registrace : 13. 02. 16
dobře , děkuji . Ale zdá se, že problém pořád přetrvává. Kartu formátuji ve čtečce pc. To by neměl být problém, ne?
adelka- Nováček
To problem neni. Po naformatovani karty, tu chybu hlasi kamera nebo pc? Pokud kamera, je mozne vyzkouset jinou kartu? Je mozne, ze je poskozena karta
Chybu hlásí kamera. Ano zkusila jsem jinou kartu a najednou vše funguje. Že je poškozená mě již taky napadlo, ale karta je úplně nová takže se mi tomu nechtělo moc věřit.
adelka- Nováček
Vypada to fakt na problem s kartou. I kdyz je otazka, jestli si s ni nerozumí jen kamera nebo je karta poskozena. Jaka karta to presne je?
Před naformátováním v kameře normálně fungovala. Je to kingston micro SD XC I 64GB. A teď jsem ji dala do telefonu a tam také normálně funguje.
adelka- Nováček
Zkusil bych jeste jednou format v kameře, pokud nepomuze, pak znovu format v pc na format fat32. Jestli ani pak nezabere, tak jsem v koncich
Dobrý den,
podporuje kamera sjcam M20 formát datové karty NTSF?
Chtěl bych se vyhnout rozdělení videozáznamu na cca 40 min díly.
Díky za odpověd.
podporuje kamera sjcam M20 formát datové karty NTSF?
Chtěl bych se vyhnout rozdělení videozáznamu na cca 40 min díly.
Díky za odpověd.
Radimk2- Nováček
- Počet příspěvků : 6
Datum 1. registrace : 01. 12. 16
Similar topics
» Paměťové karty pro kamery
» Má vliv rychlost karty na kvalitu videa?
» Car mode - po dosažení kapacity karty vytuhne, místo aby začala přepisovat
» Má vliv rychlost karty na kvalitu videa?
» Car mode - po dosažení kapacity karty vytuhne, místo aby začala přepisovat
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: