sekvence snímků
2 posters
Strana 1 z 1
sekvence snímků
Ahoj,
mám tu verzi bez display. Ovládám jen z mobilu. Už jsem zjistil jak přepnu režim kamery a fotáku. Nevím, ale jak udělat, aby foták automaticky fotil sequence třeba po 3s. Jedine co jsem našel je default photo mode, kde si mohu vybrat Photo, Time-lapse, Timer a burst. Nekde bych ale chtěl nastavit, že to má dělat ty sequence.
Zadné takové nastavení nevidím. Díky za radu
mám tu verzi bez display. Ovládám jen z mobilu. Už jsem zjistil jak přepnu režim kamery a fotáku. Nevím, ale jak udělat, aby foták automaticky fotil sequence třeba po 3s. Jedine co jsem našel je default photo mode, kde si mohu vybrat Photo, Time-lapse, Timer a burst. Nekde bych ale chtěl nastavit, že to má dělat ty sequence.
Zadné takové nastavení nevidím. Díky za radu
mircam- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 27. 12. 15
Re: sekvence snímků
Ahoj, moc nerozumim dotazu. Kdyz teda pominu, ze kamera SJCAM bez displeje neexistuje, to cemu rikas sekvence, je asi timelapse, ne?
Asi jsem se špatně vyjádřil, chtěl bych, aby místo natáčení videa, kamera dělala každé 3s fotku.
mircam- Nováček
Timer udělá jednu fotku po 5s. Ten čas nejde nastavit
mircam- Nováček
Sice porad nevim jakou mas kameru. Kazdopadne bude to podbne: capture mode (cesky preklad: rezim snimani) a pak nastavis cas 3 az 20 sekund
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: