Opakovaný restart
+2
Ondra
cajanek
6 posters
Strana 1 z 1
Opakovaný restart
Zdravím, nevím kam tento příspěvek zařadit, a tak se zeptám rovnou sem. Mám 5000+ a uprgade na fw na 2.6 a při každém zapnutí kamerky se mi kamera asi 3-4 restartuje než se dostanu k tomu, abych s ní mohl něco dělat. Vždy když ji zapnu a chci se dostat na např. nastavení, nebo překliknutí na focení, tak se vždy vypne a restartuje. Přijde mi to otravný vždy tento proces zopakovat 3-4x než se konečně uráčí pracovat jak potřebuju. Nevíte nějaké nastavení, nebo chytrý zásah v menu, aby se to nedělo.
Moc děkuji.
Moc děkuji.
cajanek- Nováček
- Počet příspěvků : 4
Datum 1. registrace : 30. 09. 15
Re: Opakovaný restart
Ahoj, nejdrive bych zacal s tim, ze vyjmes a zase vlozis baterii. Pokud tohle nepomuze, tak prehrat FW
Zdravím, měl jsem ten samý problém.Přehrání FW nic nevyřešilo a ještě se mi při natáčení objevil tmavší flíček uprostřed záběru, který je i ve výsledném videu.Reklamoval jsem rovnou.
Rutenos- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 13. 09. 15
Zdravím, zrovna včera jsem byl na vylete a kamera mi to tez zacala delat je tedy nejaka moznost ze to rozchodim doma sam nebo je lepsi to poslat rovnou na reklamaci?
Navycz- Nováček
- Počet příspěvků : 1
Datum 1. registrace : 04. 10. 15
Taky mi tohle dělala. Zjistil jsem, že když ji nechám po zapnutí třeba 10 sekund být, tak už to pak neudělá. Nicméně byl to jen začátek jiných problémů, takže je ve finále stejně na reklamaci :-/
Jan_chrastina- Uživatel
- Počet příspěvků : 26
Datum 1. registrace : 20. 07. 15
Tiež mám rovnaký problém Zaujímavé ale je že to nerobí vždy. Niekedy normálne naštartuje a prepínať mód ide bez problémov. Nepomohol ani upgrade na firmware V3.2
kiri- Nováček
- Počet příspěvků : 5
Datum 1. registrace : 25. 09. 15
Panove, zkuste prehrat FW (klidne ten co mate uz v kamere) bez baterie v kamere, jen s nabijeckou. Pokud nepomuze, tak opravdu reklamace. V tuto chvili je tech problemu hodne a lek bohuzel neni
Vyskúšal som prehrať FW bez batérie. Kamerka chvíľu fungovala ako mala, no dnes ráno opäť reštart. Keď ju zapnem, a počkám pár sekúnd, tak začne fungovať. Tak teraz neviem či ešte čakať na nejaký update alebo rovno zabaliť a poslať na reklamačku.
kiri- Nováček
Zmenilo sa niečo s novým fw? Mám už druhú kameru (po reklamácii) a dnes som zistil že opäť nebude OK.
kiri- Nováček
Zmeny ve FW jsou napsane u nej. Nahravani az do 2K rozliseni, moznost menit uhel záběru a podpora 64GB karet... Mas znovu stejny problem? Problem ve FW to nebude, mne kamera slape normalne... :-/
Druha kamera rovnaky problem. Zatial sa to prejavilo len raz takze cakam na dalsie problemy a asi sa vzdam SJ5000+ pretoze stracam doveru. Podla vsetkeho Git2 by mohla byt dobra volba.
kiri- Nováček
Git2 je o proti plusku uplne jina liga. Hlavne ta stabilizace, tak dobrou jsem jeste nevidel jako prave u git2
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: