goprostudio
5 posters
Strana 1 z 1
goprostudio
chcem sa len uistiť že so subormi z kamery nič nieje keď ich vložim do goprostudia a vybehne mi že súbory su poškodene. Majú to nejak vymyslené že sa tam daju upraviť videa iba z gopro ? (sj5000x elite)
erooor- Nováček
- Počet příspěvků : 12
Datum 1. registrace : 28. 07. 15
Re: goprostudio
Jestli jdou videa přehrát, tak s nimi nic nejde. Gopro studio nijak nekontroluje čim bylo video natočené, jen musí být v mp4, což by ale neměl být u Elite ten důvod.
Gopro studio nepracuje s mov soubory, s mp4 by melo fungovat normalne. Ale mp4 je jen kontejner, takze je mozne, ze chybi nejake kodeky
Ten mov byla reakce na tu sj4000 a ze je mp4 kontejner byla reakce, proc by to nemuselo jit. Uz nevim z jake kamery (myslim, ze sj4000+) videa jsem zkousel v goprostudio a tam to fungovalo, proto ta reakce s kodeky.
Jinak Elite bude umet s FW 1.3 jak mp4, tak i RAW v mov
Jinak Elite bude umet s FW 1.3 jak mp4, tak i RAW v mov
tam jde hlavně o ten RAW, bude to (mělo by) nahrávat bez SW zásahu kamery. Tedy nekomprimované video
keď mne treba len postrihať, zrýchliť spomaliť videa a mne ten sony vegas príde moc zložity a neprehladny. Pozeral som aj nejake navody ale vegas mi nesadol
erooor- Nováček
- Počet příspěvků : 12
Datum 1. registrace : 28. 07. 15
V tom případě by mohl stačit i windows movie maker. I když nevím, jestli umí zpomalit videa (??)...
Mrkni SEM: jsou tam programy, které jsou zdarma
Mrkni SEM: jsou tam programy, které jsou zdarma
už jsme OT, každopádně jak velký datový tok bude mít takové video je těžké odhadovat. Navíc podpora 128GB karet by to mohla vyřešit (pokud někdy bude oficiální)
Mám podobný problém, pro střih videa jsem (vzhledem k mé úrovni amatérismu) chtěl využít GoPro Studio. Všechny videa, které jsem vložil vyhodili chybu: "unable to play file. file may be corrupted or in an unsupported format". Videa jsou z SJ5000X Elite, 1090, 60 FPS a zkoušel jsem videa jak ve formátu .MP4 i .MOV. V obou případech stejná chyba. V přehrávači BSPlayer, VLC videa běží. Když nešel GoPro Studio, zkusil jsem VegasPro13 trial verzi, ve kterém opět videa šlapali, dalo se s nimi pracovat. Vůbec netuším v čem je tedy problém (zmiňované kody zřejmě ne). FW kamery: V1.4.5-S
Pr0f- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 21. 07. 16
problém bude nejspíše v kodecích, mp4 i mov je v podstatě jen kontejner. Bude to chtít nejspíš jiný program na úpravu videa
Mne si Gopro studio vyzadovalo stiahnut este QuickTime, aby sa dalo s videom pracovat, lenze ja mam windows XP a quicktime vyzaduje windows 7, resp. Vistu, takze na Gopro studio mozem zabudnut a idem sa pozriet po niecom inom.
mischo- Uživatel
- Počet příspěvků : 20
Datum 1. registrace : 10. 11. 16
Typ kamery : Sjcam M20
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: